20 beste familieblogger for hverdagsinspirasjon og råd

Innholdsfortegnelse:

20 beste familieblogger for hverdagsinspirasjon og råd
20 beste familieblogger for hverdagsinspirasjon og råd
Anonim
Pappa bruker bærbar PC med barn
Pappa bruker bærbar PC med barn

Når det kommer til å oppdra barn, som det gamle ordtaket sier, "det tar en landsby." Nettsamfunn er dagens versjon av den moderne landsbyen. Mammaer og pappaer kan dra nytte av visdommen og rådene som deles på nettet av andre foreldre - fra hva du skal lage til middag og hvordan du kan spare nok penger til å betale for college til de beste reisemålene for familier. Dette er de beste familiebloggene for å gi veiledning om familieliv, foreldreskap, ekteskap, måltidsplanlegging, familiereiser og familiebudsjettplanlegging.

Beste familieblogger tot alt sett

Navigering i foreldreskap er ingen enkel oppgave, og disse familiebloggene er bare et klikk unna for å gi en hjelpende hånd. Det er ikke noe bedre enn å føle seg sett og forstått, og foreldrene bak disse bloggene er informative og betryggende, ettersom de alle deler sine egne reiser gjennom mors- og farskap.

Bra inni

Dr. Becky er en mor til tre og en klinisk psykolog som skriver Good Inside. Hennes uvurderlige, profesjonelle råd vil hjelpe deg med å løse nesten alle problemer du står overfor med hensyn til barneoppdragelse og foreldreoppdragelse. Hun beskriver edelstenene hun deler ut som "enkle" og "handlingsdyktige", så selv om du bare har en ledig stund til å lese ett av blogginnleggene hennes, vil du ta bort innsikten du kan bruke til å heve og forbedre dine familiære forhold.

Svart og gift med barn

Black and Married With Kids ble startet av mann og kone-team og foreldre til fire barn, Lamar og Ronnie Tyler, for å fremheve positive meldinger om ekteskap i det svarte samfunnet. Blogginnleggene deres spenner over et bredt spekter av nyttige emner fra foreldreskap og blandede familier til intimitet og tro. Innholdet deres har som mål å styrke ekteskapet og styrke partnerskapsbåndet, så det er et godt grunnlag for å takle og overleve livets ulike utfordringer som et team.

Din moderne familie

Becky Mansfield fra Your Modern Family er en mor til fire, en barneskolelærer som ble en sertifisert barneutviklingsterapeut og blogger, og vennen alle trenger. Enten hun hjelper medforeldre med en flott liste over skjermfrie sommeraktiviteter for barn eller fordyper seg i virkelig snakk om søvnmangel og morskap, er bloggen hennes en one-stop shop fylt med artikler som vil engasjere og opplyse foreldre.

Lasso månen

Lasso the Moon viser foreldre hvordan de kan fange og nyte foreldreskap og tid tilbrakt med familien gjennom enkelhet og oppmerksomhet. Her finner du god informasjon om oppdragelse av små barn, store barn, tweens og tenåringer, i tillegg til enkle oppskrifter, hvordan du kan gi slipp på skyldfølelsen og hvordan du velger bort å ha et overveldende "travelt" liv. Denne bloggen er et friskt pust i det ofte tidspressede riket som går hånd i hånd med å gjøre alt som mamma eller pappa.

Gay foreldrestemmer

Bloggen Gay Parenting Voices inneholder råd og informasjon for å støtte LHBTQ-foreldre og -familier. Dr. Mark Leondires sier at han grunnla nettstedet for å "gi den beste omsorgen for LHBTQ-par og enkeltpersoner når de navigerer i alle familiebyggings alternativer." Bloggen inneholder artikler om hvordan fedre kan svare på spørsmålet «hvor er mammaen min», samt en guide til barnebøker med svarte LHBTQ-karakterer. Gay Parenting Voices er en flott ressurs for par av samme kjønn i familieplanleggingsfasen og for homofile kommende mødre og kommende fedre og LHBTQ-foreldre.

Beste blogger for familiemåltidsplanlegging

" Hva er det til middag?" Det er kanskje det mest stilte spørsmålet i ethvert hjem. En nær andre er uttalelsen: "Det er ingenting å spise." Disse bloggene om familiemåltidsplanlegging vil hjelpe deg med å holde kjøleskapet og pantryet ditt effektivt på lager mens du stopper dilemmaet med måltidsforberedelser en gang for alle.

Mor og datter lager mat
Mor og datter lager mat

Weelicious

Catherine McCord er en mor til tre og forfatter av flere kokebøker. Hun startet bloggen Weelicious for å veilede foreldre i å mate barna sine med sunn og sunn mat. Ikke la hennes kulinariske skolegrad skremme deg. McCords oppskrifter er "raske, friske og enkle", og derfor perfekte for travle foreldre. Finn ukentlige måltidsplaner og mange oppskrifter på bloggen hennes for å dekke hele familien på alle trinn: baby, småbarn, barn, tenåringer og voksne. Hun gir til og med matlagingsvideoer og et filter for å søke etter oppskriftene hennes basert på matfølsomhet familien din kan ha.

Ferske måltider for familien

Corey er moren som skriver Family Fresh Meals, og hun disker opp med utallige trinnvise oppskrifter som enkelt er søkbare via oppskriftsindeksen hennes. Hun tilbyr til og med gratis utskrifter av måltidsplanlegging for å organisere matuken din. Fra middagsideer og supper til ideer til lunsjbokser og desserter, grip forkleet ditt fordi du vil lage mat etter en titt på bloggen hennes.

Earthy Andy

Andrea Hannemann er mammaen til tre bak den voldsomt populære, plantebaserte matbloggen Earthy Andy. Hun har nettopp lansert en personlig måltidsplanlegger for familier som søker etter plantebaserte oppskrifter som er deilige og tilfredsstillende. Du kan skreddersy måltidsplanleggeren for å passe din livsstil og behov, og gir faktorer som hvor lang tid du har på å tilberede måltider, eventuelle allergier og størrelsen på appetitten din. Måltidsplanleggeren hennes gir deg til og med fordeler som dagligvarelister, matlagingsvideoer og matveiledere på forespørsel.

Elanas spiskammer

For glutenfrie, kornfrie oppskrifter, trenger du ikke lete lenger enn til Elana's Pantry. Elana Amsterdam er en New York Times bestselgende forfatter, og hun har lagret oppskrifter på bloggen sin siden 2006. Du kan velge oppskrifter basert på en rekke dietter, inkludert dietter fri for gluten, meieri, egg og nøtter. Familien din kommer til å elske alt fra jordbær-limonadefruktrullene til hennes asiatiske steke.

Two Peas & Their Pod

Maria og Josh er mammaen og pappaen som skapte Two Peas & Their Pod, og de ga ut en kokebok med samme navn. Familieoppskriftene deres er laget for å være barnevennlige, enkle å lage og økonomiske. Bloggen deres har en hel saktekoker-seksjon, (chili noen?), samt en hel kategori på pastaretter som er favoritter for barn. Cookieoppskrifter, hovedretter og tilbehør er også rikelig, noe som gjør dette til et godt valg for mødre og pappaer som aldri mer trenger å lure på hva de skal lage å spise.

Beste familiereiseblogger

Å planlegge en familieferie trenger ikke være en skremmende innsats. Spesielt når du kan stole på tipsene fra foreldre som har gått før deg. Disse mødrene og pappaene har vandret over hele kloden med familiene sine på slep, og de gir detaljer, fantastiske bilder og uvurderlig veiledning om hvordan og hvor du kan reise med din egen klan.

Wanderlust Crew

The Wanderlust Crew er en familie på seks verdensreisende, og bloggen deres er et must-see for familier som drømmer om å ta en tur og/eller planlegge en ferie. De gir omfattende guider om destinasjoner fra Maui til Hellas, samt deler tips om ansvarlig reise og hvordan du kan spare penger på reiser. De tilbyr reiseruteguider du kan kjøpe for å planlegge aktivitetene dine på spesifikke destinasjoner, slik at du ikke kaster bort et sekund av ferien.

Our Globetrotters

Besetningen bak Our Globetrotters er en australsk/britisk familie på fem. De deler førstehåndsinformasjon om sine verdensomspennende reiser, inkludert anmeldelser av hoteller og attraksjoner, og nyttige artikler som beskriver de beste reisemålene for familier i 2021. Bloggen deres dekker til og med emner som å reise med babyer, småbarn og tenåringer, samt reisehelse, viktige reiser utstyr og pakkelister. Besøk bloggen deres før du bestiller den turen.

The Bucket List Family

Du kommer til å bli forelsket i den bedårende Gee-familien a.k.a The Bucket List Family. I 2015 solgte de alle eiendelene sine for å reise verden rundt og har ikke stoppet siden. De har nå tre barn, 2,6 millioner Instagram-følgere og en fanatisk følgere. Uansett hvor reisene dine tar deg, har Gee-familien sannsynligvis vært der, gjort det, og de er mer enn villige til å gi fantastiske detaljer og fotografier for å hjelpe deg med å se og planlegge din egen tur. Deres mange videoer på YouTube-kanalen deres lar deg dykke rett inn i destinasjoner sammen med dem for å få en førstehåndsberetning om hvordan lokalitetene virkelig er. Du skulle ønske du kunne hoppe i kofferten deres og bli med dem.

Familie på stranden
Familie på stranden

Learning Escapes

Marta Correale er den italienske moren bak Learning Escapes, en reiseblogg som fokuserer på kulturelle reiser, som hun med egne ord beskriver som "reise som legger vekt på å oppleve livet i en fremmed kultur, snarere enn fra utsiden som en midlertidig besøkende." Fra Østerrike og Belgia til Frankrike og Tyskland og utallige andre destinasjoner tilbyr hun reiseruter som passer best for familier og barn for å fordype seg fullstendig i omgivelsene. Pakkelistene hennes for spesifikke steder er til stor hjelp, og det samme er bestillingsressursene hennes som leder deg til nettsteder som hjelper deg med å planlegge reisen.

2Reisefedre

Chris og Rob Taylor, partnerne og pappaene som er 2TravelDads kaller bloggen deres «den originale LHBTQ-familiereisebloggen». De reiser mye med sine to barn for å gi destinasjonsguider om nasjonalparker og utallige steder over hele USA, samt internasjonale guider på steder som Cabo San Lucas og Nova Scotia. De er også vertskap for en informativ podcast med samme navn for å dele sine erfaringer og tips for å oppmuntre andre familier til å utforske verden.

Beste familiebudsjetteringsblogger

USDA anslår at det koster 233 610 dollar å oppdra et barn fra fødsel til 17 år. Det er mye deig! Å lage et familiebudsjett og lære å bruke og spare penger klokt er et must for foreldre. De kunnskapsrike mødrene og pappaene bak disse familiebudsjetteringsbloggene er her for å hjelpe med uvurderlige råd.

Jessi Fearon: Real Life on a Budget

Hvis noen kan hjelpe deg med å spare penger og leve gjeldfritt, er det Jessi Fearon of Real Life on a Budget. Hun deler sin egen families virkelige budsjett for å hjelpe leserne med å ta kontroll over pengene sine, og veileder andre om hvordan de kan nyte økonomisk frihet. Hun dekker emner som spenner fra hvordan du strekker julebudsjettet ditt til å forklare betydningen av et slushfond, alt i en gjenkjennelig og vennlig stil.

Budsjettmamma

The Budget Mom er skrevet av mamma, Kumiko Love. Graden hennes i finans og personlige erfaringer med penger former hennes ekspertsyn og gjør henne i stand til å gi råd om nesten alle økonomiske temaer du kan tenke deg. Fra finans 101 og budsjettering til sparsommelig livsstil og gjeld og kreditt, kjærlighet får penger til å snakke ned til jorden. Hun tilbyr også pengebesparende kurs som påmeldte vil finne gjennomførbare og til og med morsomme.

Center og familie

Minda, mammaen bak Cents and Family, er en personlig økonomiblogger som ønsker å gjøre familiefinansiering enklere, effektiv og effektiv. Hennes råd vil hjelpe mødre og pappaer med å spare penger på dagligvarer, implementere familiebudsjettstrategier, bruke apper for å få penger tilbake og mye mer. Les hennes økonomiske grunnleggende og pengetips, så er du godt på vei til grønnere beitemarker.

Smart Money Mamas

Chelsea er en hedgefondinvestor som har blitt nettgründer som ønsker å hjelpe andre mødre med å få mest mulig ut av pengene sine. Bloggen hennes, Smart Money Mamas, utstyrer leserne med verktøyene som trengs for å administrere pengene sine. Fra budsjettering og investering til forsikring og eiendomsplanlegging, vil du finne omfattende og solide råd om et bredt spekter av økonomiske emner. Hun gir til og med tips om hvordan barna kan lære å budsjettere pengene sine. Lytt til Chelseas podcast, The Smart Money Mamas Show for å holde deg oppdatert på all hennes siste visdom.

Easy Budget Blog

Har du gjeld? Merilee of Easy Budget Blog ønsker å hjelpe deg med å betale det ned mens du øker økonomien og eliminerer stress rundt penger i livet ditt. Hvis budsjettering ikke er noe for deg, tilbyr hun til og med strategier uten budsjett for månedlig pengestyring. Hennes kreative emner er spesielt nyttige for foreldre. Hun diskuterer jobb hjemmefra og kjeft, samt enkle oppskrifter og måltidsplanlegging på et budsjett.

Familieblogger gir de vennlige rådene vi alle trenger

Det er trøstende å vite at familieblogger gir så mye informasjon og innsikt fra andre foreldre som er tilgjengelig rett ved fingertuppene. Foreldre trenger ikke føle seg alene eller fortapt på reisen, siden det alltid er en annen mor eller far der ute som er villig til å hjelpe og til og med lede veien til svarene.

Anbefalt: