Hva du bør ta med til dyrehagen for en stressfri familietur

Innholdsfortegnelse:

Hva du bør ta med til dyrehagen for en stressfri familietur
Hva du bør ta med til dyrehagen for en stressfri familietur
Anonim

Den ultimate dyrehagens pakkeliste gjør deg klar for en dag med minner.

familie nyter dagen i dyrehagen
familie nyter dagen i dyrehagen

Når familien din er spent på turen til dyrehagen (og barna praktisk t alt spretter fra setene sine), kan du maksimere moro og minimere stress ved å vite hva du skal ta. Bruk denne listen over hva du skal ta med til dyrehagen, slik at familieutflukten ikke er full av noe annet enn gode minner.

Grunnleggende ting å ta med til dyrehagen

En enkel og fullstendig liste over alt du trenger for en vellykket tur til dyrehagen kan hjelpe familien din til å ha det bra. Kryss av for disse elementene slik at du er forberedt på hva som helst og klar for all den pedagogiske moroa i vente for dagen.

Glad mor og sønn ser på og mater sjiraffer i dyrehagen
Glad mor og sønn ser på og mater sjiraffer i dyrehagen

Barnevogn eller vogn

Din største dyrehagepakkelisteelement er kanskje den mest nyttige. En barnevogn eller vogn vil gjøre det enkelt å reise gjennom utstillingene. Når småbarn går på egenhånd eller noen bærer babyen, kan du bruke vognen eller vognen til å bære andre ting som en kjøleboks, ryggsekk eller bleieveske.

Ryggsekk eller stor tøyveske

Du trenger en veske som er lett å bære og som kan inneholde alle familiens dyrehagebehov. En fasjonabel ryggsekk eller en hendig veske gjør det enkelt å få alle gjenstandene dine gjennom dørene til dyrehagen.

Kjølere med drikker

Mange dyreparker lar deg pakke en piknikkurv eller kjøleboks for å nyte et måltid under turen. Selv om du planlegger å spise mat fra dyrehagens kiosker, pakk med en kjøler for vann og andre drikker slik at alle holder seg hydrerte under oppholdet.

paraply

Du håper absolutt på en solfylt tur til dyrehagen, men du vet også at værforholdene kan endre seg raskt. Sørg for at familien din er forberedt på et plutselig regnskyll og pakk noen vindbestandige paraplyer.

Gjenbrukbare vannflasker

All den å gå vil gjøre deg tørst! Kom i forkant av hydreringskravene til familien din med noen få gjenbrukbare vannflasker du kan fylle på ved nærmeste vannfontene.

Førstehjelpsutstyr

Et mini-førstehjelpssett, lite nok til å putte i vesken, kommer godt med ved skrapte knær eller bistikk. Bare ta med det grunnleggende som bandasjer, salver og eventuelle medisiner familien din trenger under reisen.

Solbeskyttelse

Hele dagen i dyrehagen betyr hele dagen i solen. Sørg for at familien din er forberedt og beskyttet. Pakk rikelig med solkrem og hatter til hele gjengen.

Insektmiddel

To ting du kan stole på i dyrehagen: mange dyr og mange insekter. Noen insekter kan være i morsomme utstillinger, men det vil også være mange skadedyr som flyr rundt. Pakk din favoritt insektmiddel for å holde familien din trygg mot bitt og stikk.

Kjølehåndklær

Det siste du ønsker er å bli overopphetet på giraffutstillingen. Pakk noen kjølehåndklær slik at alle kan føle seg uthvilt uansett hvor høyt temperaturen stiger.

Snacks

Hvis du har lov til å ta med snacks inne i dyrehagen, hold deg til det grunnleggende slik at du kan spare appetitten på en morsom dyrehagegodbit. Proteinbarer, babygulrøtter, bananer og jerky er gode snacks mens du venter på at isbjørnen skal dukke opp.

Hånddesinfeksjon

Det er fantastiske dyr og morsomme opplevelser som venter på deg i dyrehagen. Men det er også bakterier å ta hensyn til. Hold familien din beskyttet med hånddesinfeksjon du kan bruke mellom måltidene, etter interaktive dyrehageaktiviteter, og før du hopper tilbake i bilen på slutten av dagen.

Telefon, kamera og ladere

Du vil sannsynligvis lage minner - pluss fange dem på bilder eller film. Det kan være lurt å huske telefonen din, men her er påminnelsen om å pakke et kamera for filming og alle ladere eller ekstra batteripakker for en hel dag med minneskaping.

Glidelåslomme for personlige gjenstander

Du trenger et sted å oppbevare bilnøkler, ID-er, kontanter og andre personlige eiendeler mens du er i dyrehagen. Oppbevar alt på ett sted, slik at du kan finne alt du trenger uten et langt søk. En liten glidelåslomme gjemt i ryggsekken eller vesken din vil holde alle varene dine trygge og sikre.

Ekstra varer å pakke for babyer og småbarn

Hvis du er på vei ut for en dag i dyrehagen, kan det hende du har en baby eller et lite barn i gruppen din. Legg til disse nyttige elementene på pakkelisten din for en jevn dag med så få nedbrytninger som mulig.

Ung mor i parken
Ung mor i parken

Soldeksel

For å holde den lille trygg og komfortabel, vil du ha noe som kan beskytte babyen mot for mye soleksponering i barnevognen eller bilsetet. Et deksel gjør det også enkelt å sove og pleie i dyrehagen uten å forstyrre moroa.

Kompakt stellepute

Hvis bleier eller pull-ups fortsatt er en del av dagen din, trenger du et sted å få disse endringene til å skje. Dyrehagebad kan ha et stellebord, men en stellepute bidrar til å beskytte babyens sarte hud og gir deg muligheten til å skifte bleie praktisk t alt hvor som helst.

Barnesele eller sjal

Hvis du trener på å bære baby regelmessig, vil den lille forvente den samme rutinen i nærheten av gorilla-innhegningen eller reptilutstillingen. Pakk din favorittbæresele eller -sjal slik at du kan ta deg gjennom dyrehagen mens du nyter alle babykosene.

Ekstraklær og bleier

Hvis du er forelder, vet du sannsynligvis allerede at det er bedre å være overforberedt enn underforberedt når det kommer til utflukter med babyer og småbarn. Pakk mer enn nok bleier og våtservietter for dagen, samt skift av klær for de uventede rotete øyeblikkene.

Tepper og lag

Du besøker kanskje dyrehagen i en varmere årstid, men små værforandringer kan føles som en mer intens forskjell for babyen din. Pakk et teppe eller to og noen ekstra lag som en jakke eller vest for å holde de små varme utover dagen.

Ekstra varer å pakke for eldre barn og tweens

De eldre barna dine setter kanskje mer pris på synet og lyden av dyrehagen enn en baby, men de kan trenge noen ekstra ting for å holde dem helt fornøyde under turen. Pakk disse ekstra dyrehagene for å holde hele familiens innhold hele dagen.

Air Pods eller hodetelefoner

Typingen din vil kanskje ha en pause fra lydene til yngre barn og dyrehagen. Pakk noen hodetelefoner de kan koble til en telefon eller nettbrett for å nyte litt av favorittmusikken deres under de lange turene.

Skifte av sko

Barnet ditt vil kanskje ha på seg favorittsandaler eller -sko med favorittkarakterdetaljene sine i dyrehagen. Men - hvis det skjer, kan de begynne å klage over at føttene deres gjør vondt en time etter at du ankommer. Pakk de mest behagelige gåskoene slik at de raskt kan skifte før blemmene begynner å dukke opp.

Polaroid-kamera

Hvis et av målene dine for en dyrehagetur er å holde de eldre barna unna skjermene for dagen, vil du kanskje ha et engasjerende alternativ til et nettbrett eller en telefon. Gi barnet ditt eller barn et polaroidkamera og utpek dem som familiens fotograf for dagen. De vil kunne fange øyeblikksbilder av minner og utstillinger uten å gå seg vill i gløden fra en skjerm.

Gener å pakke for turen til dyrehagen

Du har alt du trenger for en vellykket dag i dyrehagen, men ikke glem tiden du har brukt på å komme dit. Hvis kjøreturen til dyrehagen er litt lang, bør du ha noen få ting pakket som vil gjøre reisetiden morsommere for alle.

Mor som viser barns feriemål på smarttelefon
Mor som viser barns feriemål på smarttelefon

pedagogiske bøker

Hvis du har barn som elsker å lese, må bøker med dyrehage-tema stå på pakkelisten din. Ha en samling av alderstilpassede bøker som de små zoologene dine kan bla i og lære om alle dyrene de vil se på turen. Prøv bøker om dyr, krypdyr, insekter, fugler, livet i havet eller landene og terrengene dyrene bor i.

Dyreleker

Hjelp de yngre barna å fortsette dyrehagen med deres favorittdyrleker på turen hjem. Barnet ditt kan ha en nyoppdaget forståelse for lekesettene for utstoppede elefanter eller skogsdyr.

Zoo Trivia Spørsmål

Test familiens nye kunnskap om dyr på reisen hjem. Ta med en liste over zoo-trivia-spørsmål for å holde alle engasjerte og hjelpe dem med å oppsummere dagens kuleste fakta.

Puter og tepper

Småbarn kan være tuckere etter en lang dag med dyr, og tenåringer elsker en mulighet til å ta igjen søvnen. Gi familien din en komfortabel tur hjem med alt du trenger for en koselig bilsnooze.

Planlegg for en spesiell dag med familiemoro

Med pakkelisten til dyrehagen din avkrysset og alt lastet i bilen, er du klar for en dag med minneskaping med favorittmenneskene dine. Ikke glem å ta med det viktigste du trenger for en dyrehagetur: genuin nysgjerrighet og en positiv holdning.

Anbefalt: