Oppussingskataloger

Innholdsfortegnelse:

Oppussingskataloger
Oppussingskataloger
Anonim
Oppussingskataloger
Oppussingskataloger

Hjelpefirmaer publiserer ofte kataloger som inneholder selskapets produkter, i tillegg til nyttige artikler og tips om hvordan man kan pusse opp, forbedre og dekorere. Mange av disse tidsskriftene har fantastiske fotografier av fantastiske utstillingshus. Du kan også finne før- og etterbilder av andre lesers oppussingsprosjekter som kan gi deg gode ideer om hvordan du kan ta på deg et eget prosjekt.

Noen kataloger krever et bet alt abonnement, men du kan også finne gratis. Selskapets nettsted er ofte et godt sted å finne informasjon om hvordan du abonnerer eller bestiller kommende eller tidligere utgaver.

Verktøy og utstyr

  • Hos Rockler Woodworking and Home Improvement finner du alt du trenger fra verktøy til maskinvare. Kataloger er gratis og kan bestilles via nettsiden.
  • McMaster-Carr er en oppussingsbutikk; hvis du ikke finner den her, er sjansen stor for at den ikke eksisterer. Du finner alt fra rørleggerarbeid til elektrisk utstyr, skaputstyr og mer. Ta kontakt med en selger for plassering på mailinglisten.

Kjøkken- og baderomsinnredning

  • Clawfoot Supply for Kitchen and Bath tilbyr dype, vintage-utseende badekar, pidestallvasker og utstyret som passer til dem. Besøk katalogsiden deres for å bestille den generelle katalogen deres eller en av deres spesialforbedringsprøver, inkludert fliser og granitt, prøve akryl og kar og messingfinishprøver. Husk at selv om den generelle katalogen er gratis, er ikke prøvene det.
  • Urban Archaeology er en eksklusiv kjede med bad og fliser, bergede arkitektoniske elementer og tidstypisk maskinvare. Prisene er ikke for sarte sjeler, men hvis high-end er noe for deg, finner du det her.

Hjemrestaurering

Home Restoration Hardware er et annet flott selskap med vakkert illustrerte restaureringskataloger som kan hjelpe deg med å inspirere restaureringsprosjektene dine

Flere boligforbedringskataloger

Andre nettsteder du kan besøke for å finne bestillingsskjemaer for en rekke hjemmeforbedringsemner inkluderer:

  • Trehåndverk
  • Crain gulvbelegg og verktøy
  • Timberlane Woodcrafters
  • Forbedringer

online e-kataloger

Digitale kataloger kan være den neste milepælen for nyheter og informasjon basert på hjemmevarer. Med selskaper om bord som Wal-Mart, Target, Crate and Barrel og JC Penny Home, er eCatalogs nyttige verktøy for både forbrukere og annonsører. Begynn søket her hjemmefra.