15 kreative ideer for strandfamiliebilder du vil elske

Innholdsfortegnelse:

15 kreative ideer for strandfamiliebilder du vil elske
15 kreative ideer for strandfamiliebilder du vil elske
Anonim
Bilde
Bilde

Alle husker en flott dag på stranden, og med noen få proffe tips og triks kan familiestrandbildene fange den luftige, avslappede, solfylte stemningen.

Stranden kan være et vanskelig sted å ta bilder, men det er noen hacks som kan hjelpe massevis - enten du fotograferer med film eller digitalkamera eller til og med telefonen. Det handler om å bruke strandmiljøet til din fordel.

Kjenn den beste tiden å ta familiestrandbilder

Bilde
Bilde

Stranden kan ha supersterkt lys, så du må sette tid på fotograferingen for å unngå stygge skygger. Dette er ikke så vanskelig som det kan virke. Velg et tidspunkt som er like før solen går ned, og lyset vil få en gyllen glød for familiestrandbildene dine. Hold antrekkene nøytrale og planlegg å ta mange bilder.

Rasktips

Uansett når du fotograferer, er nøkkelen til å få strandbildene dine til å se bedre ut å være oppmerksom på lyset. Se på hvilken retning det kommer fra og hvor lyst det er. Pass på at det ikke er mye lysere bak folket enn det er i ansiktene deres.

Få mest mulig ut av Foggy Beach Light

Bilde
Bilde

Selv om solen er fantastisk for soling på stranden, kan den komme i veien for bildene dine. Velg en dag som er tåkete og overskyet i stedet! Selv om det ikke er været for å suge til seg strålene, er det det ideelle lyset for flatterende portretter av familien din. Fang noe av strandlandskapet også for å gi bildene mye kontekst.

Lag din egen skygge for flotte strandbilder

Bilde
Bilde

Kan du ikke ta familiebilder på en tåkete dag eller rett før solnedgang? Ikke stress! Ta en parasoll og lag din egen skygge. Snu folk slik at solen ikke er supersterk bak dem heller (tenk trær eller strandgress som bakgrunn).

Bruk det siste lyset for Sunset Beach-familiebilder

Bilde
Bilde

Du trenger ikke slutte å skyte bare fordi solen nesten er nede. Faktisk kan det aller siste lyset på dagen være noe av det mest smigrende når det er på stranden. Det er mange overflater som reflekterer lyset som vann og sand, så bildene dine vil føles lyse selv når det blir mørkt.

Rasktips

Hvis du tar disse familiebildene selv, se kamerainnstillingene mens lyset svinner. Hvis telefonen eller kameraet er i automodus, vil det sannsynligvis gjøre dette for deg. Du må kanskje holde superstille for å unngå uskarphet ved lengre eksponeringer.

Spark av skoene for uformelle strandportretter

Bilde
Bilde

Uansett hva du velger å bruke til familieantrekket for strandfoto, sørg for å sparke av deg skoene. Ingenting sier "strand" som å være barbeint, og det vil gi bildene dine en kjølig, morsom stemning som alle vil elske.

Omfavn nøytrale farger i klærne dine

Bilde
Bilde

Når det gjelder å velge klær, er de beste fargene å ha på familiestrandbilder de som allerede er der på stranden. Du kan ikke gå g alt med nøytrale (tross alt, sand, steiner og skjell kan umulig ha feil fargevalg). Du kan også få inn varme jordfarger som går med det gylne lyset.

Dress in Shades of Blue

Bilde
Bilde

Et annet vinnende antrekks alternativ for strandfamiliebilder er alle nyanser av blått. Dette er kjempebra hvis du jobber med mange mennesker fordi de fleste nyanser av blått passer godt sammen. Det er også den ideelle strandfargen, siden den er der i vannet rundt deg.

Bli leken for de søteste strandbildene

Bilde
Bilde

Når du er klar til å ta familiebilder, ikke glem å ha mye moro. Gleden du føler når du leker sammen på stranden vil definitivt vises i bildene dine. De vil også være perfekte for deling på Instagram.

Fang eventyret i familiestrandbilder

Bilde
Bilde

Vakre planlagte og poserte strandbilder er fantastiske; misforstå oss ikke. Men hvis familien din er interessert i eventyr på stranden, gjør det til en del av bildene dine. Ta tak i brettene eller vannskiene dine og be en venn (eller en proff) om å ta bilder av deg som gjør det du gjør.

Rasktips

Hvis du har action i bildene dine, ta mange av dem så raskt du kan. Dette lar deg fange øyeblikkene mens de skjer, pluss de små tingene som skjer mellom øyeblikkene. Det er den beste strategien for actionbilder på stranden eller andre steder.

Ramme inn med strandpromenader og stier

Bilde
Bilde

Stranden har en tendens til å inneholde mange store åpne områder, men du kan forankre bildene dine og gi dem en proff følelse ved å finne steder å ramme inn familien din i bildene. Tenk på strandpromenader, stier, tregjerder, brygger og alt annet. Prøv å få linjene i scenen til å lede inn fra hjørnene eller kantene på bildet ditt.

Ta noen strandbilder i vannet

Bilde
Bilde

Ta tak i det vanntette kameraet eller telefondekselet ditt og ta noen bilder i vannet også. Dette kan være en så morsom måte å vise hvordan dere elsker å svømme eller snorkle sammen, og det er også et helt kreativt alternativ for strandfamiliebilder. De samme lysreglene gjelder her: gå rett før solnedgang eller på en overskyet dag for å unngå harde skygger.

Skyt familiebilder på stranden om vinteren også

Bilde
Bilde

Ikke la kaldt vær hindre deg i å ta noen flotte familieportretter ved favorittsjøen eller havet. Sett sammen i vinterutstyr og ta et kamera. Bonus: mange steder kan lyset være mindre sterkt på stranden om vinteren.

La vinden være en del av familiebildene dine

Bilde
Bilde

Akkurat som du trenger å jobbe med lyset i stedet for mot det når du tar familiebilder på stranden, kan du også jobbe med vinden som kommer inn fra vannet. La det være en del av bildene dine. Det er greit hvis det blåser folks hår og klær rundt. Å se vinden på bildet vil hjelpe alle å vite at du tok bildene dine på stranden.

Fang oppriktige interaksjoner med en tur på stranden

Bilde
Bilde

Ekte interaksjoner mellom familiemedlemmer kan ta strandbildene dine fra helt fine til helt fantastiske. Gå en tur på stranden og la noen kontinuerlig ta bilder mens dere går sammen og prater. Du vil få de virkelige følelsene og interaksjonene og ende opp med bilder du elsker.

Få noen kreative familiebilder av Firelight

Bilde
Bilde

Selv om familiestrandbilder etter mørkets frembrudd kanskje ikke er for alle, kan de være unike og vakre på feriekortet ditt eller for deling på nettet. Du trenger et stativ eller kamerastøtte her fordi du får mindre lys. Det er også best å ta disse bildene før det er helt mørkt (tenk skumring).

Rasktips

Juster kameraets ISO for å være høyere for denne typen bilder, eller bruk film med høyere hastighet. Dette gjør sensoren eller filmen mer følsom for lys og lar deg fotografere etter at det begynner å bli mørkt.

Husk å ha det gøy

Bilde
Bilde

Stranden er ikke det enkleste stedet å ta bilder, men du har helt klart dette. Bare se på lyset, skyt mye, og ikke minst husk å ha det gøy. Du vil elske strandfamiliebildene dine hvis du fanger gleden du føler å være sammen på et så fantastisk og vakkert sted.

Anbefalt: