Feng Shui-ideer for gunstig kalenderplassering

Innholdsfortegnelse:

Feng Shui-ideer for gunstig kalenderplassering
Feng Shui-ideer for gunstig kalenderplassering
Anonim
Daglig kalenderside med kinesiske tegn
Daglig kalenderside med kinesiske tegn

Kalenderplasseringer som er i tråd med feng shui-prinsipper kan støtte aktiviteter og pågående lovende energier. Du kan bruke disse prinsippene for å hjelpe deg med å finne den beste plasseringen for en kalender i hjemmet ditt.

Feng Shui-kalenderplassering å unngå

Det er noen få praktiske feng shui-regler du kan følge for uheldige områder og sektorer å unngå når du legger inn en kalender.

Ikke ved inngangsdøren

Du vil ikke tidsstemple chi-energi som kommer inn i hjemmet ditt, eller enda verre, begrense mengden chi-energi som kan gå forbi en tidsbegrensning, for eksempel en kalender. Plasser aldri en kalender på eller i nærheten av inngangsdøren.

Hold kalendere ute av badet

Badet er et rom med rent vann som kommer inn og avløpsvann. En kalender i dette området er uheldig.

Soverom bør være kalenderfrie

Soverommet skal være et avslappende sted og uhindret av tid. En kalender i dette området vil forstyrre den lovende, revitaliserende chi-energien.

Unngå spisestuekalendere

Spisestuen er rommet der familieoverflod genereres. En kalender i dette området, akkurat som en klokke i dette rommet, vil generere en tidsbegrensning på denne overfloden. Ikke plasser en kalender her.

Hold kalendere borte fra østsektoren

En kalender er en tidsinnretning, så vurder dette når du plasserer i en bestemt sektor. For eksempel styrer østsektoren helselykke. En kalender i dette området kan signalisere en begrensning på helsen din.

Gode Feng Shui-kalenderplasseringer

Hvor du plasserer feng shui-kalenderen din kan holde denne informasjonen i forkant av hverdagen. Det kan gi deg muligheten til å dra full nytte av lovende flygende stjernejusteringer og mer.

North Sector Boost

En kalender i nordsektoren kan hjelpe din karriere siden denne sektoren styres av et vannelement. Dette elementet innebærer bevegelse og har yang chi-energi, som representerer handling, aggresjon og skapelse. Tiden blir flytende og flyter med chi-energien som genereres av vannelementet, og fungerer i din favør.

Hjemme- eller arbeidskontor

En skrivebordskalender kan plasseres i den nordlige delen av skrivebordet for å dra nytte av vannelementet. En dag-til-dag-kalender som lar deg planlegge og se dagen din på et øyeblikk er et ideelt valg.

Kvinne skriver på skrivebordskalender
Kvinne skriver på skrivebordskalender

Veggkalender Feng Shui

Veggkalendere kan være veldig gunstige.

  • Plasser en veggkalender der det er mest fordelaktig for deg. Dette er typisk et rom hvor du tilbringer mye tid, for eksempel kjøkkenet, stuen eller hjemmekontoret.
  • Du kan plassere en veggkalender på nordveggen på kontoret for å stimulere til en god arbeidsflyt.
  • En kalender som viser hele året med måneder (rullekalender) anses som gunstig siden du visuelt kan se året før deg.
  • Du kan også bruke månedlige veggkalendere. Bare ikke glem å avansere hver måned.

    Stor veggkalender
    Stor veggkalender

Gode kalenderstiler

Gode bilder av tingene du ønsker å oppnå eller til og med kjøpe, for eksempel et nytt hjem, er utmerkede valg for kalenderbilder. Dette gjelder spesielt hvis du lager din egen visningskalender.

Feng Shui-kalendertips

Noen kalenderpraksis og kalenderstiler er ikke nyttige fra et feng shui-perspektiv.

Kasseer gamle kalendere

Vastu Shastra og feng shui krysser hverandre ofte. Ta en side fra Vastu Shastra-prinsippene og bli kvitt gamle kalendere. Ikke heng på gamle kalendere og vis dem. I feng shui regnes dette som rot. Fortiden er stillestående chi-energi; gamle kalendere vil holde deg fast i fortiden og hindre deg i å gå videre.

Du bør heller ikke beholde gamle kalendere bare fordi du vil ha bildene. Hvis du liker et bilde i en kalender, klipp det ut og legg det i en ramme eller utklippsbok for å bevare det.

Velg lovende kalenderbildeemner

Det er noen få regler for bildene som vises i en kalender. Det viktigste er å ikke ha noen bilder som kan sees på som forstyrrende, skadelige eller negative.

  • Voldsbilder skal ikke stå i en kalender.
  • ondskapsfulle dyr bør unngås.
  • Uttrykk for sinne er ikke egnet for en kalender.

Personlig kalenderplassering er viktig

Kalendere som kan gjemmes i en veske, koffert eller lagres på en mobiltelefon er praktiske og viktige måter å holde tritt med de daglige, ukentlige og månedlige hendelsene og avtalene. Bare vær oppmerksom på hvor du plasserer denne kalenderen.

Personlig ukeplanlegger
Personlig ukeplanlegger

Kalendere spiller en viktig rolle i Feng Shui

Kalendere minner deg om viktige datoer og en feng shui-kalender markerer spesifikke steder i tidsdimensjonen, inkludert deg selv. Det gir en større forståelse av hvor du må være eller aktivere sektorer i hjemmet og kontoret for å dra nytte av gunstige energier.

Anbefalt: