Kan jeg undervise i høyskoleklasser med en MBA-grad

Innholdsfortegnelse:

Kan jeg undervise i høyskoleklasser med en MBA-grad
Kan jeg undervise i høyskoleklasser med en MBA-grad
Anonim
Foreleser
Foreleser

Vil du vite svaret på "Kan jeg undervise i høyskoleklasser med en MBA-grad?" En MBA er en Master of Science in Business Administration. Denne graduate-graden er ett utdanningsnivå over en bachelorgrad og ett under en PhD (doktor i filosofi) eller PsyD (doktor i psykologi).

Om en MBA-grad

En MBA forbereder nyutdannede med en blanding av forretningsteori og avanserte ferdigheter. Et studieprogram som tilbys av mange universiteter og handelshøyskoler, en MBA gir studentene de avanserte ferdighetene som er nødvendige for å jobbe vellykket innenfor bedriftsstrukturer og kulturer. Mens standard MBA hovedsakelig betraktes som en bedriftsgrad, kan fokuset på MBA-studiene dine omfatte områder som finans, etikk, markedsføring og mer.

To års studier utover en bachelorgrad kreves for å oppnå en mastergrad. Studenten skal engasjere seg i diskusjoner om forretningsmodeller, teorier og implementering. Studiet av organisatorisk atferd og ledelse er sterke fag. Ved de fleste universiteter kreves det en avhandling for at studenten skal fullføre en MBA. De fleste studenter som søker en MBA ønsker å utvikle sin ekspertise for å:

  • Bytt karriere
  • Avanserte karrierer
  • Tjen mer penger
  • Bli gründer
  • Skap større jobbsikkerhet

Kan jeg undervise høyskoleklasser med en MBA-grad

Ifølge Bureau of Labor Statistics ansetter de fleste universiteter og fireårige høyskoler lærere med en doktorgrad eller høyere. Imidlertid kan en mastergrad (inkludert en MBA) kvalifisere kandidater til å undervise i visse disipliner, inkludert kunst, eller som deltidsinstruktører og midlertidige ansettelser (som undervisning i spesifikke klasser). En MBA-utdannet som er på vei for en doktorgrad kan også bli ansatt som instruktør for nettbaserte høyskoler og klasser innenfor instruktørens spesifikke disiplin.

Toårige høyskoler

På samfunnshøyskolenivå har de fleste heltidsinstruktørene en mastergrad. I mange tilfeller er en MBA ikke det eneste kriteriet for undervisning på alle nivåer; Nyutdannede bør også ha sertifisering fra staten de ønsker å undervise i, samt standard undervisningserfaring og kjennskap til fjernundervisning. På mindre skoler kan en instruktør med doble mastergrader (som en MBA og en Master of Arts i engelsk) være en mer foretrukket kandidat fordi de kan undervise i flere klasser.

Lærerjobber for en MBA

Tommelfingerregel

I utdanning er det en standard tommelfingerregel at instruktøren skal ha minst én grad høyere enn det de underviser. For eksempel, for å undervise på grunnskole-, ungdoms- og videregående nivå, må en lærer ha minst en bachelorgrad i tillegg til lærerens sertifisering. Bachelorgraden er én grad utover et videregående diplom og førsteamanuensisgrad. På samfunnshøyskolenivå er en mastergrad én grad utover den førsteamanuensisgraden studenten skal tilegne seg i løpet av studiene. På bachelorgradsnivå må de fleste instruktører ha minst en mastergrad, selv om en doktorgrad eller arbeid med å oppnå en doktorgrad er ønsket.

På doktorgradsnivå må instruktører ha en doktorgrad eller doble doktorgrader.

Arbeidserfaring

De fleste MBAer krever tre til fem års reell arbeidserfaring før opptak til masterstudiet. Hvis du har søkt en MBA eller er i ferd med å fullføre MBA og er interessert i å svare på spørsmålet: "Kan jeg undervise i høyskoleklasser med en MBA-grad?" ta kontakt med de lokale høgskolene for deres krav til å undervise forretningsklasser på eller offline. I de fleste tilfeller vil du trenge minst ett års undervisningsprogram for å motta statssertifisert legitimasjon for å holde deg i tråd med høgskolens akkreditering.

Høgskoleinstruktører med MBA og praktisk erfaring kan gi studentene en støttende og informativ opplevelse for å forberede dem bedre på bedriftsklimaet.

Anbefalt: