Rengjøringsmidler for lerret for pop-up-campere

Innholdsfortegnelse:

Rengjøringsmidler for lerret for pop-up-campere
Rengjøringsmidler for lerret for pop-up-campere
Anonim
Rengjøringsutstyr for bobiler
Rengjøringsutstyr for bobiler

Å holde lerretet i topp stand krever regelmessig vedlikehold med spesielle lerretsrensere for pop-up-campere. Siden selve lerretsmaterialet er den største barrieren mellom deg og elementene, er det viktig at du kontinuerlig behandler det med en skånsom rengjøring, da dette vil hjelpe det både å vare lenger og gi gode resultater.

Pop-Up Camper Canvas Vedlikehold

Vanlig vedlikehold med lerretsrens for pop-up-campere vil forlenge levetiden til lerretet. Pop up-telthengere har en teltinnkapsling i lerret som kan bli skitten eller skadet med mugg, skitt og rusk under bruk og lagring.

Forebygging

Forebygging av smuss og mugg er viktigst. Unngå å parkere popup-camperen under trær som slipper våt eller rotete frukt, belger og blader. Sørg alltid for at lerretet er helt rent og tørt før du ruller ned pop up-camperen for oppbevaring. Se etter lekkasjer i campingvogntoppen ofte mens du oppbevarer og bruker pop up-en.

Vanntetting

Lerret har noen innebygde vanntette kvaliteter, men i tillegg er de fleste lerret behandlet med et vanntett middel. Etter at du har renset lerretet ditt, må du kanskje behandle det på nytt med en fluorpolymer eller petroleumsprodukt. Ikke bruk produkter som har silikon, da dette kan bryte ned lerretet.

Reparasjon

Før du begynner å rengjøre lerretet, sjekk det for rifter, rifter, hull, løse hylser, glidelåser eller fester. Reparer eventuelle problemer først, slik at de ikke pådrar seg mer skade under rengjøring.

Hvordan rengjøre lerretet

Å rydde pop-up-camperens myke vegger kan føles som en grundig oppgave, men du kan overvinne den på kort tid ved å bruke disse enkle trinnene eller se denne YouTube-videoen nedenfor for en flott visualisering av hvordan prosessen ser ut:

  1. Børst det løse skitten av lerretet før rengjøring.
  2. Bruk en kost og fei av skitten.
  3. Samle sammen en stor bøtte, en bilvaskesvamp, en myk skrubbebørste og en slange.
  4. Følg instruksjonene på beholderen med lerretsrens.
  5. Tørk lerretet helt før du legger popen ned.

Hjemmelaget Canvas Cleaner

Lerretsrengjøringsmidler kan lages med husholdningsprodukter. Milde, ikke-vaskemidler såper er perfekte for rengjøring av lerret, da vaskemidler kan ødelegge lerretets finish og bør unngås. Noen foreslår at du heller i en fjerdedel av en kopp flytende såpe til en liter vann for det beste forholdet. Milde såper som Lux eller Ivory såpe er gode rengjøringsmidler for lerret. Her er noen enkle oppskrifter på rengjøringsmidler du raskt kan blande hjemme eller på farten:

Eddikbasert rengjøringsmiddel

Bruk dette eddikbaserte rengjøringsmiddelet for vinyl- og tekstiloverflater for å få en dyp rengjøring.

Ingredienser

  • 1 gallon varmt vann
  • 1 liter eddik
  • Noen dråper oppvaskmiddel

Instruksjoner

  1. Kombiner det varme vannet og eddiken i en stor bøtte.
  2. Tilsett noen dråper oppvaskmiddel og bland sammen.

Baking Soda Cleaner

Denne natronrenseren er et annet hjemmelaget alternativ til tradisjonelle rengjøringsprodukter som du kan bruke på tekstiler.

Mann vasker hender med kjøretøy
Mann vasker hender med kjøretøy

Ingredienser

  • 1 liter varmt vann
  • 1 kopp natron

Instruksjoner

  1. Bland de to ingrediensene sammen for å lage en pasta.
  2. Gni pastaen på stoffer for å rense bort mugg og skitt.

Fjerne mugg

Mugg og mugg kan tære på lerretet ditt. Fjern tegn på mugg og mugg så snart som mulig. Eddik er en av de beste lerretsrensere for pop up-campere. Bland en bøtte full av to deler vann og en del eddik. Dypp en skrubbebørste i eddikløsningen og skrubb mugg av lerretet. La lerretet tørke i solen uten å skylle av eddiken. Hvis eddik ikke virker, prøv såpe og vann. Blekemiddel bør brukes som en siste utvei, da det kan etterlate hvite flekker på lerretet.

Butikkkjøpte rengjøringsmidler

Når du kjøper en lerretsrens, ta en titt på ingrediensene. Alle ingrediensene skal være biologisk nedbrytbare og trygge for miljøet. Sørg for at produktet sier at det er trygt å bruke på lerret og ikke vil bleke eller misfarge det. I tillegg skal produktet være trygt å bruke på krom-, vinyl-, aluminium- og gelcoat-finish, da det helt sikkert vil dryppe eller sprayes på andre deler av pop-up-camperen. Allrengjøringsmidler bør angi at de blir kvitt skitt, skitt, mugg og mugg.

Oxygen Cleaners

Prøv en allsidig oksygenrens som ikke bleker stoffet, men fjerner flekker. Oksygenrensere hevder at de:

  • Vil ikke bleke stoffer
  • Er trygge for dyr og miljø
  • Gjør stoffet lysere
  • Kan trygt blandes med andre rengjøringsmidler
  • Fungerer som et desinfeksjonsmiddel

Oxygen-rengjøringsmidler bør være mye tryggere å bruke på lerret enn blekemiddel, men sjekk likevel at de ikke vil misfarge eller ødelegge lerretet, gelcoaten, krom, aluminium, plast eller miljøet ved å teste produktet på et lite, lite iøynefallende område av lerretet. Noen av produktene på markedet inkluderer:

  • Oxiclean
  • Oxy-boost
  • Clorox Oxy Magic
  • Flekkløser
  • White Wave
  • Ajax Oxygen Bleach

Hvor kan man kjøpe lerretsrens for popup-campere

De fleste butikker med husholdningsartikler eller bilutstyr har et godt utvalg av lerretsrensere du kan velge mellom. Du kan også kjøpe lerretsrensere på nettet, og noen av de du kan finne på nettet inkluderer:

  • Winsol – Winsol gir et rengjøringsmiddel for vinylmaterialer, så hvis du har en helt eller delvis vinyl-pop-up-camper, kan du kjøpe en flaske rengjøringsmiddel for rundt $35.
  • Mer-Maids - Mer-Maids Professional Cleaning Products er et renerefirma som har vært i virksomhet siden 1986 og tilbyr en rekke camping- og båtrensere, perfekt for personen med flere utendørs gadgets.
  • Lowe's – Når du er i tvil, har din lokale maskinvareforhandler, som Lowe's, flere alternativer for utendørs rengjøringsmidler som er ment å fjerne skitt, skitt og mugg fra materialer som lerret og vinyl.

Litt renhold går langt

Den store naturen kan være spesielt brutal på både naturlige og syntetiske materialer, og pop up-campere med sine myke vegger er intet unntak. Selv om disse vinyl-, lerrets- og andre pop-up-vinduer er laget for å tåle det meste av Moder Naturs vrede, presterer de best når de har fått litt TLC. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av pop up-camperen, sørg for at du rengjør den ordentlig før du tar den i bruk. Akkurat som med bilen din, kan det å tilføre litt albuefett for litt vedlikehold hver annen uke gå langt for å holde den i topp stand for år med campingeventyr.

Anbefalt: