Hvor kan jeg bygge en berg-og-dal-bane på nett

Innholdsfortegnelse:

Hvor kan jeg bygge en berg-og-dal-bane på nett
Hvor kan jeg bygge en berg-og-dal-bane på nett
Anonim
Bygg berg-og-dal-baner på nettet
Bygg berg-og-dal-baner på nettet

Hvis du noen gang har kjørt en berg-og-dal-bane og i all hemmelighet ønsket at du kunne bygge din egen, nå kan du i det minste online. Du trenger ikke å være barn for å like å designe og lage en berg-og-dal-bane på nett heller; det finnes alternativer for voksne barn også.

RollerCoaster Tycoon

En rekke RollerCoaster Tycoon (RCT)-spill har blitt publisert gjennom årene, og det fortsetter å være en populær franchise.

RollerCoaster Tycoon World

RollerCoaster Tycoon World er det nyeste spillet for RCT-merket. Denne utgaven inkluderer gamle fanfavoritter fra tidligere utgaver, så vel som nye fremskritt som 3D-miljøer fylt med spenning, flate turer, brukergenerert innhold, nye sosiale funksjoner og mer.

Noen av de beste funksjonene inkluderer:

  • 3D coaster editor
  • Enormt utvalg av objekter i spillet
  • Frihet til å plassere objekter over alt og hvor som helst på kartet
  • Unike stier som inkluderer kurver i nesten alle vinkler
  • Bygg-for-stykke-bygger som lar deg lage tilpassede bygninger, inkludert fire temaer (generisk, western, eventyr og sci-fi)
  • Brukergenerert innhold, som du kan dele med andre spillere, tilgjengelig gjennom 3D-redigeringsprogrammet
  • Velg fra forskjellige kartmiljøer og temaer som ørken, skog og tropisk øy
  • Utmerket styringsverktøy og sporing
  • Mulighet til å ri på alle kreasjonene dine
  • Administrer alle parktjenester som medisinsk, vaktmester, mekanisk og mer
  • Sosial deling fra spillet, og muligheten til å se venners strømmer og spill fra dine egne
  • Støtte for flere språk

Standard- og Deluxe Edition-priser

Standardutgaven av RollerCoaster Tycoon World for PC er $14,99, mens Deluxe Edition er $19,99. Luksusversjonen inkluderer ekstra kart, glidelås, eksklusivt landskap, en annen maskot og en digital kunstbok.

RCT World Reviews

Tenåring på nettbrett
Tenåring på nettbrett

Lifewire rangerer RollerCoaster Tycoon World som det beste berg-og-dal-banespillet for din PC. Det er bra for en rekke aldre, og sannsynligvis best for voksne gitt detaljnivået som er involvert. Det er et virkelig spesielt program gitt at folk som er interessert i 3D-animasjon og mekanikk bokstavelig t alt kan bygge sine egne design og innlemme dem i fornøyelsesparken deres.

Andre nettsteder som Slant har flere ulemper angående programmet, med anmeldere som legger merke til at selv små parker kjører dårlig på maksimale innstillinger, grafikkinnstillinger kan ikke endres i spill, og det er ingen musikk når du zoomer inn, sammen med andre programfeil og ytelsesproblemer.

Brukergenerert "ranking" -side Ranker har RCT-serien fremtredende blant sine toppvalg for roller-og-dal-banesimuleringsspill.

Andre RollerCoaster Tycoon-spill

Det er også eldre spill tilgjengelig innenfor RCT-merket. Disse inkluderer RollerCoaster Tycoon 2, RollerCoaster Tycoon 3 Platinum og RollerCoaster Tycoon 4 Mobile.

Planet Coaster

Planet Coaster er en annen 2016-utgivelse, som ble utviklet for Microsoft Windows. Planet Coaster er stolt av sin tilpasning der du kan bygge dalbaner fra grunnen av, designe landskap og tilpasse dine egne turer. Du kan til og med bygge øyer på himmelen hvis du velger det. Bygg dine egne kreasjoner eller velg noen andre fellesskapskreasjoner i Steam-verkstedet.

Nøkkelfunksjoner

Noen av funksjonene til Planet Coaster inkluderer:

  • Berg-og-dal-bane
    Berg-og-dal-bane

    Bykke-for-stykke-konstruksjon gir deg muligheten til å bygge en virkelig enestående fornøyelsespark.

  • Skulper ditt eget landskap for å lage innsjøer, huler, øyer og fjell.
  • Gjenskap favorittrittene dine eller lag ditt eget realistiske mesterverk.
  • Kontroller alle aspekter av gjestenes opplevelse, og gjestene vil til og med fortelle deg hvor godt parken din drives.
  • Gled deg over total parkadministrasjonskontroll.
  • Benytt deg av sosial deling, pluss muligheten til å laste opp dine egne kreasjoner for andre Planet Coaster-fellesskapsmedlemmer eller laste ned deres spesielle kreasjoner for å legge til temaparken din.

Anmeldelser for Planet Coaster

Slanke brukere rangerer Planet Coaster som sitt beste "must play" -valg for berg-og-dal-banebyggespill. Brukere liker hvor mektig bygningsskaperen er, og at hvert tema har en bakhistorie som får deg mer fordypet i spillet.

I likhet med RollerCoaster Tycoon World er dette et mer avansert simulatorspill som passer bedre for voksne eller virkelig avanserte yngre spillere som kan dra nytte av alle de avanserte funksjonene.

Spillpriser

Planet Coaster koster vanligvis £29,99 (rundt $40 US), men selges av og til for omtrent £13,50 (ca. $18 US).

Ingen grenser 2

Hvis du leter etter en virtuell virkelighet (VR) berg-og-dal-banesimulator, er No Limits 2 et flott alternativ ifølge VR Source. De anbefaler det for muligheten til å redigere nesten alle aspekter av simuleringen din, inkludert terreng, utseendet til dalbanen og til og med setene. Kjør eksisterende dalbaner eller bygg din egen. No Limits 2 er også et PC-basert spill laget for Windows-datamaskiner.

VR-spill
VR-spill

Hovedtrekk og høydepunkter

Funksjoner i No Limits 2 inkluderer:

  • Realistisk fysikk
  • Støtter Oculus Rift og HTC Vive
  • 40 forskjellige coaster-stiler, inkludert duell- og coasters
  • Neste generasjons grafikk
  • Væreffekter og dag-natt-syklus

Priser for ingen grenser 2

Det finnes to versjoner av No Limits 2: standard og profesjonell. De fleste brukere vil bare ha standarden med mindre du jobber mer profesjonelt med den. Standardversjonen koster $39,99, mens den profesjonelle utgaven er $89,99.

Med den profesjonelle versjonen har du lov til å bruke skjermbilder for kommersiell bruk, dra nytte av en større maksimal opptaksstørrelse, bruke en rekke andre spesialeffekter og inkludere passordbeskyttelse for spor.

Berg- og dalbanesimulatorer for barn

De ovennevnte roller coaster builder-spillene er basert på realisme og en forståelse av 3D-mekanikk. Hvis du leter etter mer forenklede og rimeligere alternativer for barna dine, bør du vurdere en av disse gratis alternativene.

Rollercoaster Creator

Rollercoaster Creator er et nettspill for barn og tenåringer, og du kan fortsatt bygge din egen berg-og-dal-banebane. Legg til bratte stigninger, fall og løkker. Brukere vil tjene "spenningsmynter" fra passasjerer. Det er morsomt, men det er også et lærende spill da det hjelper barna å forstå fysikk og hvordan tyngdelovene, kraften og bevegelsen fungerer. Hvis sporet ditt ikke er designet for å bygge opp nok fart for vendinger og sløyfer, kan dalbanen sette seg fast, eller enda verre, krasje!

Spill flere nivåer som har forskjellige funksjoner, som:

  • Level One: Bruk "frihåndsblyanten" til å tegne oppover og nedover kurver.
  • Nivå to: Up the Track-verktøyet lar deg klatre opp en skråning uten å rulle bakover.
  • Nivå tre til seks: Du har tilgang til funksjonene Down the Track, Loop, Steep Incline og Steep Drop.

Science of Disney Imagineering

The Science of Disney Imagineering har et byggeprogram for berg-og-dal-baner. Mens designet for barn og studenter, vil Disney-fans i alle aldre sannsynligvis nyte denne grunnleggende berg-og-dal-banebyggeren. Velg mellom jungel- eller romtemaer og sett sammen sporet ditt for å lage en animert berg-og-dal-bane. Legg til temarekvisitter, spesialeffekter og et par spesialverktøy, inkludert hydraulisk løft.

Fornøyelsesparkfysikk

Selv om det ikke er et spill i seg selv, har Learner.org en flott trinn-for-trinn gratis guide for å hjelpe barna å lære fysikken til berg-og-dal-baner, slik at de kan gå videre til de mer avanserte simuleringsspillene. Du velger høyden på bakken, formen, utgangsstien, høyden på den andre bakken og løkken. Når du er ferdig, vurderer programmet din dalbanedesign for sikkerhet og moro. Hvis du mislykkes, vil den fortelle deg løsningene for å gjøre dalbanen tryggere og morsommere.

Velge et Roller Coaster Builder-spill

Hvis du er seriøs med berg-og-dal-banesimulering og byggmesterspill, vil du bruke pengene på å få et kvalitetsprogram. Ellers vil de gratis og rimeligere nettlesertypene være en fullstendig skuffelse. Noen av de beste programmene kan kjøre nær $40, men alternativene er ubegrensede og gir mulighet for fellesskapsinteraksjon og sosial deling, og lanserer berg-og-dal-baneeventyrene dine til nye høyder.

Anbefalt: