Bilder av dyr som lever i en jungel

Innholdsfortegnelse:

Bilder av dyr som lever i en jungel
Bilder av dyr som lever i en jungel
Anonim

frosker

Bilde
Bilde

Dyrene i denne lysbildeserien viser bare noen få av de mange artene du kan møte i jungelens habitater. Mange fargerike frosker bor i jungelen. Arter inkluderer mange varianter av trefrosker, apefrosker og pilgiftfrosker.

krypdyr

Bilde
Bilde

Kameleoner, øgler, gekkoer og leguaner har alle hjemme i verdens jungel.

Boa Constrictors

Bilde
Bilde

Boa-konstriktorer glir gjennom regnskogene i Sør-Amerika og Mellom-Amerika.

Pythons

Bilde
Bilde

Pytoner gjør sitt hjem i jungelen i Afrika og Asia.

Orangutanger

Bilde
Bilde

I Indonesia og Malaysia bruker orangutanger de mange trærne i disse landenes jungel for å skape sine hjem.

Gorillaer

Bilde
Bilde

Gorillaer, den største av primatarter, lever i jungelen i Sentral-Afrika.

Apekatter

Bilde
Bilde

I tillegg til store primater som orangutanger og gorillaer, er det også mange mindre apekatter som lever i jungel, for eksempel capuchin-apen og ekornapen.

tigre

Bilde
Bilde

Hva slags dyr lever i en jungel? Flere av verdens store katter lever i jungel. Tigerhabitater finnes i hele Sørøst-Asia.

Jaguars

Bilde
Bilde

Jaguarer representerer store kattearter på den vestlige halvkule.

Toucans

Bilde
Bilde

Regnskoghabitater tilbyr en perfekt ramme for fuglelivet. Tukanen er en fargesterk fugl fra jungelen på den vestlige halvkule.

Papegøyer

Bilde
Bilde

Selv om de kanskje har et rykte på seg som en sjøfarende piratkamerat, er papegøyer en annen fugleart som tilfører jungelen skarpe fargeklatter.

Insekter

Bilde
Bilde

Insektliv er over alt i regnskoger og andre jungelområder. Noen insekter ligner på de du kanskje ser i hverdagen, for eksempel denne hærmauren.

Edderkopper

Bilde
Bilde

Insektene og til og med små dyr i jungelen gir en rikelig matkilde for edderkoppene som lever i disse habitatene.

Sommerfugler

Bilde
Bilde

Fra den vanlige blåflasken i Asia til monarken på den vestlige halvkule, sommerfugler byr på enda et fargeutbrudd i jungelen.

Panthers

Bilde
Bilde

Pantere er leoparder eller jaguarer som har svarte pelsfrakker og knallgule øyne. De kan bli funnet sovende på den trygge abboren til en tregren om dagen som forberedelse til deres nattlige jakt.

Birds of Paradise

Bilde
Bilde

Birds of paradise er kjent for sin livlige, lyse fjærdrakt og sine vilt underholdende danser som involverer spankulering, hopping, tramping og dramatiske fremvisninger av fjær.

Capybaras

Bilde
Bilde

Capybaras er kjent som verdens største gnagere (eller, for å låne et sitat fra The Princess Bride, "gnagere av uvanlig størrelse"). Disse skapningene er bedårende (som gigantiske chinchillaer), føyelige, og de elsker å svømme i elvene i tropiske regnskoger.

Piranhas

Bilde
Bilde

Piranhaer svermer sitt bytte med sine kraftige chompers. De kraftigste (som den svarte pirajaen) produserer en bitekraft tilsvarende 30 ganger størrelsen.

Vampyrflaggermus

Bilde
Bilde

Vampyrflaggermus er blant de flygende innbyggerne i jungelen, og de er den eneste flaggermusen som drikker blod som sin primære matkilde. Denne skapningen drikker ofte opptil en teskje av en persons eller dyrs blod når den mater.

Sloth Bears

Bilde
Bilde

Jungellevende, saktegående dovendyrbjørner med sine raggete hoder og late måter kan ha gitt noe av inspirasjonen til Rudyard Kiplings Baloo-karakter i The Jungle Book.

Lær mer om hva slags dyr som lever i en jungel

Hvis du ønsker å lære mer om jungeldyr, vil dette emnet være et flott emne for notebooking. Velg et favorittdyr å studere og utforske.

Anbefalt: