10 effektive innvendige dør alternativer

Innholdsfortegnelse:

10 effektive innvendige dør alternativer
10 effektive innvendige dør alternativer
Anonim
Elegant soveromsdesign
Elegant soveromsdesign

Å velge riktig dørstil for interiøret i hjemmet ditt bør prioriteres. Det er mange valg, og hver av dem kan påvirke ditt generelle design.

1. Elegant provinsiell stil

Dobbeldørdesignet har en veldig elegant dørkarm og dørkarm i provinsiell stil. Lange slanke vertikale bunnpaneler når til mindre forhøyede paneler på toppen av døren. Avstanden mellom de to panelene har gjæret horisontale detaljer. Bruk denne typen dører i tradisjonell hjemmeinnredning, spesielt fransk provinsiell eller georgisk stil.

Elegant provinsiell soveromsdesign
Elegant provinsiell soveromsdesign

2. Dør med gullkant

Denne døren flyter med hele rommet. M alt i samme farge som veggene, gjentas de langstrakte vertikale panelene skapt ved støping i et unikt formet panel. Listen danner en innrykket form på den nederste delen med en omvendt repetisjon på den øvre halvdelen. Bruk denne dørstilen i enhver elegant eller formell dekorstil.

Blå dør med gullkantdesign
Blå dør med gullkantdesign

3. Kombinasjon av glassruter og trepanel

Dette er et klassisk utseende som er ideelt for ethvert gårdshus, kyst eller tradisjonell innredning. Doble dører gir et pirrende innblikk i den tilstøtende rominnredningen. Velg dørhåndtak som gjenspeiler denne typen dekor, for eksempel gammeldags gnidd bronse eller antikke overflater.

Glassruter og trepaneldesign
Glassruter og trepaneldesign

4. Moderne franske dører

Franske dørkonseptet kan oppdateres for å passe til en moderne innredning. Disse panelene har en sirkel transponert over de kryssende mindre rutene. De tynne rammene er slanke og gir en ultramoderne appell til en innredning. Disse dørene er perfekte for et urbant loft og vil også gi et sofistikert preg til enhver moderne dekorasjon.

Moderne fransk dørdesign
Moderne fransk dørdesign

5. Buede franske dører

Disse buede dørene er en annen variant av franske dører, selv om den utradisjonelle formen betyr en ekstra kostnad for en slik spesialbehandling av dører. Du kan bruke disse i enhver innredning der franske dører er berettiget, spesielt hjem der du ønsker å la lys gå inn i andre rom. Denne stilen brukes best i rom med høyt tak og luksuriøs innredning.

Buet fransk dørdesign
Buet fransk dørdesign

6. Gjærte paneldører

Denne tradisjonelle dørstilen gir et utseende av betydelig dybde, takket være de gjæringsformede lagene som skaper en skråeffekt for den ytre rammen sammen med det hevede midtpanelet. Denne dørstilen er ideell for enhver føderal, georgisk eller luksuriøs moderne hjemmeinnredning. Velg et nydelig håndtak for denne dørstilen for å gjenoppta dens skjønnhet.

Dørdesign med gjæring
Dørdesign med gjæring

7. Paneldører i beiset eik

Senteren av denne døren er hevet mens panelene ikke er det, noe som skaper et annet utseende enn typiske paneldører. Listen danner avlange smale paneler med de to lengre øverst på døren. Denne typen dør er ideell for en landlig eller rustikk hjemmestil, selv om den kan brukes i både tradisjonelle og moderne hjem. Det er spesielt egnet i boliger med eikedetaljer, som gulv, panel og listverk.

Dørdesign i beiset eik
Dørdesign i beiset eik

8. Sekspanelsdør

Denne elegante innvendige sekspanelsdøren har et unikt utseende med to små midtpaneler fremhevet av to langstrakte øvre paneler og to bunnpaneler i en åpen bok. Senterpanelene er skråstilt, og den ytre rammen har gjæringsfasing i flere nivåer. Denne stilen kan brukes i enhver tradisjonell eller eksklusiv innredning som garanterer et ekstra snev av eleganse.

Dørdesign med seks paneler
Dørdesign med seks paneler

9. Kors og bibel

Denne dørstilen har kallenavnet 'Korset og Bibelen' siden den øverste delen av den sekspanelede døren ligner et kors og den nederste delen en åpen bok. Det midtre innsatspanelet har skråkanter. Dette er en veldig tradisjonell dørstil og kan brukes i enhver moderne, rustikk, håndverker eller tradisjonell innredning.

Kors- og bibeldørdesign
Kors- og bibeldørdesign

10. Beiset vertikal lamelldør

La skjønnheten til tre skinne gjennom når du beiser en treplatedør. Tunge biter av mahogni er beiset for å avsløre trekornet og forskjellige treplater som er satt sammen for å danne en nydelig dør. Denne typen dør kan brukes i en hytte, hytte, Tudor-stil, landlig eller rustikk innredning.

Beiset vertikal lamelldørdesign
Beiset vertikal lamelldørdesign

Match Your Decor

En retningslinje du kan bruke når du velger en innvendig dørstil, er å finne den som passer best til den generelle stilen til hjemmets innredning. Det kan til og med være et tilfelle hvor et alternativ til en dør fungerer bedre enn en tradisjonell dør.

Anbefalt: