Duftforbedringer for stearinlys

Innholdsfortegnelse:

Duftforbedringer for stearinlys
Duftforbedringer for stearinlys
Anonim
Stearinlys med duftolje og syriner
Stearinlys med duftolje og syriner

Duftforbedringer for stearinlys er naturlige eller kunstige tilsetningsstoffer som blandes med stearinvoksen for å skape en sterkere, lengre varig duft. Disse tilsetningsstoffene er enkle å jobbe med når du først har mestret den grunnleggende stearinlysprosessen.

Varige dufter

Lysmakere leter alltid etter måter å få produktene deres til å lukte godt, men det kan være frustrerende å finne den perfekte duften bare for å få den til å falme raskt. Dette gjelder spesielt når du selger lysene dine, fordi du vil ha en duft med utholdenhet i tilfelle lysene må lagres over lengre tid.

Duftforbedringer av stearinlys kan gi duftstabilitet i alle slags hjemmelagde lys. Disse produktene kjøpes vanligvis separat, men du kan kanskje finne en stearinlysblanding som inneholder ett eller flere tilsetningsstoffer for å forbedre duften.

Tilsetningsstoffer for duft

Det finnes en rekke forskjellige tilsetningsstoffer som du kan bruke for å forbedre styrken og levetiden til duften i lysene dine. De er alle tilgjengelige i håndverksbutikker, stearinlysbutikker eller nettbutikker. Heldigvis er de ikke veldig dyre, så du kan prøve et bredt utvalg.

Vybar

Vybar er en syntetisk polymerforbindelse. Den holder ikke bare duften lenger i stearinlys, men lar deg også tilsette opptil en halv unse mer duft til voksen enn du ville vært i stand til ellers.

Vybar er tilgjengelig i tre forskjellige typer, som tilsvarer typen voks du bruker, eller typen lys du lager:

  • 103 - Vybar 103 brukes hovedsakelig i formstøpte lys fordi den har et høyere smeltepunkt.
  • 260 - Vybar 260 har et lavere smeltepunkt, så den er perfekt for beholderlys.
  • 343 - Vybar 343 brukes i flekkete lys, som har forskjellige fargenyanser.

En ekstra fordel med Vybar er at den også vil produsere mer levende farger i de ferdige lysene dine. Vybar er et helt syntetisk produkt.

Du kan kjøpe Vybar fra:

  • Candlewic selger Vybar 343 i en 1-kilos blokk eller en 380-pund tromme.
  • Lone Star Candle Supply selger også både Vybar 103 og 260. Begge er kun tilgjengelige i pakker på 1 pund.

Stearinsyre

Stearinsyre, også kjent som stearin, er en fettsyre som kommer fra grønnsaker eller talg. Dette tilsetningsstoffet brukes mest for å gi stearinlys en blank finish og forbedre fargebevaring, men det kan også hjelpe med duftkast. Siden stearinsyre gjør stearinlys hardere, kan det forlenge brennetiden og gi duften mer holdbarhet.

Stearinsyre kommer vanligvis i pulverform. Det er spesielt nyttig for soyavokslys, siden soya har en tendens til å være en mykere voks enn parafin. Bruk av vegetabilsk basert stearinsyre med soyalys vil gi deg et naturlig stearinlys fri for animalske produkter.

Du kan kjøpe stearinsyre fra:

  • Candlewic selger stearinsyre i poser på 1 og 5 pund, samt 50 punds etuier for de som driver mye med stearinlys. Volumpriser er også tilgjengelig for de som kjøper flere etuier.
  • Lehman's selger stearinsyre i mye mindre poser på 8 unse. Produktet deres har fått femstjerners anmeldelser fra forbrukere, som advarer mot å bruke for mye, da dette kan føre til at stearinlyset ditt ikke brenner ordentlig.

Bivokspellets

Bivokspellets kan brukes i parafin- eller soyavokslys for å gi dem den unike bivoksduften uten ekstra kostnad for ren bivoks. De tilfører dybde til duftblandinger som bruker honning- eller mandelnoter. Siden disse pellets faktisk er et voksprodukt, trenger du ikke bekymre deg for mye om du legger til mer enn du hadde tenkt til. De er en fin måte å tilføre subtil duft til lysene dine uten å måtte tilsette ekstra oljer.

Du kan kjøpe alle naturlige bivokspellets fra:

  • CandleScience selger alle naturlige bivokspellets av kosmetisk kvalitet i 1 og 5 pund poser, samt 50 pund kasser. Pelletsene deres er USP-NF-godkjente.
  • Svanelys selger både hvite og gule naturlige bivokspellets. De selger begge produktene i mengder så små som 1 unse, opp til kasser på 55 pund.

Bruke tilsetningsstoffer i stearinlysproduksjon

Hvis du har bestemt deg for å prøve et stearinlystilsetningsstoff for å forbedre duften i stearinlysene dine, her er noen tips for de beste resultatene.

  • Les alltid instruksjonene som følger med stearinlys, inkludert vokstilsetninger. Det kan oppstå problemer hvis du legger til for mye av disse produktene.
  • Lagre Vybar og stearinsyre på et kjølig, tørt sted, pass på at de er i en forseglet beholder eller pose.
  • Ikke introduser for mange forskjellige tilsetningsstoffer til en enkelt batch med smeltet voks. Prøv dem én om gangen for å se hvilke som fungerer best for deg.

Duftforbedringer for stearinlys

Forbedringer for duftlys kan gi en sterkere, lengre varig duft uten å bruke mye penger på ekstra forsyninger. Prøv dem hvis du leter etter en måte å lage sterkt duftlys på.

Anbefalt: