Medisinsk permisjon Eksempelbrev

Innholdsfortegnelse:

Medisinsk permisjon Eksempelbrev
Medisinsk permisjon Eksempelbrev
Anonim
Prøveeksempel på permisjonsbrev
Prøveeksempel på permisjonsbrev

Hvis du av medisinske årsaker trenger å ta ut en lengre periode på jobb, er det lurt å sende inn et formelt forespørselsbrev til arbeidsgiveren din. Før du skriver brevet ditt, sørg for at du er klar over selskapets retningslinjer angående medisinsk permisjon og finn ut om arbeidsgiveren din er dekket av Family Medical Leave Act (FMLA). Eksempelbrevene nedenfor kan lastes ned og tilpasses ved hjelp av Adobe, og deretter skrives ut og signeres.

Eksempler på brev for medisinsk permisjonsforespørsler

Tre av de vanligste grunnene til å sende inn et brev for å be om fri fra jobben i form av en medisinsk permisjon er operasjon, diagnostisering av en alvorlig sykdom eller en kronisk tilstand som kan kreve periodisk permisjon. Bruk bokstavene i denne seksjonen hvis du trenger å be om medisinsk permisjon, men ikke er kvalifisert for familiemedisinsk permisjon (FML). Gå til neste seksjon hvis FML kan brukes i din situasjon.

Forespørsel om medisinsk permisjon: Kirurgi

Dette brevet er en passende mal for å bruke hvis du ber om medisinsk permisjon for operasjon.

Forespørsel om medisinsk permisjon: Alvorlig sykdom

Denne malen er et godt alternativ hvis du ber om medisinsk permisjon for å komme deg etter en alvorlig sykdom.

Forespørsel om medisinsk permisjon: Intermitterende permisjon

Denne malen er passende hvis du har en medisinsk tilstand som vil kreve at du går glipp av arbeid på gjentatt basis over en periode, for eksempel for ukentlige eller månedlige behandlinger eller periodiske oppblussinger.

Eksempel på FMLA-brev til arbeidsgiver

Hvis din amerikanske arbeidsgiver er dekket av FMLA, er du kvalifisert for FML, og grunnen til at du trenger permisjon er en som kvalifiserer for FML, bruk denne versjonen av brevet i stedet for de ovenfor. Denne malen kan justeres til enhver FML-kvalifisert situasjon, inkludert alvorlig sykdom (din egen eller den til en forelder, barn eller ektefelle), periodisk permisjon, graviditet eller å bli foreldre (mor eller far) gjennom fødsel, adopsjon eller fosterhjem.

Merk: Du må legge ved passende dokumentasjon sammen med dette brevet. For å sikre at godkjenningsprosessen går så raskt som mulig, er det en god idé å ta kontakt med bedriftens permisjonsadministrator (vanligvis i HR-avdelingen) for å bekrefte nøyaktig hvilket papirarbeid som kreves, slik at du kan være proaktiv i å få den fullført i tide sende inn sammen med brevet ditt. Dette vil bidra til å redusere mengden frem og tilbake som kreves for å få en avgjørelse.

Tips for forespørsel om medisinsk permisjon

Ha disse tipsene i bakhodet når du finner at du trenger en medisinsk permisjon fra jobben din.

  • Vær sikker på at du kjenner og følger bedriftens retningslinjer angående permisjonsforespørsler, og sørg for at du følger kravene nøyaktig. De fleste bedrifter har spesifikke retningslinjer som ansatte må følge når de ber om permisjon. Se i din medarbeiderhåndbok for bedriftens retningslinjer eller spør bedriftens personalrepresentant om informasjon. Hvis bedriften din ikke har en HR-avdeling, spør din overordnede eller kontorsjefen som er ansvarlig for ansattes permisjonsforespørsler og ta kontakt med vedkommende.
  • Det er tilrådelig å starte prosessen med å be om godkjenning for medisinsk permisjon så snart du vet at du trenger fri fra jobb for en kvalifisert situasjon. De fleste bedrifter ber om 30 dagers varsel når det er praktisk. Det faktum at du skriver et forespørselsbrev vil ikke unnskylde deg fra å følge den offisielle selskapetsprosedyren. Ikke anta at forespørselen din er godkjent bare fordi du har sendt inn et brev. Hvis du ikke får svar innen noen dager, følg opp for å sjekke status og finne ut hva (hvis noe) du kan gjøre for å fremskynde prosessen.
  • Vær forberedt på å fylle ut offisielle FMLA-skjemaer for å be om permisjon og for medisinsk sertifisering hvis du er kvalifisert for denne typen permisjon og hvis bedriften din er omfattet av loven. Se DOL.gov for å lære mer om FMLA-kvalifisering og krav. Selv om bedriften din ikke er forpliktet til å gi deg permisjon under FMLA, kan forespørselen din bli innvilget hvis det er praktisk for organisasjonen.
  • Arbeidsgiveren din må kanskje kommunisere med helsepersonell for å godkjenne medisinsk permisjon. Hvis dette er tilfelle, vil det være nødvendig for deg å signere et medisinsk frigjøringsskjema som gir legen din eller annen helsepersonell tillatelse til å dele visse opplysninger med journalene dine med en representant for arbeidsgiveren din.

Rimelige innkvarteringsoverveielser

Hvis grunnen til at du trenger permisjon er beskyttet som en funksjonshemming i henhold til Americans with Disabilities Act (ADA), kan du kanskje be om permisjon som en rimelig tilrettelegging for funksjonshemmingen din. Hvis bedriften din ikke er dekket av FMLA og ikke innvilger medisinsk permisjon som et spørsmål om politikk, kan din første forespørsel være en rimelig innkvartering. Hvis bedriften din gir FMLA eller policybasert permisjon, men du trenger mer fri for helsetilstanden din, kan det være et godt alternativ for deg å be om utvidet permisjon som en rimelig tilrettelegging. Lær mer om funksjonshemmedes rettigheter og lover på ADA.gov.

Anbefalt: