22 stilige ideer for å dekorere et moderne oppbevaringsrom

Innholdsfortegnelse:

22 stilige ideer for å dekorere et moderne oppbevaringsrom
22 stilige ideer for å dekorere et moderne oppbevaringsrom
Anonim
Bilde
Bilde

Popularisert i kolonitiden da familier brukte hjemmets oppbevaringsrom for varme, gjør denne designdetaljen et eksklusivt comeback. Et oppbevaringsrom er tradisjonelt et lite rom like ved kjøkkenområdet i et hjem, som tidligere fungerte som et sted for familien å samles og til og med sove i nærheten av varmen fra komfyren. Du kan prøve dette trendy hjemmetilskuddet for å legge til koselige og innbydende vibber til rommet ditt. Nye romideer og designtrender vil gjøre hjemmet ditt til det underholdende nabolaget i nabolaget ettersom venner og familie bruker området til å henge, slappe av og til og med holde deg med selskap mens du tilbereder et måltid.

Tilby små sitteplasser

Bilde
Bilde

De fleste oppbevaringsrommene er i liten skala og ment å være koselige og samtalevennlige. Gi noen små sitteplasser i oppbevaringsrommet ditt som gir familie og gjester en mulighet til å prate mens de ser middagen din samles. En liten sofa eller loveseat er et koselig valg for et innbydende oppholdsrom.

Inkluder aksentstoler

Bilde
Bilde

For et formelt utseende eller for å spare plass er aksentstoler i oppbevaringsrommet funksjonelle og stilige. Sett dem sammen med et lite bord og vinkle dem innover eller mot andre møbler for å oppmuntre til samtale.

Bruk myke nøytrale farger

Bilde
Bilde

Du vil at oppbevaringsrommet ditt skal henge sammen med fargepaletten på kjøkkenet eller spisestuen, samtidig som du føler deg som et rolig og avslappende tilfluktssted. Bruk myke, nøytrale farger for å holde stilen enkel og elegant. Lys grå, krem eller en myk nyanse av beige gir bare et snev av farge til oppbevaringsrommet ditt.

Legg til et koselig teppe

Bilde
Bilde

Forsterk hyggen i oppbevaringsrommet ditt med et mykt og behagelig teppe under føttene. Se etter et enkelt mønster eller en nøytral solid som koordinerer med møblene dine. Sørg for at teppet ditt har riktig størrelse for rommet, ideelt stort nok til å passe den fremre halvdelen av møblene dine på hver side.

Skyv i en seksjon

Bilde
Bilde

Hvis oppbevaringsrommet ditt er romslig, vil en seksjonsdel gi tonnevis av sittemuligheter for familie og gjester. Velg et behagelig stoff i en nøytral farge, og suppler det med et par aksentstoler og rikelig med myke puter.

Bruk naturlig lys

Bilde
Bilde

Når du kan dra nytte av naturlig lys i hjemmet ditt, vil det umiddelbart heve innredningen din. Benytt deg av vinduer eller naturlig lys i oppbevaringsrommet. Velg vindusbehandlinger som enkelt åpner og ordner møblene dine i nærheten av vinduene hvis du kan. Naturlig lys er det perfekte bakteppet for en ettermiddag med lesing eller en morsom brunsjfest på en lørdag.

Velg en fargerik sofa

Bilde
Bilde

Selv om det meste av innredningen din er nøytral, kan en fargetone ha stor innvirkning. Velg en fargerik sofa for oppbevaringsrommet ditt for å legge til litt moro til plassen. Rik grønn, livlig blå og rødmende rosa er alle spennende valg som vil etterlate oppbevaringsrommet ditt med en dristig detalj for å få gjestene til å snakke.

Dekorer med planter

Bilde
Bilde

Bring litt liv til oppbevaringsrommet ditt med levende grøntområder. Noen få potteplanter eller trær vil legge til naturlig farge og tekstur til rommet ditt. Selv en vase full av friske blomster på salongbordet vil umiddelbart pynte oppbevaringsrommet ditt.

Bruk vintagemøbler

Bilde
Bilde

Hvis du vil hylle den originale stilen til oppbevaringsrommet, se etter morsomme vintage-stykker. Slipcover-stoler, en klofotsofa og utsmykkede bord passer perfekt inn i oppbevaringsrommets arkitektoniske historie.

Bruk bøker til innredning

Bilde
Bilde

Oppbevaringsrommet ditt kan fungere som et lite bibliotek med riktig designplan. Fyll alle tilgjengelige hyller med din samling av flotte lesninger. Bruk ettermiddagene på å gå deg vill i en bok eller gi middagsgjestene den perfekte visningen av samtalestartere.

Prøv skarpe hvite detaljer

Bilde
Bilde

For et tidløst utseende som er skarpt og rent, gir en fargepalett med en overflod av hvitt rommet ditt et vakkert blankt lerret. Små dekorative detaljer eller farger skiller seg ut mot et fundament av hvite vegger, møbler og møbeltrekk.

Bruk et mørkt og humørfylt fargevalg

Bilde
Bilde

For koselige vibber og elegant stil, prøv en mørk og humørfylt fargepalett i oppbevaringsrommet ditt. Dype nyanser av blått, dempede lilla toner og mange mørke nøytrale farger er sofistikerte og innbydende. Aksent med rike nyanser av rust, olivengrønn eller dyp blågrønn for en levende, men klassisk fargekombinasjon.

Inkorporer moderne former

Bilde
Bilde

Bring moderne stil til oppbevaringsrommet med møbler med ulike moderne former. Avrundede stolrygger, myke kanter på lysarmaturer og geometrisk kunst vil få rommet ditt til å flyte over av moderne stil.

Legg til rotting- eller kurvdetaljer

Bilde
Bilde

Selv om du kanskje nøler med å prøve trendy materialer eller tyngre teksturer i stua eller familierommet, er et oppbevaringsrom et flott sted å prøve noe utenom det vanlige. Rotting- og kurvmøbler har fortsatt å ta fart i hjemmedesignverdenen, og det ser ut til at de kommer til å eksistere en god stund. Prøv å legge til morsomme stoler med disse grovere materialene for et dynamisk rom som fortsatt er innbydende og behagelig for gjestene.

Inkluder luksuselementer

Bilde
Bilde

Lag et luksuriøst tilfluktssted rett utenfor kjøkkenet ditt ved å veve noen få luksuriøse detaljer inn i utformingen av oppbevaringsrommet. Prøv glamorøse elementer som innslag av gull, mye glass, fløyel eller silketekstiler, og til og med edelstener eller marmordetaljer for et oppbevaringsrom som får familien og gjestene til å føle seg som kongelige.

Legg til en funksjonsvegg

Bilde
Bilde

Legg til litt tekstur eller morsom farge til oppbevaringsrommet med en funksjonsvegg. Eksponert murstein eller en lamellvegg gir tekstur og bevegelse til rommet. Fet tapet eller panellist løfter rommet ditt med visuelle detaljer og arkitektoniske funksjoner.

Bruk en plass ved siden av spisestuen din

Bilde
Bilde

Hvis du ikke har et spesifikt rom i nærheten av kjøkkenet ditt, kan du bruke en del av spiseområdet som et oppbevaringsrom. Bruk et teppe for å skille mellomrom og ordne møbler i en firkantet eller U-form med ryggen mot spiseområdet. Oppmuntre gjestene til å slappe av og slappe av mens måltidene tilberedes.

Bruk et hjørne eller alkove

Bilde
Bilde

Hvis du har begrenset plass eller du ikke er i stand til å dedikere et helt rom til ett formål, kan du bruke et hjørne eller en alkove som oppbevaringsrom. Et koselig hjørne i stuen eller en alkove på kjøkkenet er perfekt for et minioppbevaringsrom. Skyv inn en benk, stoler og til og med et lite bord for å gjøre plassen innbydende.

Legg til hygge med en peis

Bilde
Bilde

Et sentr alt fokus i et oppbevaringsrom er flott for å lede designinspirasjon og gjestenes oppmerksomhet. Trekk folk inn til oppbevaringsrommet ditt med en koselig peis. Fokuser møblene dine mot området og sørg for å ha en varm ild på de kalde nettene.

Koordiner med spisestue og kjøkken

Bilde
Bilde

Hold oppholdsrommene dine sammenhengende ved å blande utformingen av kjøkkenet eller spisestuen inn i oppbevaringsrommet. Bruk de samme aksentfargene, overfør teksturer eller materialer, og hold den samme designstilen flytende fra rom til rom.

Bruk en åpen planløsning

Bilde
Bilde

Hvis hjemmet ditt har en åpen planløsning, få det arrangementet til å fungere perfekt for romtilskuddet ditt. Forvandle rommet ditt ved å legge til oppbevaringsområdet nær vinduene i spisestuen eller kjøkkenet. Velg formelle detaljer for å hjelpe plassen til å føles tilsiktet og luksuriøs. Benytt deg av alle søyler av arkitektoniske detaljer og bruk tepper eller romdelere for å skape en illusjon av separate rom.

Velg et rom med utsikt

Bilde
Bilde

Oppbevaringsrommet ditt vil være enda mer innbydende hvis det har en spektakulær utsikt. Dra nytte av en plass som har et takvindu, balkong, skjermet veranda eller stort vindu.

Lag det perfekte underholdende rommet

Bilde
Bilde

Gi gjestene et lite tilfluktssted eller lag den perfekte frokostsalongen med en oppdatert vri på det tradisjonelle oppbevaringsrommet. Med morsomme designideer og eksperttips vil oppbevaringsrommet ditt føles som en førsteklasses funksjon for alle dine middagsselskaper og feriesammenkomster.

Anbefalt: