Scotts gressfrø

Innholdsfortegnelse:

Scotts gressfrø
Scotts gressfrø
Anonim
Bilde
Bilde
ekspert sjekket
ekspert sjekket

Scotts gressfrø, solgt av Scotts Miracle-Gro-selskapet, er en linje med gressfrø for hjemmebruk og profesjonell bruk. Scotts-selskapet fokuserer utelukkende på torv, og er som sådan kjent som plen- og gressfrøeksperten. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av plenfrø for forskjellige forhold.

Om Scotts Grass Seed

Scotts Miracle Grow er et børsnotert selskap på New York State Exchange (NYSE: SMG). Det er verdens største produsent av plenfrø og hageutstyr. Selskapet ble grunnlagt i 1868 i Maysville, Ohio, og sysselsetter i dag over 8 000 mennesker over hele verden. Gressfrø til hjemmebruk og profesjonell bruk utgjør en stor del av selskapets virksomhet, men Miracle-Gro og relaterte merkevarer selskapet eier er kjente navn og hyppige severdigheter i hagesenterhyllene over hele landet.

Plenfrøprodukter

Fordi Scotts selger så mange typer gressfrø, kan det føles skremmende å gå inn i hagesenteret og se den enorme veggen av kjente grønne poser med gressfrø. Selskapet gjør det enkelt å velge det beste frøet for din plassering ved hjelp av praktiske diagrammer og råd på baksiden av posen.

Du kan også bruke følgende tips for å hjelpe deg med å velge det beste gressfrøet for din plassering:

  • Klima:Gress vokser forskjellig avhengig av klimaet. Kjenn hagesonen din før du undersøker poser med gressfrø. Sone 8 og høyere bør velge et gressfrø fra den varme årstiden, mens sone 5 og lavere trenger gress fra den kalde årstiden.
  • Fuktighet: Hvis du ikke kan vanne plenen ofte eller du bor i et område utsatt for tørke, velg tørketolerante gressfrø. Noen gress krever mer vann enn andre. Alle trenger fuktighet for å spire.
  • Bruk: Hvis plenen din primært er prydplante, er ikke bruk en stor bekymring. Hvis du planter en plen i et område med mye trafikk, for eksempel en bakgård der barna leker eller kjæledyr streifer rundt, kan det være lurt å investere i en tøffere variant som Scotts har testet for holdbarhet.

Omfattende testing

En av de mest interessante aspektene ved Scotts gressfrø er hvor omfattende det er testet, og under forskjellige forhold. Selskapet har testanlegg i Nord-Amerika, Holland, Italia, Spania og Frankrike. Teammedlemmer dyrker forskjellige frøblandinger under forskjellige forhold for å vurdere hvor godt hver type vil holde seg i forskjellige klimaer.

Andre fordeler

Det er mange andre grunner til å velge Scotts frø fremfor konkurrenters frø. Fordi selskapet nesten utelukkende fokuserer på torv, er Scotts anerkjent for enestående kunnskap og erfaring og har en omfattende produktlinje. Med over 100 år med studier av gressfrø, er Scotts virkelig kongen i plenindustrien.

Tilleggsprodukter

I tillegg til de mange typene gressfrø som selges under Scotts-merket, lager selskapet utstyr for riktig [Lawn_Care|plenpleie]]. Spredere og andre torvprodukter gjør det enkelt å spre frøet. Selskapet lager også mange jordforbedringsmidler for plenområder, inkludert gjødsel for ulike behov og endringer.

Hvor kan jeg kjøpe

Scotts-produkter selges over hele verden. I USA bærer de fleste store hus-, hage- og store hjemmesentre merket. Mindre hagesentre har det ofte også. For å finne en butikk nær deg, tilbyr selskapet et kort forespørselsskjema på Scotts nettside. Etter å ha fylt ut skjemaet, vil de guide deg til en distributør nær deg som fører enten profesjonelle eller kommersielle produkter eller produkter beregnet for hjemmebruk.

Med over et århundre med profesjonell gresserfaring står Scotts frø over mange andre merker. Hvis du begjærer en frodig grønn plen i år, start med frø av høyeste kvalitet du har råd til. Plant i henhold til anvisningene, fôr, vann og klipp den ordentlig, og nyt ditt smaragdparadis.

Anbefalt: