Hengende krystaller i vinduer for positiv Feng Shui-energi

Innholdsfortegnelse:

Hengende krystaller i vinduer for positiv Feng Shui-energi
Hengende krystaller i vinduer for positiv Feng Shui-energi
Anonim
Solfanger i glass som henger ved siden av et vindu som lyser med tidlig morgenlys
Solfanger i glass som henger ved siden av et vindu som lyser med tidlig morgenlys

Du kan lage god feng shui ved å henge krystaller i vinduene hjemme eller på kontoret. Nøkkelen er å ikke overdrive og opprettholde en god balanse mellom typen vinduskrystaller du bruker og hvor du plasserer dem.

Typer Feng Shui hengekrystaller

Typene hengende krystaller som brukes i feng shui inkluderer kvarts og andre edelstener, for eksempel ametyst. Du vil bruke en flerfasettert, rund krystall i vinduet i et rom du ønsker å tiltrekke chi-energi. Dette kan være en Swarovski-krystall, kvartskrystall eller annen type krystall. Prismeeffekten til mangefasetterte krystaller sikrer at chien sendes ut i rommet i alle vinkler. Den runde formen er viktig for å unngå å lage giftpiler som ikke-sirkulære krystaller kan lage.

Hengende vinduskrystaller for å senke chi-energien

Du må kanskje legge til en krystall i et vindu for å bremse chi-energien som kommer inn gjennom vinduet. Dette er et verdifullt feng shui-verktøy når et vindu er rett overfor en dør.

Bruk mangefasetterte krystallkuler for å gi rom energi

Hvis hjemmet ditt lider av svært lite naturlig lys, kan en krystall eller to i et vindu lyse opp et rom. Sollyset som brytes gjennom krystallen vil skape lysmønstre på veggene, taket eller gulvet. Dette lyset vil gi rommet energi.

krystallkule nær vindu og vegg
krystallkule nær vindu og vegg

Soveromsvinduskrystall sprer chi-energi

Et soverom er et bra sted å henge en krystall i vinduet. Chi-energien i et soverom kan strømme gjennom vinduet, spesielt hvis soveromsdøren er på motsatt side av vinduet. Å henge vinduskrystaller på soverommet ditt vil bremse ned og spre chi-energien som kommer inn gjennom soveromsvinduet. Dette vil forhindre at den gunstige chi-energien beveger seg for fort gjennom vinduet og rett ut soveromsdøren. Krystallen vil tvinge chi-energien til å bevege seg rundt i rommet.

Avslappende ettermiddagslur på et soverom med en vinduskrystall

Hvis du velger å henge en krystall i soveromsvinduet for å introdusere frisk chi-energi, bør du lukke gardinene eller persiennene hvis du ønsker å ta en ettermiddagslur. Dette vil holde yang-energien i sjakk slik at du kan hvile lettere.

Spisestuevinduskrystaller tiltrekker overflod

Det er et kjent feng shui-faktum at krystalllysekroner er ideelle energigivere for spisestuer. Hvis du ønsker å tiltrekke mer rikelig energi inn i dette vitale rommet, heng en krystall i vinduet. Du kan bruke en Swarovski-krystall eller velge en som tiltrekker seg overflod, for eksempel en rund, flerfasettert krystall av jade, kvarts eller pyritt.

crystal chanelier hengende ved øvre vinduer
crystal chanelier hengende ved øvre vinduer

Kjøkkenvinduskrystaller sikrer rikdom og helse

Kjøkkenet styrer huset og dets beboere siden det er der maten som gir næring til familien tilberedes. Du kan henge en flerfasettert kvartskrystallkule i kjøkkenvinduet for å balansere de sammenstøtende elementene av vann og ild som genereres på et kjøkken.

Sha Chi på badet spredt av hengende vinduskrystaller

Et bad er et rom som forvandler rent vann til avløpsvann og frakter det fra huset. Negativ energi (sha chi) samler seg ofte i dette rommet. Du kan introdusere gunstig chi-energi når du henger en mangefasettert kvartskrystallkule i baderomsvinduet.

Vinduskrystaller i stuen for familiens velvære

Stuen er familiens rom og hvor dere tilbringer kvalitetstid sammen. Du vil at dette området skal ha en spennende og sunn energi. Du kan henge en mangefasettert krystallkule i obsidian eller ametyst i dette vinduet. Begge er kjent for å tiltrekke seg sunn, nyttig energi.

Rosa krystallkule
Rosa krystallkule

Foyajevinduskrystaller inviter chi inn i hjemmet ditt

Hvis du har en stor foaje eller frontinngang til hjemmet ditt med et vindu eller to, dra nytte av chi-energien utenfor som ønsker å komme inn. Plasser et matchende par mangefasetterte kvartskrystallkuler i et vindu eller en i hvert vindu. Dette er som å ringe på dørklokken til den lovende chi-energien.

Garasjevinduskrystaller Fjern stillestående chi

Garasjer er beryktede feng shui-døde områder med stillestående chi-energi. Du kan gi energi til dette oversett rommet ved å henge et par mangefasetterte krystallkuler i vinduene. Du vil umiddelbart føle forskjellen, spesielt et hjem med soverom over garasjen.

Kontorvinduskrystaller for å komme i gang med karrieren

Hvis du har et hjemmekontor og ønsker å kickstarte karrieren, kan du henge en flerfasettert kvartskrystallkule i et vindu. Hvis kontoret ditt ikke har mye naturlig lys, kan du henge mer enn én krystall i et vindu. Du kan også bruke mer enn ett kontorvindu for å henge en krystall.

Krystallkule i taket mot fullmåne sett gjennom vinduet
Krystallkule i taket mot fullmåne sett gjennom vinduet

Hengende krystaller for å gi energi til kontoret ditt

En flerfasettert kvartskrystallkule vil tiltrekke chi-energi til å komme inn gjennom vinduet og inn på kontoret ditt. Hensikten med krystallen er å tiltrekke seg nyttig chi-energi for å gå dypere inn på kontoret ditt. Hvis kontorlokalene dine lider av mangel på energi av en eller annen grunn, vil denne krystallen legge til mer av hvert.

Kontorvinduskrystaller øker inntekter og formue

Hvis du ønsker å øke virksomhetens inntekter eller trenger en lønnsøkning, prøv å suspendere en grønn aventurin, mangefasettert krystallkule i kontorvinduet. En annen krystall som tiltrekker seg rikdom er citrin. Du kan pare disse to krystallene for en kraftig feng shui-kur.

Forretningsregneark med en krystall på toppen
Forretningsregneark med en krystall på toppen

Beste kompassanvisninger for å henge krystaller i Windows

For god feng shui kan du henge en krystall i nesten alle vinduer i hjemmet ditt. Det optimale valget er et vindu plassert i den sørvestlige eller nordøstlige delen av hjemmet eller kontoret.

Beste bruk av krystaller Jordelementer

Krystaller er naturlige jordelementer, og sørvest- og nordøst-kompassretningene styres av jordelementet. Dette gjør hengende krystaller i vinduene til en av eller begge sektorene til en fin måte å aktivere dette elementet på.

Hengende krystall i vinduet for å rette opp manglende hjørne

Hvis du har et rom med et manglende hjørne, kan du legge til en hengende krystall for en kur. Du vil enten henge en klar flerfasettert krystallkule eller velge krystallen basert på kompassretningen og dens tilordnede farge. Krystallen vil tiltrekke chi-energi og sende den inn i det manglende området.

Kule- og dråpeform krystallregnbuemaker solfanger hengende i hjemmet
Kule- og dråpeform krystallregnbuemaker solfanger hengende i hjemmet

Hengende krystaller i Windows er bra Feng Shui

Du kan bruke krystaller som kurer og chi-energimagneter. Det er lett å se hvordan det å legge til en hengende krystall i et vindu kan øke chi-energien i et rom.

Anbefalt: