Hvilke husholdningsprodukter kan jeg bruke til å rengjøre tredekket mitt?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke husholdningsprodukter kan jeg bruke til å rengjøre tredekket mitt?
Hvilke husholdningsprodukter kan jeg bruke til å rengjøre tredekket mitt?
Anonim
kraftvask
kraftvask

Ser dekket ditt snusket og skittent ut, men du har utsatt rengjøringen fordi du ikke har spesialiserte rengjøringsmidler for hånden? Vel, ikke utsett denne oppgaven lenger. Det finnes mange vanlige husholdningsrengjøringsmidler som raskt og enkelt vil få dekket ditt til å se friskt ut uten å kreve en spesiell tur til butikken.

Dekkrengjøring Husholdningsprodukter

Når du velger husholdningsrengjøringsprodukter for rengjøring av terrassen din, vil du være sikker på at du beskytter familien din, kjæledyrene dine og dekkets tre. Ved å velge miljøvennlige produkter og verktøy trenger du ikke å bekymre deg for potensiell skade.

Langhåndtert børste

Uavhengig av hvilken type dekkrens du velger å bruke, vil du ha en langskaftet børste for å skrubbe ned dekk. I mange tilfeller vil en utendørs kost fungere helt fint, men det viktigste er å sørge for at den har harde bust som virkelig fjerner skitt og skitt fra tredekket ditt.

Oxygen Bleach Products

Det finnes en rekke pulveriserte oksygenblekeprodukter på markedet, og sjansen er stor for at du allerede har en i hjemmet ditt. Oksygenblekemiddel, i motsetning til Clorox-blekemiddel, kombinerer naturlig soda eller naturlig boraks og hydrogenperoksid for å danne et pulverisert stoff. Når dette stoffet løses opp i vann, frigjøres oksygen for å virke på tøffe flekker og nedsmurt skitt. Oksygenblekemidler er helt miljøvennlige og de vil ikke kompromittere fargen på tredekkets beis.

Vanlige oksygenblekeprodukter inkluderer Oxiclean, Oxy-Boost, Ajax, Wolman Deck and Siding Brightener og Clorox Oxy Magic. For å bruke rengjøringsmiddelet på dekk, bland ganske enkelt pulveret med den anbef alte mengden varmt vann, og arbeid i seksjoner på tvers av dekket ditt, fukt dekket, la produktet synke inn, og skrubb deretter delen med en langskaftet børste før skyll området rent.

Hvis du ikke har et oksygenblekemiddel lett tilgjengelig, sjekk vaskemiddelet ditt for å se om det er laget med natriumperkarbonat eller natriumperborat. Dette er de aktive ingrediensene i oksygenblekeprodukter, og du kan ganske enkelt blande vaskemiddelet ditt med varmt vann for å rengjøre dekket på lignende måte.

eddik og natron

For et annet rimelig alternativ til dyre dekkrengjøringsprodukter, kan du prøve å blande like deler varmt vann med hvit eddik og natron. Eddik vil drepe bakterier og sopp som har utviklet seg mens natron deodoriserer og frisker opp. Du må skrubbe dekket grundig med en langskaftet børste etter å ha påført blandingen og la den sitte i flere minutter.

Elektrisk vaskemaskin

Hvis du har en kraftvasker, kan trykkvannet raskt sprute bort skitt og skitt på et treterrasse. Det eneste du trenger å være oppmerksom på når du bruker dette verktøyet er at selve kraften til sprøytevannet potensielt kan skade treverket ditt eller dekkets finish. Sørg for å bruke dette rengjøringsmiddelet med forsiktighet.

Periodisk rengjøring

Når været begynner å varmes opp tidlig på våren, planlegg å rengjøre dekket ditt minst én grundig rengjøring med husholdningsproduktene du har for hånden. Etter at du har gitt den en dyp rengjøring, gå over den med noen ukers mellomrom med en enkel skrubb med varmt vann og natron. Du vil føle deg bra med hvordan kortstokken din ser ut, og du vil elske å vite at produktene du bruker er rimelige og trygge for familien din.

Anbefalt: