15 AARP-fordeler du sannsynligvis går glipp av

Innholdsfortegnelse:

15 AARP-fordeler du sannsynligvis går glipp av
15 AARP-fordeler du sannsynligvis går glipp av
Anonim
Bilde
Bilde

Når du fyller 18 år, er en av de første tingene folk vanligvis blir begeistret for å kunne kjøpe lodd eller stemme ved neste valg. Du tenkte sannsynligvis ikke på å bli med i AARP da de store 1-8 kom, men du vil bli overrasket over hvor mange fantastiske AARP-fordeler det er. AARP er ikke bare for eldre og folk som nærmer seg pensjonisttilværelsen; det er for enhver voksen som ønsker å investere i fremtiden sin. Dette er noen av de skjulte AARP-medlemsfordelene som overrasket oss mest.

Fly billigere på British Airways

Bilde
Bilde

British Airways er Englands største flyselskap som opererer fra London. Med AARPs medlemskap kan du hoppe på en innenlands eller internasjonal flytur for hvor som helst mellom $65-$200 mindre enn standardmessen. De eneste betingelsene er at du kjøper billettene online og at de er tur-retur.

Få ParkRideFly USA-rabatter

Bilde
Bilde

ParkRideFly er en parkeringstjeneste utenfor flyplassen som hyppige reisende sverger til. Med ditt AARP-medlemskap kan du få 12 prosent rabatt på deres parkeringsreservasjoner utenfor flyplassen. Dette er en flott rabatt å kombinere med flyreiseplanene dine gjennom British Airways.

Finn rabatter på massevis av hoteller

Bilde
Bilde

En annen stor fordel ved å være AARP-medlem er å få tilgang til alle hotellrabatter. De varierer fra prosenter av avslag på den totale regningen til å kunne sjekke ut senere enn vanlig kl. 11.00. De gjelder på en rekke hotell- og motellkjeder rundt om i verden.

For eksempel, på Embassy Suites by Hilton kan du få opptil 10 prosent rabatt og få sen utsjekking (til kl. 14.00) når det er aktuelt for bestemte steder. Eller du kan få 10 prosent rabatt på den beste tilgjengelige prisen på alle Comfort Inn & Comfort Suites. For flere besparelser, sjekk ut hotellrabattdelen på AARP-nettstedet.

Øk sparepengene dine med en høyavkastningssparekonto

Bilde
Bilde

Hvis du er AARP-medlem og ønsker å tjene litt passiv inntekt, kan det være lurt å sjekke ut Marcus av Goldman Sachs. De samarbeider med AARP for å gi medlemmene deres muligheten til å søke om en online høyavkastningssparekonto med tilleggsbonusen på 0,10 prosent mer av en årlig avkastning i to år. Se sparepengene dine vokse takket være AARP.

Snack på McAlister's Deli for Less

Bilde
Bilde

McAlister's Deli er en deilig kjederestaurant som er kjent for sine søte te-kampanjer. Med et AARP-medlemskap kan du få 10 prosent rabatt på bestillinger i butikk, i appen og på nett. Enten du vil bruke mindre på lunsj ute eller trenger å spise en trøstende bolle med mac og ost i din egen stue, har AARP deg dekket.

Få rabatt på Outback Steakhouse-middagen

Bilde
Bilde

Når en ferie eller feiring er rundt hjørnet og du leter etter et sted å ta med familie og venner på middag, klarer Outback Steakhouse nesten alltid målet. Northing kan gå g alt når du har en blomstrende løk foran deg. Med et AARP-medlemskap kan du få 10 prosent rabatt på middagsservice eller utføringsordrer ved siden av.

Nyt Buffalo Wild Wings for mindre

Bilde
Bilde

Sportsesongen setter alle i humør for vinger, og det finnes ikke noe bedre sted å gå enn Buffalo Wild Wings. AARP vet hvordan vi kan dra til byen på en stor tallerken av dem, så de tilbyr $5 rabatt på et kjøp på $25 eller mer for noen av medlemmene deres.

Få rabatter på UPS-frakttjenester

Bilde
Bilde

For hvert år blir det mer og mer stressende å sende gaver i løpet av ferien. AARP er her for å lette byrden ved å tilby fem prosent rabatt på innenlandske og internasjonale UPS-frakttjenester, samt 15 prosent rabatt på kvalifiserte produkter og tjenester som pakking og postkasser. For en fullstendig oversikt over alle mulige UPS-rabatter med AARP, sjekk ut UPS-nettstedet.

Få skiftet olje for mindre

Bilde
Bilde

Hvis du noen gang har hatt bilproblemer i livet ditt, så vet du hvordan tiden går langsommere inne i en mekanikers venterom. For å lindre denne byrden, tilbyr AARP sine medlemmer 15 prosent rabatt på alle drivende oljeskift hos Valvoline. Husk med denne rabatten, men at den må være en der du kan bo i bilen din.

Betal mindre til mobiltelefonleverandøren din

Bilde
Bilde

Mobiltjenester er dyrt, spesielt når du er på en enkelt linje. Heldigvis tilbyr AARP to forskjellige rabatter på mobiltelefontjenester som kan redusere regningen din.

Med AT&T får AARP-medlemmer $10 rabatt på regningen per linje per måned på alle Unlimited Premium-planer. På samme måte tilbyr Consumer Cellular AARP-medlemmer to linjer med ubegrenset snakk, tekst og data for bare $55 per måned.

Bruk mindre for å lære om arven din

Bilde
Bilde

Ancestry er den mest tilgjengelige slektsforskningstjenesten hjemme som er tilgjengelig. Selvfølgelig har de sitt populære DNA-forfedreprogram, men de lagrer også millioner av digitale dokumenter på nettsiden deres som du kan søke og lagre. AARP oppfordrer medlemmene sine til å lære mer om hvor de kommer fra ved å få dem 30 prosent rabatt på et 1-års abonnement.

Få halvparten av dine reseptbelagte linser

Bilde
Bilde

Visionsforsikring er dessverre noe som ikke alle investerer i eller har mulighet til å melde seg på. Og hvis du trenger briller, så vet du hvor dyrt det er å betale for dem fra egen lomme. Med AARP kan du få alle LensCrafters reseptbelagte linser til 50 prosent rabatt så lenge du kjøper en innfatning fra dem også.

Gjør flyttingen mindre vanskelig med AARP

Bilde
Bilde

Det å flytte er et problem, og ingen kommer uskadd gjennom prosessen. Å pakke alle tingene dine gjør at du skulle ønske at du aldri hadde samlet noen fysiske varer gjennom hele livet. Likevel har AARP-medlemmer råd til å betale for flyttetjenester drevet av Shyft takket være $250 de får av.

Ta tilbake kraften fra Ticketmaster

Bilde
Bilde

Ticketmaster er kjent for å være en vanskelig billettkjøpsplattform som har slått markedet i hjørnet og låst mange mennesker fra å få billetter de har ventet i timevis på. Likevel slipper AARP-medlemmer noe av den frustrasjonen med de mange rabattene og tilbudene som er tilgjengelige.

Gjennom Ticketmasters nettsted kan du se tilgjengelige forestillinger med billetter som AARP-medlemmer kan få til halvpris, forestillinger du kan få 2-for-1-billetter på og mer.

Utforsk kunsten gjennom AARP

Bilde
Bilde

I mange år nå har teatre slitt med å holde seg operative, og så mange mennesker har ikke hatt sjansen til å se favorittseriene sine på scenen. Gjennom AARP kan du se profesjonelle visninger av noen av de beste teaterproduksjonene som har kommet ut av de siste tiårene. Du kan for eksempel se Bolshois 2015-produksjon av Swan Lake. Husk at disse visningene har premiere for én dag om gangen og kan ikke ses på nytt.

Hvordan blir du AARP-medlem?

Bilde
Bilde

Alle disse rabattene tilbys kun til AARPs betalende medlemmer. Du må bare være 18 år eller eldre for å kunne søke (selv om noen forsikringstjenester ikke er tilgjengelige for noen yngre enn 50). De har tre forskjellige pakker du kan registrere deg for:

  • 1 års abonnement som koster $12
  • 3 års abonnement som koster $43
  • 5 års abonnement som koster $63

Ja, du kan få alle disse flerårige rabattene for mindre enn den månedlige kostnaden for de fleste strømmetjenester.

Få inn på AARP-medlemsfordeler ASAP

Bilde
Bilde

Kulturelt sett har AARP et rykte på seg for å være en tjeneste som bare tilbys eldre mennesker og skreddersyr tingene deres til seniorer. Akkurat som oss, vil det forvirre deg å innse hvor mye du går glipp av ved å ikke være AARP-medlem fra det øyeblikket du fyller 18. De har rabatter på alt du måtte trenge, og hvis du bare er nå Når du navigerer i voksenlivets urovekkende vann, kan disse tilbudene være en livredder.

Anbefalt: