5 kraftige eksempler på oppmuntringsbrev til et barn

Innholdsfortegnelse:

5 kraftige eksempler på oppmuntringsbrev til et barn
5 kraftige eksempler på oppmuntringsbrev til et barn
Anonim
Mann som skriver brev
Mann som skriver brev

Barn trenger å høre at foreldrene elsker dem og er stolte av dem, og noen ganger glemmer travle foreldre å ta seg tid og sette ord på følelsene sine. Vurder å ta tankene dine og sette dem på papir. Disse eksempler på oppmuntringsbrev til et barn er enkle måter for foreldre å uttrykke sin kjærlighet til barna sine.

Hvorfor skrive det ned?

Med barn flyr ordene ofte inn det ene øret og ut det andre. Dagene er travle, folk lytter for alltid bare halvparten, og selv når foreldre prøver å gi oppmuntrende ord, trenger ikke barna nødvendigvis fordøye og holde på dem. Å skrive oppmuntrende ord ned vil gi barnet ditt noe å se tilbake på og lese på nytt når han/hun trenger å hente styrke og inspirasjon.

Oppmuntring for et barn som står overfor skilsmisse

Dessverre står mange familier overfor skilsmisse, og barn blir ofte berørt av en splittelse på en eller annen måte. Skilsmisse kan føre til at barn føler seg sinte, triste og engstelige. Vurder å skrive et oppmuntringsbrev til dem, og la dem vite at du er klar over at tider er vanskelige, men at til slutt vil alt ordne seg. Når du skriver et brev som dette, må du huske på noen viktige faktorer.

  1. Snakk aldri stygt om barnets andre forelder.
  2. Vær ærlig med barna dine. Ikke selg dem drømmer som ikke går i oppfyllelse.
  3. Minn barna dine på at dere fortsatt er en familie. Familien ser kanskje annerledes ut nå, men det er en familie likevel.

Oppmuntring for et barn som sliter på skolen

Noen barn tar til skolegang som en and tar til vann. Andre barn møter mer enn sin rimelige andel av hindringer når de begynner på grunnskolen. Når barnet ditt sliter, ta deg tid til å feire deres mindre prestasjoner. Minn dem på at du er stolt av dem for alt deres harde arbeid og at de er smarte og dyktige. Når du skriver denne typen brev, husk å:

  1. Fokuser på hva de kan gjøre, ikke hva de ikke kan.
  2. Fortell barnet ditt at hardt arbeid er noe å være stolt av.
  3. Oppmuntre dem til ikke å gi opp læringen.
  4. Tilby din støtte.

Oppmuntring for et barn som sørger

Ingen foreldre ønsker noen gang å være vitne til et barns ødeleggelse hvis de mister noen som står dem nær. Barn behandler tap veldig forskjellig. Noen barn trenger konstant komfort mens andre trenger plass. Mange barn vil gjerne snakke om følelsene sine, og andre kan bli stille og tilbaketrukket. Når du skriver et brev som oppmuntrer et barn i tider med dypt tap, sørg for å gjøre følgende.

  1. Minn dem på at de ikke har noen feil, ikke for døden og ikke for andres tristhet.
  2. Oppmuntre dem til å dele følelsene sine. De kan trenge tid for å komme til dette stedet, men det er viktig å kommunisere følelser.
  3. Fortell dem at du er der for dem.
  4. Minn dem på at de var så veldig elsket av personen som gikk forbi.

Oppmuntring for et barn i friidrett

Sport kan være en fin måte for barn å få fysisk aktivitet og få kontakt med andre barn i samfunnet. Noen ganger kan imidlertid sport bli skremmende og full av altfor mye press. Barn begynner å mislike sport i stedet for å glede seg til dem når de ikke føler seg oppmuntret og støttet. Når du tilbyr oppmuntring til barn som driver med idrett, sørg for å vurdere disse stikkpunktene.

  1. Fortell dem at du er stolt av dem for å sette seg selv der ute. Å konkurrere i idrett er en modig ting å gjøre!
  2. La dem vite at vinn eller tap, du er i hjørnet deres.
  3. Minn dem på at alle har frie kamper, det er ingenting å gå ned over.
  4. Spør dem hva du kan gjøre for å støtte dem bedre. Kanskje all den heiingen stresser dem, så kanskje hver gang de ser på tribunen, ser de deg på telefonen din.

Oppmuntring for barnet ditt som forlater redet

Barnet ditt er ditt barn, uansett hvor gammelt det blir. Skriv dem et oppmuntringsbrev når de forbereder seg på å forlate redet for første gang. De kan bære dette brevet med seg når de legger ut på sin nye voksenreise. I brevet ditt inkluderer viktige punkter av oppmuntring og stolthet.

  1. Minn dem på at du er der for dem. Hvis de trenger deg, trenger de bare å spørre.
  2. Oppmuntre dem til å prøve nye ting og ikke være redde for endringer.
  3. La dem få vite hvor stolt du er av dem for å ha tatt dette steget. Fortell dem hvor ansvarlige og dyktige de har blitt.

Hva barn trenger å høre

Foreldre bruker hvert våkne øyeblikk på å tenke på hvor mye de elsker barna sine og hvor stolte de er av dem. Barn er imidlertid ikke tankelesere, så det er viktig å gjøre tanker om til ord. Alle barn trenger å høre disse ordene hele tiden, slik at de lærer å tro dem.

  1. Du er spesiell. Det er de tross alt! Barn vil gå gjennom tider hvor de ikke føler seg så spesielle. Sørg for at de alltid vet at de er spesielle for deg.
  2. Du er smart. Når barn tror at de er smarte og dyktige, tar de sjanser, stoler på handlingene sine og lærer av feil.
  3. Du kan gjøre eller være hva du vil.
  4. Jeg forstår hvordan du har det.
  5. Jeg er så stolt av deg. Uttrykk stolthet hver gang. De trenger ikke å få rett A-er eller slå et hjem for å motta foreldrenes stolthet. Fortell dem at du er stolt av dem for selv de minste ting.

Kommuniser med barna dine

Du vil utvilsomt ha nok av foreldreulykker og feiltrinn. Du vil aldri angre på at du fort alte barna dine at du er stolt av dem, elsker dem og står bak dem hele veien.

Anbefalt: