Hvordan isolere en vindus-vekselstrømsenhet for vinteren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan isolere en vindus-vekselstrømsenhet for vinteren
Hvordan isolere en vindus-vekselstrømsenhet for vinteren
Anonim
Vindu AC enhet på rød murstein hjem.
Vindu AC enhet på rød murstein hjem.

Å vite hvordan man isolerer en vindu AC-enhet for vinteren er en av de beste tingene man kan gjøre for å holde oppvarmingskostnadene under kontroll når termometeret begynner å synke. Med denne typen klimaanlegg er det to alternativer når det kommer til værfaring i hjemmet: dekk til og isoler rundt enheten eller fjern enheten helt og tette vinduet for vinteren.

Isolering av en AC-enhet for vindu for vinteren

Hvis du ikke klarer å fjerne AC-vinduet helt fra vinduet, må du isolere enheten for å forhindre at den varme luften slipper ut av hjemmet. Forvitring av vindus AC-enheten vil også bidra til å forlenge levetiden til apparatet ved å beskytte det mot de skadelige effektene av elementene.

Isoler rundt enheten

Kutt lengder av fast skumisolasjon dimensjonert i henhold til høyden og bredden på vindusenheten. Bruk en sparkel til å skyve isolasjonsstrimlene ned i det lille gapet mellom enhetens kropp og vindusrammen. Sprayskumisolasjon kan også brukes; bruk det sparsomt da skumisolasjonen utvider seg enormt.

Weatherize the Unit

Fjern utvendig deksel fra vinduets AC-enhet slik at de innvendige komponentene er synlige. Plasser en tykk plast søppelpose over enheten slik at den dekker den helt og stikk de overflødige delene av posen inni slik at den er helt forseglet. Bruk gaffatape for å holde posen på plass om nødvendig. Når dette er fullført, setter du på utsiden av dekselet.

Dekk til enheten

De fleste jernvareforretninger selger kraftige stofftrekk laget spesielt for å passe til vindus AC-enheter. Disse dekslene glir rett over den utvendige delen av enheten og bidrar til å beskytte den mot sesongmessige elementer som tung snø, regn, is eller hagl. Plukk en og dekk til klimaanlegget ditt for å holde det trygt og isolert hele vinteren. Disse dekslene er også gode å ha i tilfelle veldig kraftig tordenvær uansett årstid, bare pass på at du ikke kjører enheten med dekselet på plass.

Fjerne og lagre enheten for vinteren

Selv om du tar deg tid til å lære hvordan du isolerer et vindusklimaanlegg for vinteren er en fin måte å hjelpe deg med å kontrollere vinteroppvarmingsregningene dine, men ingenting fungerer så effektivt som å fjerne enheten direkte. Dette lar deg lukke vinduet og tette det skikkelig mot vinterens iskalde berøring.

Problemet er at jobben vanligvis krever et ekstra par hender, og å håndtere et tungt klimaanlegg på en stige kan vise seg å være vanskelig og farlig. Riktige lagringsteknikker er også viktige når du fjerner og oppbevarer en AC-enhet for vinduer.

Hvordan lagrer du en AC-enhet for vindu

Hvis du vil sikre at vindus-AC-enheten din er i operativ form neste sommer, sørg for at du oppbevarer den riktig over vinteren, ikke bare setter den ned i et ubrukt hjørne av kjelleren. Enheten bør pakkes inn i et pustende stoff eller belegg og settes et sted hvor den ikke kommer i kontakt med gulvet. Kjølefinnene og kondensatorledningene er myke og kan lett bøyes hvis du ikke er forsiktig når du oppbevarer enheten. Plasser den dekkede enheten på et sted der ingen ved et uhell vil legge noe oppå den. Ved å lære hvordan du isolerer en vindu AC-enhet for vinteren på riktig måte, sparer du ikke bare på oppvarming og kjøling; enheten din vil vare betydelig lenger enn du kanskje forventer.

Anbefalt: