Home Improvement Grants i New Jersey

Innholdsfortegnelse:

Home Improvement Grants i New Jersey
Home Improvement Grants i New Jersey
Anonim
Oppussingsstipend i New Jersey
Oppussingsstipend i New Jersey

Tilskudd til oppussing hjelper beboerne med å skape et tryggere hjem eller forbedre avkastningen på investeringen ved å gi den økonomiske bistanden som trengs for å foreta reparasjoner, forbedringer eller ombygging. Innbyggere i New Jersey kan være kvalifisert for spesifikke tilskudd gjennom statlige og føderale programmer.

New Jersey-baserte boligoppussingsstipend

Selv om det ikke er mange tilskudd tilgjengelig for reparasjoner og forbedringer av hjemmet, er det noen få rettet kun mot innbyggere i New Jersey.

Union County Home Improvement Program

Hvis du er bosatt i Union County i New Jersey, kan du være kvalifisert til å motta penger gjennom Home Improvement Program, som deler ut midler til huseiere med lav og moderat inntekt. Dette programmet er finansiert gjennom Community Development Block Grant Funds. Søkere må beskrive sine utbedringsbehov, inntekt og alderen til alle beboere i hjemmet for å bli undersøkt for godkjenning.

Væringshjelp

Hvis hjemmet ditt har blitt skadet i en storm, eller trenger forbedringer for å hjelpe det motstå fremtidige stormskader, kan du være kvalifisert for midler i New Jersey gjennom Weatherization Assistance. Tilskuddspenger er tilgjengelig for eldre, funksjonshemmede og inntektskvalifiserte innbyggere for reparasjoner, eller for å bidra til å forbedre energieffektiviteten til hjemmet deres. Kvalifiserte søkere må søke mellom 1. oktober og 30. september eller 1. april og 31. mars.

Andre tilskudd

Ofte kan tilskuddspenger være tilgjengelige for spesifikke typer boligforbedringer eller reparasjoner, eller til spesifikke lokalsamfunn som allerede har dratt nytte av Community Development Block-tilskudd. For å finne ut om det er penger tilgjengelig i ditt område, har du noen alternativer:

  • Besøk ditt lokale rådhus for å se om det er penger fra byen eller staten tilgjengelig for deg.
  • Kontakt din lokale senator. Noen senatorer, som senator Menendez, har spesifikke programmer for å hjelpe innbyggerne med å finne føderale stipendpenger.

Federal Grants

I tillegg til tilskudd som kun er tilgjengelige for innbyggere i New Jersey, er det også tilgjengelige føderale tilskuddspenger som er øremerket innbyggere i New Jersey.

USDA Rural Development

The United States Department of Agriculture, Rural Development-avdelingen gjør stipendpenger tilgjengelig for innbyggere i New Jersey som bor på landsbygda eller underutviklede områder. Tilskudd er tilgjengelig under dette programmet for kvalifiserte innbyggere for følgende områder:

  • Reparasjon og rehabilitering av landlige boliger: For å kvalifisere må søkere være minst 62 år og ikke kunne kvalifisere for kreditt på grunn av lav inntekt.
  • Boligvern: For å kvalifisere må huseieren bevise lav inntekt, eller at de leier ut eiendommen til personer som har ekstremt lav inntekt.
  • Bolig for gårdsarbeid: Tilskudd er tilgjengelig for bønder i New Jersey som trenger pengene til å reparere eller vedlikeholde hovedhjemmet eller boligen på eiendommen.

HUD

U. S. Department of Housing and Urban Development har ytterligere midler tilgjengelig gjennom Community Development Block Grant Fund-programmet. Hvis du tror samfunnet som helhet vil ha nytte av tilskuddspenger, kan det være mulig å søke som et fellesskap for å motta midler.

Grants.gov

Grants.gov er et program administrert av U. S. Department of He alth and Human Services som en portal for å finne og søke om føderale stipendpenger. Det er spesifikke tilskudd tilgjengelig for hjemmereparasjoner og hjemmeforbedringer. Søkere søker direkte på nettstedet, og kan logge på når som helst for å sjekke fremdriften eller statusen til søknaden. Bruk søkemotoren på siden for å se etter hvilken type stipend du er ute etter og for å se hva du trenger for å kvalifisere deg.

Søk i dag

Beboere i New Jersey som kan kvalifisere for stipend, bør ta seg tid til å søke. Tilskuddspenger trenger ikke å bli tilbakebet alt, noe som gjør dette til en utmerket måte å få midlene som trengs for reparasjoner og forbedringer i hjemmet.

Anbefalt: