Annonseringsideer for ansattavgang for et enkelt farvel

Innholdsfortegnelse:

Annonseringsideer for ansattavgang for et enkelt farvel
Annonseringsideer for ansattavgang for et enkelt farvel
Anonim
Forretningsfolk På Møte På Kontoret
Forretningsfolk På Møte På Kontoret

Når en ansatt forlater et team, er det viktig å informere kollegene sine. Noen ganger kan kunngjøringen begrenses til individets umiddelbare teammedlemmer, men i noen tilfeller er det fornuftig å la alle i selskapet få vite det. Vurder detaljene i hver situasjon når du bestemmer deg for hvordan du best kunngjør at noen forlater selskapet.

Melding om oppsigelse av ansatte

Når en ansatt sier opp sin stilling, er det ofte best å varsle personens umiddelbare kollegateam først. Dette kan gjøres via e-post eller som en personlig kunngjøring fra lederen under et møte (hvis det tilfeldigvis allerede er planlagt til rett tid). Dette er ikke en situasjon som krever et spesielt møte. Hold budskapet enkelt og oppriktig. Den bør deles av den ansattes veileder eller avdelingsleder.

  • E-posttekst:Team, jeg tar kontakt for å fortelle deg at [Sett inn ansattes for- og etternavn] har bestemt seg for å forlate selskapet. Vi setter absolutt pris på alt [sett inn fornavn] har gjort som medlem av teamet vårt. Vær med meg og ønsk dem beste ønsker for fortsatt suksess i deres fremtidige bestrebelser. Deres siste dag hos oss forventes å være [sett inn dato].
  • Møtekunngjøring: Før vi går inn på agendaen vår, har jeg en kunngjøring å komme med. [Sett inn ansattes for- og etternavn] har bestemt seg for å forlate selskapet. Mens vi er alle sammen, la oss takke [sett inn fornavn] for deres bidrag til teamet.[Pause for kommentarer og/eller applaus]. Planen er at [sett inn fornavn] skal være med oss til og med [sett inn dato], som vil være deres siste dag.

Lederoppsigelsesmelding

Når en leder går av, er det viktig å varsle det nærmeste teamet først. Ideelt sett vil lederen som slutter fortelle sine direkte rapporter, deretter vil en høyere opp sende ut en e-post for å informere resten av de ansatte. For direkterapportvarslene kan lederen innkalle til et spesielt møte eller sende en e-post.

  • Direkterapportmøte: Jeg har k alt teamet sammen i dag for å dele noen nyheter. Jeg ønsket å være den som skulle fortelle deg at jeg har bestemt meg for å forlate selskapet. Jeg er sikker på at dette teamet vil fortsette å gjøre en god jobb med den neste lederen, som snart vil bli valgt [eller spesifiser fullt navn hvis noen har blitt ansatt eller forfremmet]. Jeg vil være her til og med [sett inn dato] for å sikre en jevn overgang. Tusen takk for ditt harde arbeid; det har vært et privilegium å jobbe med deg. Er det noen spørsmål du vil stille?
  • Direkterapport e-post: Team, jeg tar kontakt for å fortelle deg at jeg har bestemt meg for å forlate [sett inn firmanavn]. Det har vært en stor glede å jobbe med hver og en av dere og å lede dette teamet. En bedriftsomfattende kunngjøring vil bli sendt senere i dag, men jeg ville forsikre meg om at du mottok denne nyheten direkte fra meg. Jeg vil være med teamet til og med [sett inn dato]. Jeg vil samarbeide med deg og lederteamet for å sikre en jevn overgang. Gi meg beskjed hvis jeg kan svare på spørsmål.

Ufrivillig avgang av ansatte

Hvis en ansatt blir sagt opp, må deres nærmeste team varsles umiddelbart, enten via e-post eller et raskt ansikt-til-ansikt-møte. Avhengig av deres rolle kan dette være tilstrekkelig. For ansatte som var en del av ledelsen eller ledergruppen, kan det være best å sende en melding for hele selskapet. Denne typen meldinger bør være direkte og saklig. Det skal ikke spesifisere at personen ble sparket eller inkludere noen detaljer.

  • Imprompt møte: Jeg har samlet deg for å fortelle deg at [Sett inn for- og etternavn] ikke lenger er ansatt i [sett inn firmanavn]. Denne endringen trer i kraft umiddelbart. Detaljer om hvordan teamets arbeidsmengde vil bli påvirket mens vi jobber med å ansette et nytt teammedlem vil bli diskutert så snart som mulig. Hvis du er i ferd med å jobbe med et prosjekt eller med et team de var på, vennligst ta kontakt med meg etter dette møtet for å gi meg beskjed hvis du trenger hjelp eller veiledning om hvordan du kan gå videre på dette tidspunktet. Se ellers e-posten din for ytterligere informasjon eller møtevarsling. Takk for oppmerksomheten.
  • E-postvarsling: Team, Hensikten med denne e-posten er å informere deg om at det har vært en bemanningsendring. Med øyeblikkelig virkning er [Sett inn for- og etternavn] ikke lenger ansatt i [sett inn firmanavn]. Hvis deres avgang direkte påvirker din evne til å gå videre med prosjekter du jobber med, vennligst ta kontakt med meg eller din nærmeste leder for å diskutere hvordan du best kan gå frem.

Si farvel til snart-til-bli tidligere medarbeidere

Når ansatte får beskjed om at en medarbeider frivillig har sagt opp og skal utarbeide et varsel, er sjansen stor for at teammedlemmene som blir værende vil ønske å gjøre noe for å markere vedkommendes avgang. Det kan være lurt å arrangere en bortreisesamling på kontoret eller på et sted utenfor stedet. Eller de vil rett og slett ta farvel med kollegaen på et teammøte. Uansett kan disse eksempler på avskjedsmeldinger for noen som forlater en arbeidsplass hjelpe dem med å finne ut hva de skal si.

Anbefalt: