Pep Rally-sanger

Innholdsfortegnelse:

Pep Rally-sanger
Pep Rally-sanger
Anonim
Bilde
Bilde

Mens tribunen fortsatt er tomme og før elevene kommer, vil du være forberedt med et fint utvalg av pep-rally-sanger for å gi teamet og elevene den kampånden.

Pep Rally Forberedelse

Husk at hensikten med pep-rallyet er å få fansen til å begeistre og gi laget litt motivasjon til å prøve sitt beste og glede de fansen. For å få publikum opp til det nivået du trenger for å oppmuntre balllaget ditt, vil du ha et godt utvalg av pep rally-sanger som lett kan synges av deg og gjentas av publikum. Dette pleier å være sanger som enten er vanlige nok til at folk har hørt dem andre steder, eller som du har spilt i andre spill.

I tillegg til å ha sanger og sanger forberedt, vil du også tenke på ting som at skolemaskoten er der for å få fansen til å bli begeistret, fange oppmerksomheten deres fra første øyeblikk og beholde oppmerksomheten deres. Er det noen bevegelser eller dansebevegelser du vil gjøre med sangen? I så fall, prøv å holde bevegelsene enkle, slik at fansen kan heie sammen.

Som heiagjeng er medstudentene dine mest sannsynlig tenåringer eller unge voksne, med mindre du heier på et profesjonelt team. Dette betyr at du konkurrerer med mobiltelefoner, tekstmeldinger, samtaler med andre elever, kjærestedrama, bekymringer over timene og et dusin andre ting. Dette er grunnen til at du vil velge de best mulige sangene for å få dem til å heie sammen med deg.

Beste Pep Rally-sanger

De beste sangene er ofte de mest kjente sangene. Hvis publikum kjenner dine valgte sanger godt, vil de gjenta etter deg, synge med deg og øke volumnivået med hundre ganger eller mer. Skolekampsangen din er et flott sted å starte, og mange heiaropslag velger å åpne en pep-rally med denne sangen i tillegg til å avslutte med den. En god kampsang kan sette hele tonen i pep-rallyet, og ved ganske enkelt å gjenta denne sangen under kampen, kan du raskt og enkelt få tak i den gode følelsen av kameratskap og besluttsomhet.

Noen av de mer vanlige pep-rally-sangene du vil høre inkluderer:

  • " Whoomp There It Is" av Tag Team
  • " Eye of the Tiger" av Survivor
  • " We Will Rock You" av Queen
  • " Boom Boom Pow" av Black Eyed Peas
  • " Gjør deg klar for dette" 2 Ubegrenset
  • " Who Let the Dogs Out" av Baha Men
  • " Rock and Roll" av Gary Glitter
  • " Zombie Nation" av Kernkraft 400
  • " Pump Up the Volume" av M/A/R/R/S
  • " Power" av Snap
  • " Unbelievable" av EMF

Lag din egen sang

Å lage din egen pep rally-sang er også et veldig godt alternativ. Ved å lage din egen, kan du velge en som passer din skole best. Et alternativ er å samarbeide med skolens musikkavdeling for å utvikle en sang. Heiagjengen skal skrive tekstene, men kan deretter samarbeide med musikerne på skolen for å komme opp med en pepp beat som fungerer bra. Husk at det enkle ofte er best og lettest å huske. Hvis du trenger at sangen skal være lengre, kan du alltid gjenta den.

Med så mange gode sanger å velge mellom, vil du garantert finne den som virkelig får skolen din til å begeistre det kommende spillet. Husk at du også vil velge en sang som kan spilles i begynnelsen av ballspillet for å gjenskape den spenningen og gjøre fansen og teamet klare til å vinne spillet eller i det minste ha det mye moro med å prøve.

Anbefalt: