7 beste nøytrale malingsfarger for et transformativt hjem

Innholdsfortegnelse:

7 beste nøytrale malingsfarger for et transformativt hjem
7 beste nøytrale malingsfarger for et transformativt hjem
Anonim
Vakker stue
Vakker stue

De beste nøytrale malingsfargene å bruke i hjemmet ditt kan variere fra varm hvit til nyanser med hint av blått eller rosa. Fargeintensiteten i en malingsfarge bestemmer nivået av nøytralitet i et romdesign.

Medium tinn

En litt mørkere grå farge kan brukes på vegger for å skape et mer dramatisk, men nøytr alt malingsvalg. Du kan bruke skarp hvit eller en myk grå til pynten. Hvis du velger en skarp hvit, vil kontrasten skape en dramatisk effekt.

Spille opp den nøytrale tinnfargen

Du kan velge å bruke tinnfargen på veggen over en stoleskinne eller wainscoting og male den nedre halvdelen av veggen i en halvblank hvit for et mer dynamisk rom. Du kan også bruke denne myke mørkegråen som en aksentvegg på soveromsveggen med sengen eller stueveggen.

Spisestue leilighet interiør
Spisestue leilighet interiør

Gråbrun

En varm grå har undertoner av brunt som gjør den til en flott nøytral farge å bruke med mørkere brune som har undertoner av grått. Denne veggfargen kan brukes med mørkere møbler, som en brun polstret seng og en matchende farge i draperiene.

aksentfarger

Du kan også bruke lyse hvite aksentfarger i sengetøy. Denne fargepaletten er ideell for å introdusere en pop av farger for et dramatisk soveromsdesign. Koboltblå eller crimsonrøde aksentstykker, som keramiske lamper, veggkunst, en dyne, polstret stol og noen få kunstgjenstander plassert rundt i rommet vil gi denne typen romdesign en ekstra dimensjon.

Moderne hvitt og beige soverom
Moderne hvitt og beige soverom

Varm elfenben

Varm elfenben med undertoner av gult vil skape et veldig koselig rom. Du kan bruke rike farger i dette rommet, for eksempel gull, rødt, oransje og brunt. En stue eller soverom som ligger i den nordlige delen av hjemmet ditt er en ideell kandidat for denne veggfargen. Et nordrom får minst mulig lys og har en tendens til å være det kaldeste rommet i et hjem, så bruk av varme farger kan hjelpe på stemningen av rommet.

Generell innvendig utsikt over en salong
Generell innvendig utsikt over en salong

Varm Taupe

En varm taupe har undertoner av brunt som gir en koselig følelse som står i kontrast med myk kremhvit kant. Kombinasjonen skaper en frodig følelse av et avslappende rom. Når den brukes med perlebrett m alt i samme myke kremhvite som trim, er fargeovergangen jevn og elegant. Når de brukes på et bad, skaper fargene en sofistikert spa-lignende atmosfære.

Clawfoot badekar
Clawfoot badekar

Pink Tan

Du tenker kanskje ikke på rosa som en nøytral farge, men de rette undertonene av brun/brun, denne ellers livlige fargen er dempet til en myk blek nyanse. Det rosa i denne fargen kommer frem når rominnredning i rosa, brunt og gull er lagt til.

Subtil romfarge

Du kan bruke denne subtile fargen i et soverom, stue, spisestue eller bad som du ønsker å ha et hint av rosa som er fremhevet med tekstiler for draperier og møbeltrekk. Du kan spille opp de dristigere fargene så mye eller så lite du vil for en jevn og enkel overgang av farger i hele rommet eller en lys dristig designerklæring.

sjeselong i karnapp
sjeselong i karnapp

Mørkegrågrønn

En mørkegrå farge med undertoner av grønt kan være en nøytral farge for en mer levende fargepalett. Du kan bruke en brun-grå med hint av gult og grønt, rødt og/eller blått med denne typen nøytral veggfarge. Du kan velge stoffer med dype nyanser av rødt og grønt i blomster- eller bet alte mønstre for møbeltrekk, draperier og puter, eller gå med et vining-mønster og en aksentfarge. Du kan lage et design som dette pop med en lys gul eller ringblomst aksentfarge for stoffer og kunstgjenstander.

Svartm alt seng i moderne soveromsinteriør
Svartm alt seng i moderne soveromsinteriør

Light Grey

En favoritt nøytral malingsfarge for hjem er en lys grå. Denne kule fargen kan brukes med andre kule farger, som blått, grått og grønt. Du kan bruke denne fargen i alle rom i hjemmet ditt eller et enkeltrom. Du kan overføre denne fargen til andre rom ved å velge en farge fra den kule paletten eller velge en mørkegrå for å bære fargeskjemaet dypere inn i hjemmet ditt. Trim denne fargen med en sterk kontrasterende hvit eller velg en mørkere grå for å gi en mørk til lys kontrast.

Stue med bilder
Stue med bilder

Velge de beste nøytrale malingsfargene for hjemmet ditt

Nøytrale malingsfarger kan gi en liten farge for å bygge fargepaletten for hjemmet ditt. Før du bestemmer deg for en nøytral farge for hjemmet ditt, bør du vurdere den generelle atmosfæren du ønsker for hjemmet ditt.

Anbefalt: