Månedlige abonnementsbokser for barn

Innholdsfortegnelse:

Månedlige abonnementsbokser for barn
Månedlige abonnementsbokser for barn
Anonim
Levering av abonnementsboks
Levering av abonnementsboks

Abonnementsbokser gir litt moro med hver boks hver måned. Enten barnet ditt er nerdete, en artist eller noe midt i mellom, er det en månedlig abonnementsboks som du kan få levert rett på døren for ustanselig moro.

Geek Out With LootCrate

Hvis du har en tween som omfavner hennes indre geek, er LootCrate et må-ha-abonnement. Hver måned sender denne kassen en T-skjorte og andre lisensierte gjenstander med franchiser som Legend of Zelda, Marvel Universe og Ringenes Herre. Abonnenter får eksklusive varer og samleobjekter som figurer og plakater, som vil gjøre alle nerdedrømmene deres til virkelighet.

Kassen tilbyr flere planer, men hvis du registrerer deg for et helårsabonnement, koster boksen rundt $16 per måned. Det samme selskapet tilbyr også andre månedlige kasser som Sanrio (tenk, Hello Kitty), SportsCrate og et anime-tema-abonnement. Forbes nevner det som et av deres valg som et av de beste abonnementene for barn, men riktignok noen ganger får du mer "voksne" ting som dalbaner. Den passer nok best for barn fra 10 år og oppover, men den appellerer veldig til alle som er interessert i noen av disse klassiske stiftene i 'nerdekulturen'.

STEAM TinkerCrate

Hvis du har en spirende ingeniør på hendene, kan TinkerCrate (for alderen ni og over) være den månedlige boksen for å holde henne opptatt. Hver måned får du et prosjekt med veibeskrivelser og alle nødvendige forsyninger, sammen med et magasin som har flere vitenskapelige eksperimenter og flere instruksjonsvideoer. Kiwi, morselskapet produserer også andre bokser, inkludert en DoodleCrate for alderen ni og over og lignende STEAM-temabokser for alderen 24 måneder til åtte år. TimeOut viser TinkerCrate som et av de beste kjøpene. For $20 er det vel verdt prisen, spesielt siden alle forsyningene til prosjektet er rett i esken, noe som sparer deg massevis av tid.

Green Kid Crafts

Green Kid Crafts er ideell for håndverksglade barn i alderen to til 10 år, og tilbyr en månedlig boks full av prosjekter som fokuserer på et tema. Temaer inkluderer ting som rom, hagearbeid eller musikk. Alt du trenger til aktivitetene er i esken, og abonnementet ditt inkluderer også et 12-siders magasin for å forbedre læringsgleden. Mens selskapet fakturerer seg selv som et "STEAM" -tilbud, bør vekten legges på "a" for kunst - dette er for det meste håndverk. De er imidlertid en av få bedrifter som tilbyr "ekte" aktiviteter for førskolesettet, og de tilbyr også en søskenoppgradering slik at du kan få nok materialer til alle de små menneskene i huset ditt. Hvis du vil ha en bok med boksen din, gjør de det også - noe som kan gjøre dette settet stor læring morsomt. Abonnementet starter på rundt $19 per måned.

Slime Kits by Emerald

Slime Kits by Emerald tilbyr det du alltid har ønsket deg: slim. Hver boks kommer med "mini-slime" (klar til å leke med slim for de som bare ikke kan vente.) Den kommer også med alle ingrediensene for å lage den månedens slim. Hvem visste at det kunne være så mye slim? Det som er fint for foreldre hvis barn er i denne mani, er at boksen kommer med alt du trenger for å lage forskjellige typer slim. Eksempler inkluderer sesongbaserte ting som Pumpkin Pie Butter Slime, og settet passer for barn som er gamle nok til å leke med slim (tidlig grunnskole). Eieren har en Etsy-butikk hvor du kan se hva slags ting hun har. Det koster $25 per måned.

Sneglepostboks for gevinsten

En abonnementsboks er en flott gave ettersom de fortsetter å gi hver eneste måned. Gjennomtenkt kuratert, og generelt komplett med alt du trenger, vurder en boks til din neste bursdag eller julegave. Det er garantert at mottakeren ikke vil bli skuffet.

Anbefalt: