Blue Gold Cleaner: Guide til sikker og kraftfull rengjøring

Innholdsfortegnelse:

Blue Gold Cleaner: Guide til sikker og kraftfull rengjøring
Blue Gold Cleaner: Guide til sikker og kraftfull rengjøring
Anonim
Kvinne tørker et tregulv
Kvinne tørker et tregulv

Leter du etter et rengjøringsmiddel med industriell styrke du kan bruke i hjemmet ditt? Blått gull er svaret. Blue Gold Industrial Cleaner er et giftfritt, konsentrert rengjøringsmiddel du kan bruke til en rekke formål. Lær mer om hva Blue Gold Industrial Cleaner er, hvordan du bruker det og sikkerhetsfakta.

Hva er Blue Gold Industrial Cleaner?

Kanskje du har hørt navnet Blue Gold. Kanskje du ikke har det. Men i tilfelle du ikke er kjent med Blue Gold-rengjøringsmidler, er det et flytende, vannløselig rengjøringsmiddel som er tilgjengelig i konsentrert form. Siden det er konsentrert, må du blande Blue Gold med vann. Forholdet mellom blandingen avhenger av hva du rengjør. Du kan for eksempel bruke den i en mer konsentrert blanding i en butikk enn hjemme. I tillegg er det et effektivt flerbruksrengjøringsmiddel.

The Power of Blue Gold Cleaner

Så hva gjør Blue Gold? Vel, det gjør faktisk ganske mye. Den fjerner opphopning og skitt fra en rekke overflater uten å forårsake skade på overflaten. Den kan trygt rengjøre m alte overflater, gummi, silikon, metall, lær, tepper, elektrisk ledningsisolasjon og mange andre materialer, ifølge Blue Golds skaper Modern Chemical. I motsetning til andre kraftige rengjøringsmidler, kan den rense aluminium uten å vise korrosjon.

More Bang for Your Buck

I tillegg til å være et allsidig industrirengjøringsmiddel, er Blue Gold-rengjøringsmiddel økonomisk. Hvorfor? Vel, Blue Gold er konsentrert, så litt kan gå langt. Det betyr at du kan blande det etter behov for hver jobb, slik at det varer lenger. Mens 32 unser kan koste deg 22 dollar på Amazon, når den brukes i den anbef alte konsentrasjonen på 5 %, er kostnaden per brukbar gallon under en dollar. Og den har lang holdbarhet.

Ikke-giftig rengjøringsmiddel

Modern Chemical bemerker at produktet er oppført som ikke-giftig, ikke-etsende og ikke-brennbart. I tillegg er hver ingrediens som brukes til å lage Blue Gold på TSCAs inventarliste. Den har ingen biologisk oksygenbehov og ingen flyktige organiske forbindelser.

Hvor brukes blått gull?

Blågull er et allsidig industrirengjøringsmiddel med flere forskjellige bruksområder. I følge Modern Chemical kan denne renseren brukes i ulike applikasjoner, inkludert romfart, bilindustri, dykking, elektronikk, vanning og verktøy. Du kan imidlertid også bruke den hjemme.

Bruk av blått gull i hjemmet

Du kan bruke blått gull i alle områder av hjemmet ditt, avhengig av behov og konsentrasjon.

  • Lett rengjøring:Lag en 1:32-blanding av Blue Gold til vann for å rengjøre og avfette klimaanlegg, plenmøbler, kaffekanner, gulv, mugg på badet og såpeskum.
  • Moderat rengjøring: Bland en 1:20 blanding av blått gull til vann for å fjerne fargestifter, rengjøre terrasser, fjerne voks og avfette fortau.
  • Tungrengjøring: Lag en 1:3-blanding av Blue Gold til vann for å fjerne olje i oppkjørselen, avfette ovnen og skrubbe en grillgrill.
  • Tepperens: Tilsett 1 gang Blue Gold til en gallon vann og bruk den i tepperenseren for å rengjøre teppene dine.

Blue Gold Cleaner Forbrukersikkerhetsinformasjon

Mens Blue Gold Cleaner er oppført som et ikke-giftig og trygt rengjøringsmiddel, kan du finne fareinformasjon på sikkerhetsdatabladet. Siden dette produktet inneholder dietylenglykolmonobutyleter og dinatriumtrioksosilikat, er det noen få bemerkelsesverdige advarsler.

  • Dette rengjøringsmidlet kan være giftig hvis tåken inhaleres.
  • Det kan forårsake irritasjon på huden, og hansker anbefales.
  • Kontakt med øynene kan føre til øyeirritasjon og skade.
  • Svelging av produktet er giftig og krever giftkontroll for å bli tilk alt.

Derfor er det viktig å holde dette og andre giftige kjemikalier utilgjengelig for barn. Som med alle industrielle rengjøringsmidler, bør Blue Gold brukes med forsiktighet.

En industriell rengjøringsmiddel du kan bruke hjemme

Mens Blue Gold Cleaner er designet for rengjøring og avfetting av store maskindeler, kan du bruke den hjemme også. Siden den kommer i en konsentrert formel, varer den lenge og er oppført som giftfri. Men som med alle kommersielle rengjøringsmidler, følg sikkerhetsanbefalingene ved bruk.

Anbefalt: