Finn en høydeprediktor for tenåringer

Innholdsfortegnelse:

Finn en høydeprediktor for tenåringer
Finn en høydeprediktor for tenåringer
Anonim
Tenåringsjente som måler høyden
Tenåringsjente som måler høyden

Høydeprediktorer for tenåringer er ganske nøyaktige, men selvfølgelig er hver person unik og deres vekst og utvikling vil skje i en annen hastighet enn andre. Når en tenåring begynner å gå gjennom puberteten, vil han eller hun få en vekstspurt, vanligvis mellom 12 og 14 år. En høydekalkulator for tenåringer er en fin måte å se hvor høy en tenåring kan vokse.

Hvor finner man høydeprediktorer for tenåringer

Hvis du er en tenåring som ønsker å vite hvor høy han kommer til å bli når han blir eldre, kan det å bruke en høydeprediktor for tenåringer være en fin måte å finne ut voksenhøyden din på, eller i det minste få en nærhet anslag. Siden alle mennesker er forskjellige, kan det hende at høydeprediktorer ikke alltid er nøyaktige, og noen ganger er de kanskje ikke engang i nærheten av den voksne høyden din faktisk er. Eldre tenåringer vil enten være nesten i full høyde eller være fullstendig vokst med atten eller nitten, selv om noen tenåringer kan fortsette å vokse inn i begynnelsen av tjueårene. Mange tenåringshøydeprediktorer kan bli funnet på nettet, og noen få nettsteder som har høydeprediktorer er:

  • CSG-nettverk: For denne beregningen må du legge til din nåværende alder, høyde og vekt, sammen med foreldrenes høyder for å få prognosen for voksenhøyde.
  • Foreldre: Svar på seks enkle spørsmål for å få en spådom om voksenhøyden din på denne quizen.
  • Helsekalkulatorer: Skriv inn kjønnet ditt sammen med din og dine foreldres høyde og vekt for å få estimat for voksenhøyde.

Informasjon nødvendig for å forutsi høyde

Legen din kan også forutsi høyden din og kan være litt mer nøyaktig enn en online høydeprediktor siden han vil ha en bedre ide om dine fysiske egenskaper og vaner enn en online høydeprediktor. Ting som påvirker en tenårings høyde inkluderer:

  • Forelderens høyde
  • vekten hans
  • Spisevaner
  • Mengde vitaminer som inntas (kalsium er veldig viktig for sunn vekst)
  • treningsvaner
  • Individuelle egenskaper

Hvis du ikke er like høy som jevnaldrende som en yngre tenåring, bør du ikke bekymre deg for mye. Når du vokser, vil du bli høyere, og kan til og med vise seg å være høyere enn mange av vennene dine eller klassekameratene dine. Hvis du ikke blir like høy som jevnaldrende, er det også viktig å lære å jobbe med høyden din. Å være lav eller høy har bare en liten innflytelse på livet, og du kan lykkes enten du er fire fot høy eller seks fot høy.

Andre metoder for å forutsi høyde

Hvis du leter etter eller en enkel hjemmemetode som du kan bruke til å beregne voksenhøyden din, er det noen få. Disse er ikke like nøyaktige som en lege, men kan gi deg et godt estimat på hvor høy du vil bli som voksen.

Double the Fun

Den største vekstspurten vi vil ha i våre liv er når vi går fra en baby til en pjokk. Dette skjer ved omtrent 18 måneder til 2 år. Dette er også halvparten av hvor høy du vil være som voksen, gi eller ta noen centimeter. Så, for å beregne voksenhøyden din, trekk ut babyboken eller det medisinske diagrammet fra da du var to og doble høyden din. Tada, du vet ha et estimat på voksenhøyden din.

Se på foreldrene dine

Denne metoden kommer til å kreve litt matematikk, men er fortsatt ganske enkel. Det du må gjøre er:

  • Få mors og fars høyde.
  • Legg til de to tallene sammen.
  • Del med 2.
  • Hvis du er en jente, trekk fra 2,5 tommer. Hvis du er en gutt, legg til 2,5 tommer.
  • Bom! Du har din beregnede voksenhøyde. (Feilmarginen er omtrent 4 tommer uansett.)

Følg vekstkurven

CDC tilbyr denne flotte tingen kjent som en vekstkurve. Disse er forskjellige for gutter og jenter, så du må velge den rette. I tillegg, se etter en for alderen 2-20. Deretter følger du disse enkle trinnene for å finne ut voksenhøyden din.

  • Se enten vekstkurven på nettet eller skriv den ut.
  • Ta din nåværende høyde med et målebånd. Det kan være lettere å få en venn til å gjøre dette også.
  • Finn alderen din på kurven og deretter høyden din og sett en prikk.
  • Følg linjen nærmest prikken opp til 20 år gammel, og dette skal vise deg voksenhøyden din med noen tommer.

Forutsi en tenårings høyde

Tenårene kan være en vanskelig tid for noen ungdommer, og for noen foreldre også, men de er også en spennende tid. I løpet av tenårene får barna nyte mer frihet enn de gjorde tidligere. Foreldre trenger ikke å bekymre seg så mye om at de blir skadet eller tapt, selv om de kan bekymre seg mer om andre ting når barnet deres vokser til en tenåring, for eksempel om barnet deres får de rette vennene eller ikke.

Anbefalt: