High School Fight Songs

Innholdsfortegnelse:

High School Fight Songs
High School Fight Songs
Anonim
spille trommer
spille trommer

High School-kampsanger vekker ikke bare ånd blant publikum, men trekker i hjertestrengene til alumni når de spilles på en sportsbegivenhet. Medlemmer av high school-bandet gir en livlig melodi mens medlemmer av elevgruppen synger med. Cheerleaders øver på en dans for å akkompagnere kampsangen på videregående skole under ballspill og pep-rally.

What Is a High School Fight Song

Roting på hjemmelaget får en helt ny betydning når kampsangen spiller. Skoleåndssanger blir også referert til som en pepsang eller skolealma mater. En alma mater er imidlertid tradisjonelt en sang med langsommere tempo og fokuserer mer på generell skolestolthet, ikke friidrett. Det marsjerende bandet utfører ofte dansebevegelser og svinger mens de tar banen og spiller kampsangen. Cheerleaders bruker vanligvis pom-poms i en fartsfylt danserutine mens sangen spilles. Pep-stevner på skolen begynner ofte med en spennende gjengivelse av skolesangen for å hype publikum og inspirere laget før en fotball- eller basketballkamp.

Ytelse

Det er vanlig å fremføre skolesangen flere ganger i løpet av en fotballkamp. Videregående skolekorps kommer ofte inn på stadion og spiller den kjente melodien. Når hjemmelaget scorer et touchdown, spiller bandet åndssangen mens cheerleaders underholder publikum med kampsang-dansen.

Hjemreise

Under den årlige hjemkomstfotballkampen finner det ofte spesielle åndsaktiviteter under forspillet. Medlemmer i marsjerende alumni blir med på moroa med sesongens store kamp og børster støv av instrumentene sine for å spille den kjente sangen en gang til. Tidligere cheerleaders har muligheten til å minne om gode ungdomsskoleminner. Alumni-cheerleaders kan grave frem pom-pomsene sine, danse igjen til åndssangen og rote på den nåværende klassen av idrettsutøvere og publikum.

Parader

Å marsjere langs hjembyens gater under en lokal parade mens du spiller og danser til kampsangen gir en ny sjanse til å perfeksjonere kampsangen og underholde publikum. En mengde medlemmer av samfunnet vil heie idrettsutøvere og musikere på videregående skole mens de tar på seg skolefargene under en fellesfestival eller hjemkomstparade. Mens de deltar i en slik parade, kaster cheerleaders ofte ut minisportballer med skolens maskot mens sangen spilles.

Sangtekst

Sangene til kampsanger på videregående skole inneholder ord som gjelder skolestolthet, støtter hjemmelaget og inkluderer navnet på skolen og skolens maskot. Selv om teksten er kortere enn en tradisjonell sang, legger teksten vekt på å kjempe mot det andre laget og jobbe mot en seier med en optimistisk bluss. Skolefargene og klappingen finner ofte veien inn i en skolekampsang. Å låne noen fraser fra et lok alt college-team, og tilpasse maskoten og fargene til den lokale videregående skolen er vanlig praksis når du lager en kampsang.

Eksempel på tekster

Selv om alle kampsanger er unike for en bestemt skole, går det ofte et felles tema gjennom dem.

Et eksempel på typiske tekster:

We are the Vikings of VCHS

På banen eller på banen

Vi er best

Heier på de brune og oransjeVictory is på vei Vinn dette spillet på vikingmåten!

cheerleading-prøver

Dansen til skolesangen er vanligvis en del av cheerleading-prøverutinen. Både cheerleaders på ungdomsskolen og videregående lærer seg kampsangen, med dommere som analyserer deres evne til å utføre rutinen.

Tradisjon

Endring av kampsangen fra den opprinnelige ordlyden skjer sjelden. Dansen en cheerleading på videregående skole lærte seg i 1950 er mest sannsynlig den dansen som fortsatt brukes i dag av det moderne cheerleadingtroppen. Vellykkede kampsanger følger tradisjonen. Når det marsjerende bandet inntar banen, eller pep-bandet slår til på en basketballkamp, kan fortsatt den eldste tilskueren på tribunen synge med på kampsangen. Innen en ung gutt er gammel nok til å prøve seg for cheerleading-teamet på videregående, vil hun mer enn sannsynlig allerede ha lært pom-pom-danserutinen utenat som laget utfører når kampsangen spilles.

Anbefalt: