En guddommelig forfriskende Negroni-cocktailoppskrift

Innholdsfortegnelse:

En guddommelig forfriskende Negroni-cocktailoppskrift
En guddommelig forfriskende Negroni-cocktailoppskrift
Anonim
negroni cocktailer
negroni cocktailer

Ingredienser

  • 1 unse gin
  • 1 unse Campari
  • 1 unse søt vermut
  • Is og kongekube
  • Appelsinskall til pynt

Instruksjoner

  1. I et blandeglass, tilsett gin, Campari og søt vermut.
  2. Rør raskt for å avkjøle.
  3. Sil over i steinglass over fersk is eller kongekube.
  4. Trykk appelsinskall over drinken ved å vri skallet mellom fingrene, kjør utsiden av skallet langs kanten, og slipp deretter i glasset.

Variasjoner og erstatninger

Negroni har nøyaktige mål, med like deler av alle tre ingrediensene. Det er imidlertid fortsatt noe slingringsmonn for å endre ting.

  • Legg til en skvett appelsinlikør for et lite snev av sødme og tilsatt sitrussmak.
  • Hvis du ikke vil ha ekstra sødme, men ønsker litt ekstra sitrussmak, ta med noen skvetter appelsinbitter.
  • Mens du må holde deg til gin, ellers endres cocktailen helt, kan du teste ut forskjellige ginstiler, for eksempel Old Tom, Plymouth, London dry eller genever.
  • Lek med proporsjonene, men unngå å gå for mye over bord. Bruk et forhold på 2:1:1, gå gjennom ingrediensene.

Pynt

En appelsinskallgarnityr er signaturgarnityren for negroni, men det betyr ikke at du ikke har andre alternativer.

  • Bruk et sitronskall i stedet for appelsin.
  • Dobbel de subtile sitrusnotene og bruk to sitrusskall. Uttrykk ett appelsinskall over drinken ved å vri skallet mellom fingrene, og kjør deretter den fargerike utsiden av skallet, ikke den indre delen, langs kanten, før du kaster. Uttrykk det andre appelsinskallet over glasset og la dette skallet ligge i drinken. Dette kan gjøres med en appelsin, sitron eller begge deler i kombinasjon.
  • Prøv et sitron- eller appelsinhjul, en kile eller en skive.
  • Et dehydrert appelsin- eller sitronhjul gir et elegant preg.
  • Skjær forsiktig ut et design som en stjerne- eller sitrusskallmynt for et smakfullt utført over-the-top-utseende.

Om Negroni

Negroni har drevet rundt siden tidlig på 1900-tallet, og dukket først opp i Firenze da en beskytter ba om en sterkere cocktail fra sin vanlige Americano, en cocktail som består av Campari, søt vermut og klubbbrus. Bartenderen bestemte seg for å hoppe over club-brusen og legge til gin i stedet for å lage negronien. I motsetning til Americano, valgte han en appelsinskallgarnityr i stedet for standard sitronskall.

Opk alt etter beskytteren, Pascal Olivier Count de Negroni, skulle familien hans til slutt etablere Negroni-destilleriet i Italia. Den snart klassiske cocktailen begynte å fange på midten av århundret, da en reporter bemerket at "Bitterne er utmerket for leveren din, ginen er dårlig for deg. De balanserer hverandre." Hvorvidt den påstanden er sann er en god nok grunn til å gi negroniene en sjanse. Spesielt hvis du abonnerer på troen på at bitre likører kan kurere bakrus, så kan det være verdt et forsøk.

I dag har negronis funnet et solid fotfeste utenfor cocktailverdenen. Campari sponser en årlig negroni-uke, der barene vil delta for å samle inn penger til veldedighet. Hvis du ikke var solgt på en negroni før, nyt den i det minste for en god sak.

Den bitre sannheten

Den kan ha de solide bitre tonene, men gin og søt vermut fullfører denne ikoniske cocktailen. Selv om smakene kan være en ervervet smak, er de verdt å gå tilbake til når palettene endres. Negronien har fungert som morsdrinken til utallige et dusin andre kjente cocktailer, inkludert boulevardier og gamle venn, noe som gjør den vel verdt å kjenne og elske.

Anbefalt: