Hvor kan du finne inspirasjon til interiørdesign

Innholdsfortegnelse:

Hvor kan du finne inspirasjon til interiørdesign
Hvor kan du finne inspirasjon til interiørdesign
Anonim
To designere planlegger romdesign
To designere planlegger romdesign

Det er mange steder og objekter hvor du kan finne inspirasjon til interiørprosjekter. Noen er åpenbare, mens andre kan være unike for temaet for designet ditt. Utforsk nye ideer ved å utvide interesseområdet ditt.

Nature for kreativitet

Den mest åpenbare måten å få inspirasjon til å fordype seg i naturen. Skapelsens underverk er fryktinngytende og kan enkelt oversettes til ditt neste designprosjekt.

Sommerfugler bringer magi

Hva kan være mer magisk enn å se sommerfugler i deres naturlige habitat? Besøk en sommerfuglhage som Durham, NC Museum of Life + Science's Magic Wings Butterfly House.

  • Spur gjennom frodig planteliv, lytt til sildrende vann og se fargerike sommerfugler flagre rundt under den daglige utgivelsen.
  • Vær oppmerksom på de forskjellige sommerfuglfargedesignene og kombinasjonene.
  • Den finurlige naturen til flagrende sommerfugler kan gi kreative ideer for en ungdommelig og energisk innredning.
sommerfuglsamling på spisestueveggen
sommerfuglsamling på spisestueveggen

Solnedgangsfarger

Den fantastiske fargepaletten som vises i en solnedgang motiverer og stimulerer kreative sinn. Se en solnedgang i en avslappet setting for å suge den opp og bruke den til å lage din egen vakre dekorfargepalett.

Beach Retreat

Fargene og teksturene til en strandscene er nok til å fengsle enhver fantasi. Hav- og sjølivet, sand, skjell, palmer, fugler og solen gir et vell av inspirasjon til farger, former og dekor.

strandinspirert soverom interiørdesign
strandinspirert soverom interiørdesign

NightScape for monokromatisk

Enten du er på fjellet, kysten eller i en høyblokk by, kan nattlandskapet by på dramatiske motsetninger mellom lys og mørke samt farger. En inspirasjon kan være et monokromatisk design med hvilken som helst farge.

Ta en tur

Ta en tur for å rydde tankene dine og la nye ideer slå rot. Den enkle bevegelsen kan frigjøre sinnet ditt til å gå utenfor det typiske.

Dampdrevet tog

Fang en nostalgisk atmosfære ved å ta en dampdrevet togtur. Slipp fantasien løs for å tenke på hvordan det var da det var den mest moderne transportformen. Ta inn lydene, luktene og innredningen og tilpass den til hjemmet ditt.

Varmluftsballong

Du kan få et nytt perspektiv på livet med en tur i luftballong. Det første du vil legge merke til er hvordan lyden beveger seg vertik alt når du er i luften. Dette kan endre ideene dine om hvordan du skal nærme deg lyd når du reiser i et rom. Det neste er verdens vidde over bakken og de mange fargene, spesielt om høsten. Blå himmel, hvite skyer og sprut av grønt og andre farger kan utløse en ny designidé.

par i luftballong
par i luftballong

Cabriolet eller motorsykkelutflukt

Ta en tur i den åpne vinden. Å ri mot vinden er en fin måte å få kontakt med alt rundt deg. Ved å bruke de fem sansene dine kan du vekke en idé eller tanke som kan føre til en oppfinnsom designløsning.

Kunst for kreativ inspirasjon

Det finnes alle slags kunstformer, som maleri, skisser og collage. Et ettermiddagsbesøk på et kunstmuseum eller et galleri kan ha en inspirerende visuell effekt. Legg merke til hvordan kunstneren brukte farger og lys for å formidle en følelse eller idé. Dupliser disse teknikkene i interiørdesign.

kunst på veggen inspirerer til interiørdesign
kunst på veggen inspirerer til interiørdesign

Håndverks- eller hobbyteknikker

Du kan bruke litt tid på å nyte et håndverk eller en hobby for å fylle opp den kreative brønnen og styrke designsansene dine. Du kan bestemme deg for å starte en ny hobby eller lære et nytt håndverk for å stimulere geniale og fantasifulle ideer til designprosjektet ditt.

  • Quilting presenterer fargekombinasjoner og hvordan de små delene kommer sammen til et flott helhetlig design.
  • Kakedekorering kan inspirere deg til å være oppmerksom på farger, teksturer, former, former og designflyten.

Photography Perspective

En flott måte å få et nytt perspektiv på verden rundt deg på er gjennom en linse. Ta bilder av dagligdagse begivenheter/gjenstander å studere, frigjør tankene dine fra alle begrensninger. Hvis du ikke liker å ta bilder, besøk en fotoutstilling og studer hvordan fotografen rammet inn motivene. Kan den samme måten å ramme et motiv på fungere for en dekor?

kvinne som holder kamera utenfor
kvinne som holder kamera utenfor

Motetrender

De nåværende motetrendene, som stiler, farger, mønstre og teksturer, har innvirkning på hjemmeinnredningstekstiler. Jo mer du lærer om disse tekstilene, jo flere ideer vil begynne å strømme.

  • Besøk et tekstilmuseum, gå på moteshow eller forelesning eller ta et kurs i motehistorie.
  • Ta inn en smykke- eller husholdningsmesse for å oppdage neste års hotteste trender.
kjole designer måle kvinne
kjole designer måle kvinne

Musikk

Musikk kan være en inspirasjon for andre former for kunst. Spill en annen musikksjanger enn ditt vanlige valg. Lytt til nye artister og kjenn på takten og rytmen og hvordan det forholder seg til rytmen til et romdesign. Tenk deg hvordan du kan representere sangen eller konserten i et interiørdesign.

Bevege seg utenfor normale grenser

Den beste måten å finne inspirasjon til interiørdesign på er å gå utenfor dine vanlige grenser for å skape og designe. Dykk inn i et nytt uttrykk gjennom natur, kunst eller andre medier og oppdag en fornyelse av spenning for å lage vakre hjemmedesign.

Anbefalt: