Beste leverandører av antikke klokkedeler

Innholdsfortegnelse:

Beste leverandører av antikke klokkedeler
Beste leverandører av antikke klokkedeler
Anonim
Antikk klokke i messing
Antikk klokke i messing

Antikke klokker er et vakkert tillegg til ethvert hjem, spesielt hvis det er et verdsatt familiearvestykke. Du kan finne ut at du må kjøpe antikke klokkedeler for å holde uret ditt i gang.

Merritts antikviteter

Merritt's Antiques, som ligger i Douglassville, PA, har vært involvert i klokkesalg og reparasjoner siden 1938. De har et bredt utvalg av klokkedeler og forsyninger, inkludert pendler, dekorativt glass, foringer, skiver, urkassedeler, klokkestenger, nøkler og opprullere. Beholdningen deres av deler dekker både amerikanske og europeiske antikke klokker og populære gjenstander som Seth Thomas klokkedeler.

Ekstra inventar

De har også deler til gjøkur og reparasjonsutstyr som lim, skrustikk og klemmer, og bøssingverktøy samt rengjøringsmidler og poleringsmidler. Hvis du er ny på klokkereparasjon, har de et stort utvalg reparasjonsbøker. I tillegg til deler har de amerikanske og europeiske antikke klokker til salgs, som kan sees på deres hjemmeside samt deres Facebook-side.

Merritt's Antiques Shipping and Reviews

De kan sende deler over hele USA og over hele verden via USPS, UPS eller FedEx Ground eller UPS og FedEx over natten hvis du trenger bestillingen din med en gang. Facebook-brukere gir Merritt's en gjennomsnittlig anmeldelse på 4,8 av 5 for deres service og utvalg. Merritt's Antiques' nettsted har et generelt brukervennlig grensesnitt, og du kan søke etter deler basert på navn eller type. Frakt- og returinformasjon er imidlertid ikke lett å finne, så det kan være lurt å kontakte dem direkte før du fullfører en bestilling hvis du har spørsmål.

Clockworks

Clockworks, som ligger i Huntington, MA, bemerker på nettsiden deres at de er en familiebedrift med 100 års erfaring med klokkeproduksjon. De er også lokalisert i en region i New England kjent for kjente antikke klokkeprodusenter som Seth Thomas, New Haven, Ansonia, Westfield Watch, Chelsea Clock Company og Waterbury. Clockworks produserer ikke lenger en delkatalog for antikke klokker, men har hele beholdningen tilgjengelig for bestilling på nettsiden deres. De har alle typer deler som er nødvendige for reparasjon, som bevegelser, skiver, nøkler, pendler, vekter samt verktøy og rengjøringsutstyr.

Deler og reparasjonsinformasjon

Noen kjente firmadeler de dekker inkluderer Hermle, Jauch, Kieninger, Urgos og Seth Thomas. I tillegg til deler har nettstedet nyttige artikler om installasjon, måling og annen nødvendig informasjon for å reparere en antikk klokke på egen hånd, samt deres egen e-bok om klokkereparasjon.

Clockworks Frakt og anmeldelser

Clockworks sender deler over hele USA og internasjon alt. De bruker USPS eller UPS Ground, Select eller 2nd Day Air for frakt. Clockworks noterer på nettsiden deres at de har over én million fornøyde kunder og de får en rangering på 4,8 av 5 på Google Anmeldelser. Nettstedet er enkelt å bruke, og du kan søke etter produkter ved hjelp av en søkeboks basert på delnavn eller type eller bruke den omfattende toppnavigasjonsmenyen. Hvis du ikke finner en del, tilbyr de et live chat- alternativ i arbeidstiden. Du kan også registrere deg for en konto hvis du skal bestille ofte, noe som kan gjøre utsjekking raskere.

En urmaker opptatt i verkstedet sitt
En urmaker opptatt i verkstedet sitt

Frankenmuth Clock Company

The Frankenmuth Clock Company er lokalisert i Frankenmuth, MI, som er kjent som "Little Bavaria." De spesialiserer seg på tyske Schwarzwald-gjøkur, jubileumsur og tyske nyhet- og miniatyrklokker, og deres sjarmerende butikk regnes som et definitivt sted å besøke. Mange av varene deres er importert direkte fra Tyskland, og deres spesielle ekspertise og utvalg er tyske antikke og antikke klokker.

Parts Plus Reference Books

De har også et stort utvalg av deler og urverk til spesialklokkene. De har også mer enn et dusin reparasjons- og oppslagsverk om tyske klokker som Ingraham, Lenzkirch og Schwarzwald.

Frankenmuth Clock Company Shipping

Du kan bestille deler på Frankenmuth-nettstedet, og de vil sendes til USA, Canada og over hele verden. Frakt er gratis for bestillinger over $100 innenfor det kontinentale USA. Bestillinger sendes med USPS eller FedEx.

Bedriftsanmeldelser

Frankenmuth får høye anmeldelser fra kunder, med 4,7 av 5 fra over 200 Google-anmeldelser. Selv om du kan bestille fra nettsiden, er ikke grensesnittet like moderne som andre netthandelssider, og det kan hende du synes det ikke er like brukervennlig på mobilen. Den har imidlertid sosiale deleknapper for hvert element og informasjonsrike beskrivelser som kan være svært nyttige når du bestiller en del og deler delen med andre som kan være involvert i klokkehobbyen din med deg. Spørsmål og svar-siden deres har verdifull informasjon, selv om den krever mye rulling for å finne relevant informasjon for dine behov.

Ronell Clock Company

Ronell Clock Company ligger i Grants Pass, OR, og frakter over 2 000 klokkedeler fra selskaper som Hermle og Kieninger, samt deler for gjøk og 400-dagers jubileumsur. Familiebedriften har eksistert i over 35 år.

Mer enn deler

De har bøker og videoer om klokker og reparasjoner, samt verktøy, rengjøringsutstyr og deler som foringer, klokkespill, visere, glass, hovedfjærer og mye mer. De har også en papirkatalog du kan bestille for $5, selv om den siste utgaven er fra 2018 og de hevder de mest oppdaterte prisene og inventarene er tilgjengelige på nettstedet.

Ronell Clock Company Shipping and reviews

Ronell har et minimumsbestillingsantall på $5 for frakt. Frakt gjøres gjennom USPS og FedEx med både bakke- og overnattingsmuligheter. Ronell sender over hele USA og over hele verden. Du kan bestille gjennom deres nettside så vel som på deres Ebay-butikk. De kan skryte av 99,9 % positive tilbakemeldinger på eBay og 5 av 5 på Sitejabber. Ronell-nettstedet er ikke like brukervennlig og design og navigasjon er mindre moderne enn noen andre. Du vil definitivt bla gjennom den på en stasjonær eller bærbar datamaskin og unngå å prøve å bestille på mobil.

Timesavers

Denne butikken er basert i Scottsdale, AZ, og har vært involvert i klokkedeler og reparasjonsvirksomhet siden 1975. De har omtrent alle typer deler du trenger, inkludert batterier, bøssinger, rammer, gjøkklokkedeler, kvartsbevegelser, trinser og mer.

Rengjøring, vedlikehold og mer

De har også rengjørings- og vedlikeholdsutstyr som oljer, løsninger og ultralydmaskiner. Noen store merker de fører inkluderer Ansonia, Hansen, Hermle, Kundo, Morbier, Reutter, Seth Thomas og Zaandam. De er også den eksklusive distributøren for reparasjonsdeler til Golden Hour Mystery Clock.

Tidsbesparende frakt og anmeldelser

Timesavers sender til USA og over hele verden ved hjelp av USPS og UPS. Du kan velge mellom USPS og UPS bakkepriser, USPS Express Mail og UPS Select. Du kan bestille deler online ved å bruke nettsiden deres eller ringe butikken direkte. Timesavers har blandede anmeldelser fra kunder på Yelp og Google med en poengsum på gjennomsnittlig 3,4 av 5 stjerner. Mens du kan søke med et nøkkelord eller delenummer på nettsiden for å finne en vare, er ikke navigasjonen og nettstedoppsettet det mest moderne eller brukervennlige. Det er et annet nettsted for klokkedeler som du kanskje synes er vanskeligere å navigere med en mobilenhet eller et nettbrett.

Finne antikke klokkedeler

Å reparere en antikk klokke kan være vanskelig hvis du ikke finner delene du trenger. Å kontakte leverandører av antikke klokkedeler kan hjelpe deg med å få det du trenger for å få den elskede antikke klokken til å fungere perfekt. Hvis du ikke finner det du trenger på disse leverandørenes nettsider, sørg for å kontakte dem direkte for å få hjelp til å finne den spesifikke eller sjeldne delen du trenger.

Anbefalt: