Clover Weed Killer

Innholdsfortegnelse:

Clover Weed Killer
Clover Weed Killer
Anonim
kløver i plen
kløver i plen

Kløver som vokser i plenen er faktisk en god ting, men noen mennesker vil ha en kløverugressmiddel for å fjerne den fra en gressplen. Kløver hjelper faktisk med å omdanne nitrogen fra luften til nitrogen som finnes i jorda, og fyller på dette vitale elementet slik at gresset som dyrkes blant kløver blir grønnere og sunnere. Faktisk inkluderer noen gressfrøselskaper nå kløver i poser med gressfrø for å spre det blant plenen helt fra starten. Men hvis du hater synet av kløver og ønsker å bli kvitt det fra plenen din, gjør du det her.

Clover Weed Killer

De to beste kjemikaliene for å drepe kløver er MCCP (Mecoprop) og Dicamba. Mellom de to kan Dicamba være hard mot miljøet, så MCCP foretrekkes for plenpleie. De fleste produkter for bekjempelse av plenen eller ugress- og fôrprodukter inneholder MCCP og en kombinasjon av forskjellige andre kjemiske ugressmidler for å målrette mot andre ugressskadegjørere.

Noen merkevareprodukter som dreper kløver inkluderer:

  • Spot Weed Killer: Spot Weed Killer, laget av Maid Brands Inc, er et spray-on spot-påføringsprodukt for sporadiske flekker med kløver eller annet ugress. Mens en umiddelbar dusj vil vaske produktet av plenen, tørker produktet i løpet av noen timer til en tilstand der det ikke lett kan vaskes bort.
  • Bonide: Bonide er en kløverspray som anbefales og brukes av mange kommersielle planteskoler. Den dreper kløver, oksel og løvetann samt løvetann, som ofte er vanskelig å få ut av plenen når de først har etablert seg.
Bonide Weed Beater Ultra Weed Killer
Bonide Weed Beater Ultra Weed Killer

Andre tips for fjerning av kløver

Det er flere andre ting du kan gjøre for å minimere eller motvirke kløver i plenen. Sett først gressklipperbladet på tre tommer eller høyere. Dette holder plenen på den høye siden, men skyggen fra gresstråene motvirker den lavere voksende kløveren. Den klipper også av frøhodene på kløverblomster, og hindrer den i å spre seg videre.

For kløver som vokser i hagebedene, prøv landskapsstoff. Dette porøse stoffet stenger lys ute, men lar vann trenge gjennom. Bruk den rundt bunnen av busker, spikre den på plass med U-formede pigger tilgjengelig i hagesenteret. Dekk stoffet med mulch for å skape et pent og polert utseende. Stoffet undertrykker ugress mens det fortsatt lar vann nå røttene til busker og blomster. Det varer i flere år, avhengig av kvalitet, kvalitet og type landskapsstoff som er valgt.

Kløver er gunstig

Før du dumper flere kjemikalier på plenen din i form av en kløverugressmiddel, kunne du leve med kløveren din? Mens det pleide å bli sett på som et ugress, sår gartnere nå kløver i hagen på grunn av dens gunstige natur. Kløver er faktisk i slekt med hageerter, og i likhet med erter fikserer eller tar den nitrogen fra luften og legger den i jorda. Dette hjelper gresset til å vokse frodig og grønt. Den gir også mat for å se på dyrelivet, fra kaniner til hjort, og blomstene gir nektar til honningbier og andre pollinerende insekter. Hvis du ikke vil at det skal spre seg, bør du vurdere å klippe blomsterhodene av for å forhindre frø. Men hvis du kan, behold kløveren. Det er bedre for både plenen og miljøet å leve med den enn å prøve å fjerne den.

Anbefalt: