Medisinsk utgivelsesskjema for mindreårige

Innholdsfortegnelse:

Medisinsk utgivelsesskjema for mindreårige
Medisinsk utgivelsesskjema for mindreårige
Anonim
Sykepleier og jente ser på journalen mens en kvinne smiler
Sykepleier og jente ser på journalen mens en kvinne smiler

Hensikten med et medisinsk utgivelsesskjema er å gi juridisk tillatelse til en person eller organisasjon som er siktet for midlertidig omsorg for barnet ditt eller barna til å godkjenne nødvendig medisinsk behandling; for eksempel når barnet ditt er på leir eller på skolen. Uten et signert medisinsk frigjøringsskjema kan ikke helsepersonell gi medisinsk behandling uten din tillatelse med mindre situasjonen anses som en akutt medisinsk tilstand.

Når disse skjemaene trengs

Siden det er mange omstendigheter der barn står overfor muligheten for å bli utsatt for skader eller sykdommer når foreldrene deres ikke er i nærheten, er medisinske utgivelsesskjemaer nødvendige for å sikre deres sikkerhet. I mange tilfeller er foreldre pålagt å signere denne typen skjemaer før barn får delta i visse aktiviteter.

For eksempel kreves det vanligvis medisinske utgivelsesskjemaer før ungdommer kan bli med på skole- eller samfunnsbaserte idrettslag. De er også ofte pålagt før feltturer, speiderutflukter, ungdomsgruppeaktiviteter og mer. Det er viktig å være sikker på at det ikke vil være en forsinkelse før medisinsk behandling kan søkes.

Autoriserende behandling

I tillegg krever enhver helsepersonell et frigjøringsskjema før behandling gis til en mindreårig. Hver gang et barn blir tatt med til legen, akuttmottaket eller innlagt på sykehuset, vil foreldre, verge eller annen ansvarlig part bli bedt om å signere en frigivelse som godkjenner behandling, samt påta seg ansvaret for betaling for utførte tjenester.

Bruke det vedlagte skjemaet

Du kan laste ned skjemaet vedlagt denne artikkelen eller fylle det ut online. Hvis du trenger hjelp til å laste ned det utskrivbare skjemaet, sjekk ut disse nyttige tipsene.

Enkeltpersoner må signere skjemaet etter at de har skrevet det ut, selv om de fyller ut feltene elektronisk.

Utarbeidelse av et medisinsk utgivelsesskjema

Selv om det vedlagte skjemaet eller de som er oppført ovenfor kan være nyttige verktøy for å utarbeide et medisinsk utgivelsesskjema som din organisasjon eller bedrift kan bruke, er det viktig å sørge for at det endelige dokumentet du kommer med er juridisk forsvarlig. Før du bruker et nytt skjema, be en advokat om å gjennomgå det for å forsikre seg om at skjemaet inneholder all nødvendig informasjon og at det beskytter både dine og barnas interesser.

Anbefalt: