26 treplateveggideer for et moderne interiør eller eksteriør

Innholdsfortegnelse:

26 treplateveggideer for et moderne interiør eller eksteriør
26 treplateveggideer for et moderne interiør eller eksteriør
Anonim
Bilde
Bilde

Trelameller dukker opp over alt i hjem- og hagetrender. Bli med i trelamellerveggklubben på en tidløs og smakfull måte som fortsatt ser stilig ut når trender kommer og går. Disse interiør- og eksteriørideene for trelameller vil gi hjemmet ditt en moderne stilfunksjon som er klassisk og allsidig.

Sett en treplatevegg bak sengen din

Bilde
Bilde

Hvis du ønsker å omfavne trelistvegg-trenden, men ikke er sikker på hvordan du har det med å ha det i oppholdsrom, er en funksjonsvegg på soverommet den perfekte måten å introdusere stilen til hjemmet ditt på. Lag en lamellvegg bak sengen din og se hvordan teksturen og bevegelsen forvandler ditt vanlige soverom. Polstrede sengegavler ser elegante ut mot denne moderne aksentfunksjonen.

Koordiner med andre trefunksjoner

Bilde
Bilde

Du har kanskje allerede noen trestykker i hjemmet ditt som du absolutt elsker. Vurder din tre lamellbeis eller farge nøye angående disse bitene. Hvis du ikke er i stand til å matche brikkene perfekt, eller du allerede jobber med en samling av forskjellige farger, skap ekstra kontrast med beisvalget ditt. Ellers, velg en beisfarge eller trenyanse som matcher varene du allerede har i rommet.

Paint Slats Black for en dramatisk look

Bilde
Bilde

Teksturen og høyden på lamellveggene er allerede ganske slående. Hvis du ønsker å legge til enda mer drama til rommet ditt, kan du male lamellveggene dine svarte. Denne dype fargen vil skape dybde og mye visuell interesse for en moderne stil.

Bruk lameller i en alkove

Bilde
Bilde

Enten du legger interesse til en gang, entré eller soverom, vil en alkove med sportslameller absolutt fange oppmerksomheten på riktig måte. På grunn av den lille plassen er dette lamellveggprosjektet den perfekte måten å legge til designdetaljer til hjemmet ditt uten å sprenge designbudsjettet ditt.

Legg til en lamellvegg i hagen din

Bilde
Bilde

Hagen din får en moderne oppgradering med lamellvegg-trenden. Legg til en til uteplassen din for å skape et ideelt sted for klatring i vinstokker for å trives.

Definer og del rom

Bilde
Bilde

Lamellveggforlengelser er en stilig måte å skape uanstrengt definisjon i hjemmet ditt. Definer rommet ditt eller del et stort rom med en strategisk plassert lamellvegg som tilfører rikelig med arkitektoniske detaljer til interiøret ditt.

Prøv en kystlook

Bilde
Bilde

Tredetaljer kan enkelt forsterke en kystinteriørstil. Bruk trelameller med lyse eller gråtonede beis for en drivvedeffekt. Kombiner en lamellvegg med blå interiørdetaljer for en koselig kystlook. Kombiner lamellene dine med andre teksturer og utskrifter i kyststil for et perfekt sammenhengende utseende.

Lag et moderne hjemmeeksteriør

Bilde
Bilde

Vegger med trelameller er en fantastisk måte å oppdatere interiøret på, men å legge dem til utvendig i hjemmet gir en helt ny mening til å oppgradere stilen din. Tredetaljene skaper en vakker kontrast med metall-, stein- eller betongmaterialer. Høye lameller får hjemmet ditt til å føles større og mer strømlinjeformet. Denne utvendige designdetaljen vil absolutt få hjemmet ditt til å skille seg ut.

Update Your Kitchen Island

Bilde
Bilde

Trelameller er ikke bare for veggene dine. De kan være en enkel og designer måte å gjøre din gjennomsnittlige kjøkkenøy om til en stilig aksentfunksjon. Bruk trelameller på yttersiden av kjøkkenøya, eller til og med en halvøy, for å trekke øyet og skape dimensjoner i hjertet av hjemmet ditt.

Kombiner trelameller med elegant dekor

Bilde
Bilde

Nøkkelen til å få trelistvegger til å fungere for hjemmet ditt er å pare dem med tilsiktede designdetaljer som kontrasterer dem godt. Elegant innredning vil bidra til at teksturen til trelamellene dine skiller seg ut på den beste måten. Bruk glass, metall, marmor, silke og keramikk for å kontrastere lamellveggene dine med moderne stiltrekk.

Heng planter på hagesmellvegger

Bilde
Bilde

Selv om en lamellvegg har mye karakter til å stå alene, er den også det perfekte bakteppet for hagen dins vakre blomster. Heng potteplanter på en trelistvegg i hagen din for å bringe noe av stilen til hjemmets interiør til den utvendige oasen i hagen din.

aksent med en liten del av veggen

Bilde
Bilde

En aksentvegg trenger ikke være fullstendig dekket av funksjonsdetaljene for å kvalifisere som en aksent. Du kan legge til lameller på den ene siden eller til og med på en liten del av veggen for en moderne stilfunksjon. Litt asymmetri i rommet ditt vil skape balanse og visuell interesse i hjemmet ditt.

Kontrast lamellvegger med hvitt interiør

Bilde
Bilde

Hvis du ønsker å sette søkelyset på design, tekstur eller farge på lamellveggen din, vil det hjelpe å skape tilsiktet kontrast. Trekk oppmerksomheten til detaljene på din egen vegg med for det meste hvite eller lyse interiører. Vegger, tepper og møbler i lyse nyanser eller knallhvitt vil hjelpe lamellveggen din til å stå i sentrum.

Leave store mellomrom mellom lamellene

Bilde
Bilde

Hvis rommet ditt har en lang vegg du desperat prøver å dekorere, vil brede lameller hjelpe rommet ditt til å føles tilsiktet og designer. Lameller med stor avstand gjør det meste ut av veggens vidde og skaper en klassisk og balansert stripeillusjon på veggen. Med lameller med stor avstand kan du hoppe over annen veggdekor, siden denne funksjonsveggstilen gir mye visuell interesse alene.

Bruk en lamellvegg bak TV-en din

Bilde
Bilde

Hvis du vil trekke oppmerksomheten bort fra TV-en og tilbake til designerdetaljene i rommet ditt, bør en trendy funksjon gjøre susen. Hvis du henger TV-en på en lamellvegg, vil øynene dine naturlig bevege seg mot teksturinteressen i stedet for TV-en selv. Nå ser TV-plasseringen din tilsiktet og profesjonell ut på soverommet, familierommet eller stuen.

Bruk gjenvunnede lameller i en hage

Bilde
Bilde

For en rustikk atmosfære i hagen eller hagen din, er gjenvunne trelameller den perfekte veggen. Enten du ønsker å lukke plassen eller legge til et bakteppe for klatring i vinranker, hever en gjenvunnet lamellvegg uteområdet ditt.

Bær lamellene til taket

Bilde
Bilde

For en dramatisk romfunksjon eller for å skape en illusjon av høyere tak, bær trelamellene opp og over hodet. Denne forlengelsen av lamellveggen din ser high-end og designer ut på soverommet, gangen eller kontoret.

Mix & Match lamellstørrelser

Bilde
Bilde

For ekstra visuell interesse, bland bredden på trelamellene dine. Å variere størrelsene på lamellene dine vil gi balanse til en spesielt lang vegg og skape mer en overgangsinteriørstil.

Lag et mønster med lamellene dine

Bilde
Bilde

Hvis enkle vertikale lameller ikke er stilen din, vil du kanskje elske utseendet til et trelamellermønster. Diagonal plassering, et fiskebeinsmønster eller et rutete utseende vil hjelpe lamellveggen din til å virkelig skille seg ut. Med denne elegante funksjonsveggen kan du velge minimalistiske dekordetaljer for en perfekt balansert plass.

Lag personvern på en uteplass

Bilde
Bilde

Hvis du vil ha det perfekte bakteppet for all sommerunderholdning, eller du leter etter litt mer privatliv på terrassen din, er en trelistvegg veien å gå. Du kan male lamellene dine for å matche hjemmet ditt eller velge en beisfarge som ligner på terrassen eller terrassen din.

Velg små lameller for en liten plass

Bilde
Bilde

For en kort vegg eller bare en mindre plass, vil tynne lameller bidra til å skape en illusjon av et større rom. Øyet ditt vil oppfatte det store antallet lameller som en stor flate på veggen. Små lameller plassert tett i tett lar deg også henge dekorative elementer på veggen uten å skape rot.

Mal vegger bak lamellene dine

Bilde
Bilde

For å skape et ultramoderne utseende med vakker kontrast, klargjør veggene dine med mørk maling før du legger til lamellene. Kull, marine, dype nyanser av grønt og matt svart gir alle den perfekte stemningen når fargen titter frem mellom lamellene.

Bland vertikale og horisontale lameller

Bilde
Bilde

Legg til tonnevis av dimensjoner og en uventet vri på trelamellene dine. Å kombinere horisontale og vertikale lameller i ett rom gir et designerpreg og viser frem interiørstylingferdighetene dine.

Bygg en halvvegg for en gangvei

Bilde
Bilde

Hvis du har en hage som regelmessig kaller deg for en spasertur, legg til en designergrense langs gangveien. En lamellvegg i halvtre med horisontale eller vertikale lameller vil hjelpe hagen din til å føles mer moderne og få de daglige turene til å føles balanserte og vakre.

Legg til interesse i en buegang

Bilde
Bilde

Snakk om arkitektoniske detaljer! Trelameller i en buegang i hjemmet ditt ser moderne, elegant og kostbart ut. Denne interiørstilen gir tonnevis av detaljer til en ellers enkel plass i interiøret ditt og føles luksuriøst, selv om prosjektet i seg selv ikke vil ødelegge banken.

Få veggen din til å føles som kunst

Bilde
Bilde

Lever opp lamellveggfunksjonen din slik at den føles som en ekte kunstutstilling. Med kontrasterende farger, ulike størrelser og bruksområder, og komplementerende detaljer som lys og tekstur, er aksentveggen stjernen i hjemmet ditt på en kunstnerisk måte.

Ta med en elsket designeraksent til hjemmet ditt

Bilde
Bilde

Det er en grunn til at designere og huseiere elsker trenden med trelameller på vegger. Denne sofistikerte oppdateringen på den tradisjonelle aksentveggen fungerer like godt for rustikke hjem som for moderne bruksområder. Med den rette tilnærmingen til lamellvegger vil hjemmet ditt se ut som et profesjonelt utformet rom.

Anbefalt: