12 kunnskapsrike ideer for å dekorere et gutterom på et budsjett

Innholdsfortegnelse:

12 kunnskapsrike ideer for å dekorere et gutterom på et budsjett
12 kunnskapsrike ideer for å dekorere et gutterom på et budsjett
Anonim

oransje og brune striper

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Lag et billig guttesoverom for å gjenspeile hans liker og personlige smaker ved å bruke farger, mønstre og temaer. Pass på at du legger til mye tekstur i stoffer og gjenstander for å legge til dybde og interesse for designet ditt.

Maling er en rimelig base for de fleste dekorasjonsopplegg. Denne flotte soveromslooken er enkel og billig å gjenskape ved å bruke en BEHR-fargepalett med:

  • Vegg over stolskinne: Havrehalm 740C-3
  • Trim: Eldret pergament UL150-10
  • Under stolskinne: Macchiato UL170-2

En flerfarget brun og oransje stripete dyne, ensfarget oransje teppe, veggkunst i matchende farger og en oransje puff eller ottoman kan kjøpes til lave priser ettersom du finner gode tilbud. Legg til brune draperier, en brun lampeskjerm og et beige teppe for å fullføre rommet slik budsjettet ditt tillater det.

Lag en sengegavl

Bilde
Bilde

Gi gutterommet karakter ved å lage en sengegavl av uvanlige materialer. Gamle dører, gjerder, treplanker og store hardtreplater er alle perfekte materialer for å gjøre om til unike sengegavler.

Bare pensel eller spraymaling med en dristig farge som komplementerer sengetøyet og draperiene. Gå for en forvitret eller distressed look for større designinteresse. Fest sengegavlen til veggen eller fest direkte til sengerammen.

Billige Cubby-hyller

Bilde
Bilde

Unge gutter kan samle på lekebiler eller -tog, sportsfigurer og andre samleobjekter. De lager flotte dekorasjoner som også viser frem sønnens interesser og personlige stil. Etter hvert som han blir eldre, byttet ut lekene med bøker, trofeer, bilder og en TV.

Legg til noen få cubby vegghyller eller gjenbruk stående utstillingshyller. De vil bli en del av den generelle innredningen. Kjøp billige hyller i håndverksbutikker eller store boksbutikker. Disse kan males for å matche fargepaletten til romdesignet ditt hvis den gjeldende fargen ikke er helt riktig.

Kule sportsdekaler

Bilde
Bilde

Kjøp nå

Legg til et dynamisk veggdekor for en spennende oppdatering på soverommet til en gutt. Det er utrolig hvordan et enkelt sportsveggdekor kan forvandle et helt soverom. En mørklagt silhuett kan vokse med barnet etter hvert som det blir eldre, noe som gjør det til en kostnadseffektiv investering. Dette lar deg endre møbler, farger og andre detaljer mens du fortsatt bruker dekalen.

Dette merket inneholder ekstremsporten terrengsykling. Du kan plassere den over sengen, skrivebordet eller spillområdet på soverommet. Bare sørg for at plasseringen er der barnet ditt kan se det når det kommer inn i rommet eller sovner.

Mal eller sjablong et veggmaleri

Bilde
Bilde

Hvis du ikke vil bruke klistremerker eller klistremerker og vil ha et mer kunstnerisk utseende til sønnens rom, bør du vurdere å male gjenstander eller scener av hans hobbyer og interesser for et origin alt veggmaleri. Lag et veggmaleri av sportsutstyr for din sportsfan eller en serie med racerbiler for bilentusiasten din.

Hvis du ikke er en dyktig kunstner, velg noen få sjablonger og tilpass med detaljer og farger brukt i det generelle fargeskjemaet.

Lag en tavlevegg

Bilde
Bilde

La sønnen din dekorere veggene sine med kritt ved å lage en tavlevegg. Tavlemaling er tilgjengelig i både pensel- og sprayform. Påfør maling på en ren vegg for en umiddelbar og rimelig kunstplass.

  • Ramme inn: Spikerstøping rundt m alt veggplass for en illusjon av hengende tavle.
  • Små barn: Legg stolrekk på den ene veggen og mal under listen.
  • Eldre barn: Mal over stolskinnen.

Velg størrelsen på veggplassen du ønsker å bruke til tavlen. Plasser den lavt nok til at barnet ditt kan nå og se ham nyte denne flotte funksjonen på soverommet sitt.

Word Art

Bilde
Bilde

Bruk uferdige trebokstaver fra din lokale håndverksbutikk for å lage personlig ordkunst. Stav navnet til sønnen din, hobby eller sport, for eksempel "Skater" eller "Play Ball". Bruk maling, stoff eller sider revet fra bøker og blader for å dekorere bokstavene før du henger dem på veggen. Velg solide farger for mer dekorativt formede bokstaver for å unngå at effekten blir opptatt. Lagre stoffer og utskrifter for mer tydelige fonter for en mer fremtredende effekt.

Spar tid sammen med penger ved å bruke innrammet ordkunst eller kombiner grafikk- og ordkunstdekaler.

Legg til farge på møbler

Bilde
Bilde

Forvandle eksisterende soveromsmøbler med litt sandpapir og maling. Slip av finishen på en eksisterende kommode, sengegavl, bokhyller eller skrivebord. Mal utvalgte deler, eller alt, i koordinerende farger eller dristige morsomme. Dette er en rimelig måte å få et tilpasset møbelutseende på med små utgifter.

Du kan bruke denne designløsningen til å gjøre møbler som ikke stemmer overens til en sammenhengende design. Velg farger fra tapet, draperier, teppe og dyne for en perfekt blandet design.

Make it Ageless

Bilde
Bilde

En av de billigste måtene å dekorere et rom på er å lage det bare én gang.

  • Begynn med et grunnleggende fargevalg som barnet ditt kan ha glede av i flere år.
  • Velg møbler som fortsatt vil være relevante når han er tenåring.

Skift deretter draperier, sengetøy og veggdekorasjoner etter hvert som gutten din vokser. Ved å etablere dette designrammeverket kan du velge rimelige endringer for å holde tritt med barnet ditt for et tidløst design.

Billig temarom

Bilde
Bilde

Et soverom med tema trenger ikke å være dyrt hvis du gjør det selv med billige materialer og gjenbruksutstyr. Sengen er vanligvis i fokus i rommet, så begynn med det. Gjør en seng om til en båt for et rom for sjømann eller pirat.

  1. Start med en eksisterende sengeramme og legg til gjenbrukte planker for å lage rammen. Mal i ditt valg av fargevalg.
  2. Legg til en mast med billige PVC-rør. Mal etter ønske. Fest en lang og to kortere til sengerammen og veggen med klemmer. Mal klemmene for å matche rørfargen for et sømløst utseende.
  3. Seilene kan lages av stofftrekanter fra et gammelt laken eller gardiner. Klipp til og fest med en varm limpistol.

Tilbehør etter budsjettet ditt. Lag for eksempel et falskt skipshjul fra en isoporkransring og lag runder. Lag eiker av plastpinnestenger og maling for å fullføre skipets hjul. Du kan også legge til et billig rundt blått teppe i rommet.

Billig delt soverom

Bilde
Bilde

Hvis du har mer enn én gutt og de deler soverom, er dette designet en enkel løsning. Du kan tilby hver gutt sin egen individualitet ved å bruke samme mønsterdynesett, men i forskjellige farger.

Mal et par enkeltsenger en toasty brun, og legg til en gulvlampe ved siden av hver seng. Dekk fargene med matchende stoff eller gå for et lignende mønster med kontaktpapir.

Gi hver gutt en morsom oppbevaringsløsning med en footlocker eller bagasjerom plassert ved endefoten av sengen; disse kan kjøpes billig på verfts- og garasjesalg. Ikke glem å legge til et nattbord m alt i samme farge som sengene; ved å plassere den mellom sengen kan guttene dele og du trenger bare å kjøpe en.

Gjenoppfinn rom for tenåringer

Bilde
Bilde

Billig gjenoppfinne et soveromsdesign for en voksende gutt for å gjenspeile tenåringsmodenheten hans. Gjør soverommet om til en kul pute med en enkel sengeramme. Skyv sengen inn i et hjørne og skap en sofaeffekt ved å legge til maskuline putedesign for hverdagsslapping.

  • Velg et enkelt sengeteppe som inneholder fargene han liker best.
  • Legg til forskjellige størrelser av matchende puter.
  • Heng et skoleanheng eller to streamers langs vinduer eller en vegg for å bryte opp plassen.
  • Dekk til to oppbevaringsbokser med avtagbare lokk i stoff. Stables ved sengen for et nattbord og ekstra oppbevaring.

Med litt oppfinnsomhet, smart shopping og noen gjenbrukte gjør-det-selv-ideer, kan du enkelt lage et design som passer til din sønns personlighet og din lomme uansett alder. Å dekorere et gutterom trenger ikke å være en kostbar oppgave.

Anbefalt: