9 dataspill for babyer for å oppmuntre til læring

Innholdsfortegnelse:

9 dataspill for babyer for å oppmuntre til læring
9 dataspill for babyer for å oppmuntre til læring
Anonim
pappa og sønn spiller dataspill
pappa og sønn spiller dataspill

De beste dataspillene til babyer er for smarttelefoner og nettbrett. Disse datamaskinenhetene er små, mobile og berøringsskjermer. I tillegg, fordi så mange små bruker smarttelefoner, er det mange dataspillapper for babyer og småbarn som oppmuntrer til læring.

Beste dataspill for småbarn og babyer

Appene nedenfor er gode læringsprogrammer for babyer og småbarn fordi de er barnevennlige og samhandler med de små med syn, lyder og andre morsomme måter. De introduserer også babyer og småbarn til ulike ferdigheter - fra hånd-øye-koordinasjon til musikk, dyr, ABC-er, matematikk og problemløsning - på en underholdende måte.

1. Baby Rattle Games: Spedbarns- og småbarnslæringsleke

Baby Rattle Games kan være 1-appen for spedbarn. Denne unike appen lager en raslende lyd når du rister iPhone eller iPad. Den har lyse og fargerike bilder, virkelige lydeffekter og en berøringsskjerm. Det er fire forskjellige temaer, og den spiller til og med beroligende klassisk musikk. Baby Rattle Games er gratis og kan lastes ned fra Apple Store. Den er vurdert til 4,5 av Apples anmeldere.

2. Ballongsprang

Balloon Pops en utmerket første app for en baby og det første trinnet i å lære årsak og virkning, pekeferdigheter og målretting. Den lager en behagelig lyd når en ballong sprettes, teller og viser antall ballonger som sprettes. Når den lille trykker på ballongene, hører de tallene 1-10. Den har bakgrunnsmusikk, men du har muligheten til å slå den av. I tillegg er det ingen annonser eller feilaktige knapper for babyen eller smårollingen å klikke på mens de spiller. Den kan lastes ned for $0,99 på Apple App Store. Den er vurdert til 4,3 av Apples anmeldere.

3. Babyspill for ettåringer

Babyspill for ettåringer er en bedårende måte for en baby å lære tall, bokstaver, former, farger, dyr, leker, frukt, musikkinstrumenter og mer på. De minste vil ha det gøy å bytte mellom de to spillene: 'La oss spille!' og 'La oss lære!' Appen har også fargerike og snakkende kortknapper og underholdende lydeffekter og melodier. Denne appen er gratis og tilgjengelig fra Apple Store. Den er vurdert til 4,5 av Apples anmeldere.

4. Babyspill – piano, babytelefon, første ord

Babyspill - Piano, Baby Phone, First Words er et pedagogisk telefonspill som inneholder babysanger, barnerim og rimspill. Den er enkel å bruke og perfekt for barn mellom seks og tolv måneder. Babyer kan høre fuglelyder mens de ser bildene deres på skjermen. Fire forskjellige musikkinstrumenter lar dem lage sin egen musikk ved å trykke på skjermen. Det er også en babytelefon som oppmuntrer dem til å spille barnerim og lære lyder, tall og dyrenavn. Babyer kan berøre skjermen og sprette ballonger og sette av fyrverkeri. Småbarn kan til og med ringe et dyr, og det vil svare, komplett med et tegneserieansikt og ekte lydeffekter! Denne gratisappen kan lastes ned fra Google Play. Den er vurdert til 4,4 av Google Play-anmeldere.

5. Khan Academy Kids

Khan Academy Kids har en komplett kategori med emner for barn fra 1 år og oppover. Denne appen lar deg velge barnets alder og har, basert på den alderen, spektakulært innhold på forskjellige områder for morsom læring. Den er enda mer komplett fordi den har aktiviteter som kan utføres uten internett. Khan Academy Kids kan lastes ned fra Amazon. Det er gratis fordi det er laget av en ideell organisasjon og ikke har noen reklame. Den er vurdert til 4,6 av Amazons anmeldere.

6. Sensorisk baby-småbarnslæring

Appen Sensory Baby Toddler Learning kan gi en nyfødt baby, spedbarn eller småbarn flere sanseopplevelser. Når den lille berører spillskjermen, er det lydeffekter og vibrasjoner. Den har mange visuelle effekter, inkludert bobler, fyrverkeri, sjøstjerner, sjøhester, skilpadder og forskjellige fisker, alle med forskjellige kontrastfarger. Den har også en spilllås for å forhindre at pjokk kommer ut av spillet ved et uhell. Dette er en gratis app med annonser som kan lastes ned på Google Play. Google Play-anmelder vurderte den til 4.1.

7. Fiskeskole - 123 ABC for Kids

Fiskeskolen skaper en fargerik undervannsopplevelse for barnet ditt når små fisker svømmer rundt og lager forskjellige former, tall og bokstaver som de kan identifisere. Fisken kan berøres og dras og få den til å gjøre morsomme ting mens barnet hører på varianter av ABC-sangen. For småbarn og førskolebarn er det til og med et minnematchende spill. Fiskeskolen er gratis og anbefales for alderen 2-5. Den kan lastes ned fra Apple Store. Brukeranmeldelser gir den 3,9.

8. Little Stars - Småbarnsspill

Little Stars - Toddler Games er en morsom app som dekker ABC-bokstaver, navn og lyder, i tillegg til å gjenkjenne og telle tall, farger og former. Foreldre kan justere spørsmålets innhold og kan til og med spille inn sin egen stemme som skal brukes. Små vil elske at riktige svar belønnes med virtuelle klistremerker. Den har en enkeltspillermodus, men to kan også spille dette dataspillet. Foreldre kan også tilpasse den med bilder av familien og velge kategorier som passer for ulike aldre av barn og ferdighetsnivåer. Dette er en gratis app tilgjengelig fra Apple Store. Brukeranmeldelser vurderer den til 4,4 av fem.

9. Musikalsk meg! - Barnesanger Musikk

Musical Me! er for barn i alderen 2-6. De minste blir med Mozzarella the Mouse i en musikalsk verden med 5 aktiviteter. Fjorten populære barnesanger ble spilt inn spesielt for denne appen. Barna kan ta på fuglene for å spille en sang eller trykke, dra eller holde monstrene og se dem danse til musikk. Den har også flere musikkinstrumenter slik at småbarn kan leke med. I tillegg kan de til og med lage sin egen musikk ved å flytte noter på en notestav. Denne appen er gratis og kan lastes ned fra Apple Store. Apple-anmeldere gir den en vurdering på 4,2.

Beste dataspill for babyer

Mange barn begynner å bruke smarttelefoner og pads før første bursdag. Når de kommer inn på skolen, er de datamaskinvitere, men juryen er fortsatt ute på hvordan dataskjermtid påvirker barn. Selv om noen foreldre bruker disse baby- og småbarnsspillappene som barnevakter, vil de aldri være en erstatning for samhandling med en forelder. Spill disse dataspillene med barna dine og sørg for at de bare er en liten del av hvordan de lærer, spesielt hvis de er mindre enn to år gamle.

Anbefalt: