Feng Shui, Birds and You: Symbols of Luck & Opportunity

Innholdsfortegnelse:

Feng Shui, Birds and You: Symbols of Luck & Opportunity
Feng Shui, Birds and You: Symbols of Luck & Opportunity
Anonim
Mannlige og kvinnelige mandarinender på vannet
Mannlige og kvinnelige mandarinender på vannet

Feng shui-fugler er utmerkede symboler på lykke som du kan bruke i hele hjemmet eller kontoret. Du vil velge en eller flere fugler som du føler en tilknytning til for det beste resultatet i feng shui-innredningen din.

Feng Shui-fugler og hvordan du bruker dem

Det er flere heldige fugler i feng shui. Du kan bruke dem i ulike deler av hjemmet ditt for å tiltrekke deg lykke og skape nye muligheter for deg og din familie.

Hva symboliserer fugler i Feng Shui?

I feng shui er fugler symboler på nye muligheter i horisonten. Fugler besøker deg ofte i tider med store utfordringer eller når du står overfor det som ser ut til å være uoverstigelige hindringer. Disse budbringerne kommer for å fortelle deg at endring til det bedre er på vei og for å være klare til å gripe den muligheten, så den ikke går deg forbi.

Lucky Birds in Feng Shui

Det er flere fugler som er feng shui-symboler på lykke. De inkluderer føniks, mandarinand, trane, hane, påfugl, skjære, due, svaler og papegøyer.

1. Phoenix symbol på lang levetid

Føniks er et symbol på lang levetid. Denne fuglen brukes til å symbolisere et langt og sunt liv og kan plasseres i helselykkesektoren din (øst).

føniks som flyr gjennom en brennende rød himmel
føniks som flyr gjennom en brennende rød himmel

Føniks regnes også som en feng shui-budbringer fra ekteskapets gud. Vanligvis vises føniks med en drage som de to kraftigste feng shui-symbolene på ekteskapet. Disse bør plasseres i den sørvestlige delen av hjemmet eller soverommet ditt.

2. Mandarinender er Feng Shui Love Birds

Et par mandarinender regnes som feng shui-kjærlighetsfuglene. Mandarinendene parer seg bare én gang, og det er for livet. Dette faktum gjør dem til et utmerket feng shui-symbol for kjærlighet og troskap.

Du kan plassere et par mandarin-andfigurer i soverommets sørvestre hjørne eller på nattbordet som et symbol på ekteskapet eller kjærlighetsforholdet ditt. Et par mandarinender i den sørvestlige delen av hjemmet ditt, enten som figurer eller et maleri, vil bringe lykke til ekteskapet. Hvis du søker din sanne kjærlighet, kan du vise et par mandarinender i den sørvestlige delen av hjemmet ditt for å veilede din sjelevenn inn i livet ditt.

3. Kran for et langt liv

Tranen er et feng shui-symbol på et langt og sunt liv. Du kan plassere et maleri av kraner i foajeen eller inngangen til hjemmet ditt. Dette vil oppmuntre god energi til å komme inn i hjemmet ditt. Du kan plassere et maleri eller en figur av en kran eller til og med 100 hvis du ønsker i den østlige delen av hjemmet ditt (helselykke). Du kan velge en trekran for å aktivere treelementet i østsektoren.

4. Hane for å stoppe kontorpolitikk

Feng shui-hanen er et verdifullt feng shui-verktøy. Hanen kan brukes som en figur for å avverge kontorsladder og ryggstikking. Haneplasseringen kan øke lykken til barna dine og bringe mentorlykken. Andre plasseringer for hanen kan øke kjærligheten og ekteskapslykken og karrierelykken.

5. Påfugl for overflod

Påfuglen er et feng shui-symbol på overflod og velstand. Påfugler er utrolig kongelige med sin strålende fjærdrakt. Halefjærene til denne fuglen blir ofte referert til som de tusen øynene. Du kan plassere en statue, et maleri eller en vase med fjær i den sørlige (berømmelse og lykke) for å tiltrekke deg berømmelse/anerkjennelse og rikdom.

Påfugl viser halefjær
Påfugl viser halefjær

6. Magpies in Feng shui for Happiness

Skjæren er et sterkt og kraftig symbol på et lykkelig ekteskap eller annet kjærlighetsforhold. Du kan plassere et par skjær i den sørvestlige delen av hjemmet eller soverommet ditt. Magpies i vestsektoren sørger for at barna dine har mange muligheter. En skjærefigur eller maleri i nordvestsektoren antas å tiltrekke seg en mentor.

7. Duer er budbringere

Doves varsler gode nyheter. De reiser i par og regnes ofte som et tegn på en sjelevennens ankomst. De fremstår også som budbringere av lykkelige hendelser og situasjoner som snart vil utspille seg.

8. Papegøyer i Feng Shui

De mange fargene til papegøyer blir ofte referert til å ha markeringene til de fem feng shui-elementene. Papegøyen regnes som en budbringer av lykke og lykke. Du kan plassere en papegøyefigur eller maleri i den sørøstlige (rikdom) sektoren eller den nordlige (karriere) sektoren.

Papegøyer satt på grenen
Papegøyer satt på grenen

9. Småfugler er lykkesymboler

Småfugler, som gjerdedyr, ser ut til å kunngjøre at gode nyheter er på vei. De dukker ofte opp før en lykkebringende eller lykkelig begivenhet inntreffer.

10. Svaler er et populært valg for 100 fugler

Svaler brukes ofte til 100 fugler. Svalen symboliserer ny begynnelse og lykke til for familien.

Hvordan bruke 100 fugler og hvorfor

100 fugler regnes som et kraftig feng shui-symbol som beskytter hjemmet ditt mot uflaks. Du kan vise et maleri av 100 fugler, 100 fugleveggdekaler eller 100 sjablongerte fugler på veggen i foajeen eller inngangen. Fuglene skal alle være på flukt for å indikere at de flyr inn i hjemmet ditt, og bringer lykkebringende chi-energi og store muligheter. Fuglene skal alltid fly inn i et rom, aldri ut og aldri mot en dør eller et vindu.

Andre områder for å vise 100 fugler inkluderer:

  • Vis 100 fugler i den sørlige sektoren (berømmelse og anerkjennelseslykke) for å beskytte omdømmet ditt og tiltrekke nye muligheter.
  • Plasser et maleri av 100 fugler ved inngangen til kontoret for å bringe lykke til.
  • Vis 100 fugler i sørvestsektoren (kjærlighet og forholdslykke) for å beskytte ekteskapet/forholdet ditt, eller tiltrekke sjelevennen din.

Feng Shui fugler i bur

Selv om du absolutt kan holde fugler i et bur, er den beste feng shui-fuglen en fri fugl. Noen feng shui-utøvere bor i miljøer der de lar dører og vinduer være åpne, og deler plassen med fugler som lurer inn og ut. Du trenger ikke å gå til denne ekstremen, men hvis du kan la fuglen(e) i bur å fly rundt hver dag, kan du høste en større fordel av å ha dem boende hos deg.

Parakitter i bur
Parakitter i bur

Hva betyr det når en fugl bygger et rede ved inngangsdøren din?

I feng shui, når en fugl bygger et rede ved inngangsdøren din, er det et symbol på lykke. Den flittige fuglen varsler en mulighet for stor overflod som kommer din vei.

Trebeint fuglesymbol

Den trebeinte fuglen er et av de merkelige feng shui-symbolene som kan få deg til å klø deg i hodet. Den brukes imidlertid til å aktivere solenergien når du plasserer den i øst eller i retning av hjemmet ditt. Fuglen er vanligvis avbildet i midten av en rund sol på et stativ. Den trebeinte fuglen er et symbol som kan brukes til å sikre karriereutviklingen din. Du kan plassere den trebeinte fuglen i den nordlige sektoren eller nordveggen på kontoret ditt.

Hvordan bruke Garuda-fuglesymbolet

Den legendariske Garuda-kongefuglen kan fly 10 000 miles om dagen, og bringer god helse og en lys fremtid. Garuda-fuglen er et annet feng shui-symbol du kan bruke til ulike kurer. Imidlertid brukes det mest for å beskytte helsen til deg og din familie.

  • Du kan plassere Garuda-fuglestatuen i østsektoren for å beskytte helsen din.
  • En Garuda-fuglestatue kan brukes til å avlede den årlige flygende stjernen 2 (sykdomsstjerne). Plasser den der den årlige stjernen 2 befinner seg.
  • Å sette en Garuda-statue i den sørlige sektoren vil beskytte deg mot ulykke, spesielt enhver ulykke som vil koste deg berømmelse og anerkjennelse.

Bruke Feng Shui-fugler for lykke

Fugler er et populært feng shui-symbol på lykke og muligheter. Du kan velge fuglen(e) du liker best og bruke hjemme eller på kontoret for å fremme karrieren din og gi deg ulike muligheter.

Anbefalt: