Feng Shui Grønn Farge Bruk for positivitet & Vekst

Innholdsfortegnelse:

Feng Shui Grønn Farge Bruk for positivitet & Vekst
Feng Shui Grønn Farge Bruk for positivitet & Vekst
Anonim
Grønt hus med stakittgjerde
Grønt hus med stakittgjerde

Feng Shui-grønn er fargen for vekst og skape nye veier for dine livsmål. Feng shui Five Element Theory angir grønn fargen for treelementet i Compass School of Feng Shui.

Feng Shui Grønn Farge Betydning

I klassisk feng shui matcher Compass School of Feng Shui's Five Element Theory også elementene med magnetiske kompassretninger. Treelementet styrer to kompassretninger, østsektor og sørøstsektor.

Farge grønn og kompassretninger

Kompassretningene er delt inn i åtte sektorer i feng shui-baguaen. I tillegg til farge, element og retning, styrer hver kompassretning et spesifikt område av livet ditt. Østsektoren (helseflaks) og sørøstsektoren (rikdomsflaks) styres av fargen grønn.

Hvordan bruke Feng Shui grønn farge

Du kan bruke fargen grønn i disse to feng shui-områdene med helse og rikdom. Feng shui-prinsippene veileder deg på de beste måtene å bruke fargen grønn i hjemmet og på kontoret.

Legg til grønne farger i øst- og sørøst-sektoren

Hvis du ønsker å bruke fargen grønn hjemme eller på kontoret for å stimulere helselykken, kan du male rommet i en blek lysegrønn farge. Kjent som ny grønn, er dette fargen på den første grønne fargen som dukker opp om våren.

Hvordan velge grønne farger

I naturen eldes de lysegrønne bladene og blir mørkere grønne. Noen planter beholder den lysegrønne bladfargen, mens andre er en blanding av mørk og mellomgrønn. Du kan etterligne naturen ved å lage en innredning som bruker en blanding av lyse, mellomstore og mørkegrønne farger. Denne kombinasjonen av grønne farger i feng shui-innredningen betyr vekst, helse, trives og fremskritt innen helse- og velstandsflaks.

Bruk planter for Feng Shui-grønn og aktiver treelement

Magien med planter i feng shui-applikasjoner er hvordan de er et to-til-en feng shui-verktøy. Grønne planter er et utmerket treelement. Dette betyr at når du legger til en grønn plante til innredningen din, aktiverer du også treelementet i den sektoren. Denne kombinasjonen gir mer kraft og energi til feng shui-innsatsen din.

Brannelement med grønne planter

Sørsektoren er styrt av brannelementet. Den sørlige sektoren styrer din anerkjennelse og berømmelse. Når du legger til levende, grønne planter (treelement) til denne sektoren, får ildelementet næring, noe som gjør det kraftigere.

Grønn er den heldige Feng Shui-fargen til penger

Grønn er pengefargen og noen få feng shui-planter er de ultimate representasjonene av penger. Disse plantene er grønne og er utmerkede valg for ditt sørøstlige (rikdom flaks) rom eller hjørne. I feng shui er de mest gjenkjennelige ikoniske symbolene for pengeplanter de heldige bambus-, pengetreet- og jadeplantene.

Hvor skal du plassere planter i Feng Shui-innredningen din

Du kan legge til levende grønne planter i alle rom bortsett fra soverommet. Andre rom som ligger i øst-, sørøst- eller sør-sektoren, er gode kandidater for grønne levende planter. For rom som ikke faller i disse sektorene, kan du legge til planter i øst-, sørøst- eller sørhjørnet eller langs disse veggene.

Ideell plassering av planter på bad

Grønne levende planter på et bad kan bidra til å absorbere de negative energiene til avløpsvann, spesielt når de plasseres over toaletter. Plantene trives og suger til seg avløpsvannsenergiene og nekter de uheldige energiene fra å dominere dette rommet.

Unngå levende planter i soverom

En levende plante genererer for mye yang-energi for en avslappende søvn. Imidlertid kan du plassere kunstige grønne planter i et soverom siden disse imitasjonene aldri var i live. Dette gjør energiene nøytrale eller ikke-eksisterende.

Bruk av Feng Shui-grønnfargen i rom

Et annet aspekt ved feng shui-grønnfarge inkluderer å velge grønne malingsfarger, tekstiler og forskjellige kunstobjekter for å dekorere hjemmet eller kontoret. Hvis du trenger en ledsagerfarge, kan det være lurt å bruke den andre treelementfargen, tan.

feng shui grønn stue og spisestue kombinasjon
feng shui grønn stue og spisestue kombinasjon

Feng Shui grønn farge på soverommet

Hvis soverommet ditt er i lykkesektorene øst, sørøst eller sør (brann), kan du bruke grønt som hovedfarge i fargepaletten. Du kan legge til en sekundærfarge, for eksempel en lysebrun, for å fullføre ditt rolige soveromsdesign.

Kjøkken og bruk av Feng Shui Green

Kjøkkenet ditt er et annet rom hvor du kan legge til en feng shui-grønn farge. Du vil vurdere sektoren der kjøkkenet ditt er plassert for malingsfarger. Du kan velge å bruke grønt som aksentfarge ved å male enten øst-, sørøst- eller sørveggen på kjøkkenet.

Feng Shui Grønne valg i stuen

Du kan legge til et snev av ro til en stue siden det er et område av hjemmet ditt som genererer høy yang-energi. Hvis stuen din ikke er i øst-, sørøst- eller sør-sektoren, kan du fortsatt bruke feng shui-grønnfargen. En øst-, sørøst- eller sørvegg kan males grønn som en aksentfarge, eller du kan bruke fargen grønn som kunstobjekter eller tekstiler i en hjørnevignett for en av disse retningene.

Spisestue generere overflod med grønt

Spisestuen er et bra sted å bruke grønt når dette viktige rommet er i din øst-, sørøst- eller sørsektor. Den urolige grønne fargen er en ideell farge for fordøyelsen. Siden spisestuen er avgjørende for familiens overflod, vil en feng shui-grønn farge styrke veksten av familiens rikdom og overflod.

Bader Dra nytte av Feng Shui grønne farger

Bad genererer negativ energi (sha chi) på grunn av rent vann som kommer inn og avløpsvann som forlater dette rommet. Grønne farger representerer det gunstige treelementet for denne typen områder og kan brukes på bad, spesielt de som ligger i de kritiske delene av øst, sørøst og sør.

Feng shui grønt og hvitt bad
Feng shui grønt og hvitt bad

Vaskerom og farge grønn

Fargen grønn tjener et vaskerom, på samme måte som denne feng shui-fargen gjør et bad. Du kan velge en frisk grønn nyanse for denne rominnredningen for å holde energien oppe for å eliminere avløpsvannsenergiene.

God grønn jade i Feng Shui

Grønn jade var en av de mest populære edelstenene som ble brukt i det gamle Kina. Det er en populær stein for utskjæring av ikoniske feng shui-symboler, som fugler, blomster og astrologiske dyr. Vaser og andre praktiske gjenstander er ofte skåret ut av jadestein med gullbelagte kinesiske tegn og feng shui-symboler. Jade brukes som et middel eller kur i feng shui.

Feng Shui grønn fargesmykker for personlig positivitet og vekst

Grønn jade ble også høyt verdsatt i det gamle Kina som en smykkestein. Kjent som himmelens stein, ble den også k alt edelsteinen, siden kinesisk adel var de rike nok til å eie steinen. Jade hadde til og med en høyere verdi enn gull. Det var symbolet på kongelig sosial status.

Ancient Talisman of Protection

Å ha på seg jade fungerer som en talisman for beskyttelse. Feng shui-utøvere bruker grønn jade i feng shui-applikasjoner som et middel mot negative energier. Grønn jade antas å gi brukeren en følelse av ro. Steinen tiltrekker seg overflod og lykke til brukeren.

Bruk av Feng Shui-grønnfargen for å stimulere vekst

Det er mange måter du kan bruke den grønne fargen i feng shui for å oppmuntre til vekst. Enten du bruker levende planter, grønne dekorasjoner eller smykker, kan du dra nytte av den positive chi-energien den grønne fargen bærer og tiltrekker seg.

Anbefalt: