Hope for the Holidays-programmer

Innholdsfortegnelse:

Hope for the Holidays-programmer
Hope for the Holidays-programmer
Anonim
Håper julepynt henger på et juletre med julelys
Håper julepynt henger på et juletre med julelys

Veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner bruker ofte slagordet "Hope for the Holidays" for innsamlings- og donasjonskampanjer eller veldedighetsjulehjelp i november, desember og januar. Disse programmene bevisstgjør behovene til samfunnet og gir håp i høytiden for familier og enkeltpersoner i nød.

Nationalwide Holiday Hope-programmer

" Håp for høytiden" er et flott programnavn fordi det beskriver målet med programmet og inkluderer alle trossystemer. Enten de bringer håp til familier i form av ekstra mat til høytidsfester eller gjennom julegaver til trengende barn, hjelper feriehåpprogrammer alle slags mennesker.

Familierekkevidde

Family Reach er en nasjonal ideell organisasjon som gir økonomiske tilskudd til familier som håndterer kreft hos barn. Årsprogrammet Hope for the Holidays donerer penger til barn med kreft og deres familier slik at de kan finne litt glede i høytiden, selv når de tilbringer dem på sykehus. Du kan hjelpe ved å:

  • Starter en crowdfunding-side for å samle inn penger
  • Donerer ethvert dollarbeløp
  • Sponser en familie på 5 eller flere for $1 000
  • Sponser en familie på 2 til 4 for $500

Volunteers of America

Volunteers of America er en ideell organisasjon som har forskjellige kapitler gjennom hele sin landsomfattende dekning. Ulike kapitler i forskjellige regioner er vertskap for forskjellige Hope for the Holidays-programmer. Michigan-kapittelet er vertskap for en Hope for the Holidays-galla som hjelper til med å samle inn penger til hjemløse veteraner. Kapittelet i Midtstatene arrangerer en donasjonskampanje for gavekort, underholdningsartikler, personlig pleieartikler, bleier og babyservietter som skal doneres til familier i nød.

Juveler for barn

Jewelers for Children er en veldedighetsorganisasjon som har som mål å tilby tjenester til barn delvis gjennom Children Hope-programmet. Bedrifts alternativer lar bedriften din sende feriekort eller gi donasjoner i de ansattes navn i stedet for gaver. Midlene som samles inn fra dette Hope for the Holidays-programmet brukes deretter til å oppfylle organisasjonens oppdrag om å hjelpe barn som er rammet av sykdom, misbruk eller omsorgssvikt.

Luthersk immigrasjons- og flyktningtjeneste

Hjelpe migranter i amerikanske interneringssentre med å finne litt glede og håp i høytiden er hovedmålet til Hope for the Holidays-programmet for Lutheran Immigration and Refugee Service (LIRS). Du kan bidra med:

  • Gjøre en pengedonasjon
  • Kjøpe feriekort, skrive håpefulle meldinger i dem og donere dem
  • Donering av tomme kort eller gaver til barn

Håp for krigerne

U. S. militære familier i nød drar nytte av programmet Hope for the Warriors' Hope for the Holidays. Dette ferieinitiativet ber bedrifter om å bli matchet med en familie i nød og donere midlene for å støtte familiens feriebehov.

Hospice og palliativ omsorg

Hvis du nylig har mistet en du er glad i, ønsker Hospice og palliativ omsorgsorganisasjoner å hjelpe deg med å håndtere denne sorgen i sine Hope for the Holidays-programmer. Individuelle kapitler av disse organisasjonene er vertskap for forskjellige typer feriehåp-arrangementer for sørgende familier. Se etter din lokale eller regionale gruppe for å se om det er et feriehåp nær deg.

  • Florida-beboere kan bli med på Community Hospice & Palliative Care for en rekke gratis workshops som spesifikt tar for seg feriesorg.
  • Ohio's Hospice of Dayton arrangerer et gratisarrangement der du kan minnes din kjære og lære hvordan du kan takle sorg i høytiden.
  • Hospice & Palliative Care of the Piemonte i South Carolina har et gratis ferieverksted fylt med feriesorgsstøtte.

United States Strongman

Hvis du er en trent strongman eller strongwoman, kan du delta i United States Strongman (USS) sanksjonert Hope for the Holidays-arrangementet. Profesjonelle sterke menn og sterke kvinner konkurrerer i forskjellige vektklasser i dette atletiske arrangementet. Som en del av påmeldingsavgiften blir deltakerne bedt om å ta med en uinnpakket gave som skal doneres til et barn i nød. Kvalifiseringsrunden i 2019 fant sted i midten av november i Arizona mens finalen finner sted i midten av desember i Missouri.

Regionale feriehåp-programmer

Regionale kapitler i større ideelle organisasjoner, sykehus, kirker, eldresentre, skoler og andre individuelle grupper drar nytte av gleden ved å gi tilbake til samfunnet ditt i høytiden. Lokale feriehåpprogrammer antar mange former, og deres virkning kan sees akkurat der du bor.

CAP Agency i Minnesota

CAP Agency er en ideell organisasjon dedikert til å tilby tjenester til 38 000 familier og barn i Tri-county-området Scott, Carver og Dakota Counties i Minnesota. Organisasjonen sponser en veldedighetsorganisasjon i familiestil med dette slagordet i høytiden. Programmet lar familier som ellers ikke ville være i stand til å gi gaver til barna sine muligheten til å gjøre det.

United Way of Tri-County Massachusetts

Hvis du bor i Middlesex, Norfolk eller Worcester fylke i Massachusetts, kan du delta i United Way Hope for the Holidays-programmet. Programmet gir julegaver til barn, tenåringer og voksne med spesielle behov. Du kan bli involvert ved:

  • Gjøre pengedonasjoner
  • Adoptere en familie for å kjøpe gaver til
  • vert for en lekekjøring
  • Frivillig til å sortere og levere donasjoner

Totally Buffalo i New York

Totally Buffalo Hope for the Holidays out of Buffalo, NY søker å hjelpe familier og barn i nød gjennom alle høytidene fra Thanksgiving til påske. De samler inn pengedonasjoner og arrangerer kjøreturer for spesifikke gjenstander som snacks for å lagerføre foreldrenes pantries på det lokale barnesykehuset eller putevar fulle av morsomme ting for barn. Du kan melde deg frivillig som leveringssjåfør, donere penger eller donere varer.

The Idaho Food Bank

Idaho Food Banks Hope for the Holidays-program går fra 1. november til 31. desember hvert år og hjelper til med å bringe festmat til familier i nød. Fra mat gir donasjoner til pengedonasjoner, gavene dine kan hjelpe lokale familier i høytiden. Arrangementene inkluderer avlevering av frossen kalkun, et løp for å fylle matboksen og donasjoner fra restauranter hvis du spiser på stedet deres på en bestemt dag.

Children's Home Society of North Carolina

De i Charlotte-, Greensboro- og Raleigh-områdene kan bidra til å gi barn som bor i fosterhjem en magisk jul ved å samarbeide med Children's Home Society of North Carolina. Måter å hjelpe inkluderer:

  • Velge ett barn og oppfylle julegaveønskelisten
  • Donering av Visa-, Target- og Walmart-gavekort
  • Gjøre en kontantdonasjon

Texas Advocacy Project

Hjelp kvinner som har rømt voldelige forhold og barna deres til å få en flott jul gjennom Texas Advocacy Projects program Hope for the holidays. Du kan adoptere en familie for å hjelpe, handle veldedige gjenstander på nettet eller gi en pengedonasjon til programmet.

Tips for å finne et håp for ferieprogrammet

Hvis du ønsker å støtte eller trenger støtte fra et "Hope for the Holidays" -program, er det flere måter du kan starte søket på. Mange av disse programmene vil ikke annonseres eller kjøres før i slutten av oktober eller begynnelsen av november, så det er den beste tiden å begynne å lete.

  • Sjekk ut nettsiden til favorittorganisasjonen din for å se om de tilbyr et feriehåpprogram.
  • Gjør et raskt Google-søk etter "Hope for the Holidays-programmet nær (sett inn by/by/fylke/stat)."
  • Ta en titt på lokalsamfunnets kalender eller avis.
  • Forsk nasjonale organisasjoner dedikert til en sak du brenner for, og kontakt dem for å se om de har et feriehåpprogram.

Gi alle håp for høytiden

Hver person kan bidra til å gi håp om en lykkelig ferie til de mindre heldige ved å donere varer, penger eller tid i vintermånedene. Se etter store og små organisasjoner i nærheten av deg og spør hvordan du kan bidra til å bringe julesesongens magi til alle i samfunnet ditt.

Anbefalt: