Beregn en månedlig bilbetaling

Innholdsfortegnelse:

Beregn en månedlig bilbetaling
Beregn en månedlig bilbetaling
Anonim
Bilde
Bilde

Trenger du å vite hvordan du beregner en månedlig bilbetaling? Å forstå hvordan du beregner den månedlige betalingen er et flott verktøy når du skal kjøpe en ny eller brukt bil for å hjelpe deg med å bestemme hva du har råd til. Her finner du et nettsted på nett som hjelper deg å lære hvordan du beregner en betaling på egen hånd ved hjelp av en kalkulator eller et regnearkprogram som Excel.

Hvordan beregne en månedlig bilbetaling

Hjelp på nett

Du kan finne kalkulatorer på nettet som er spesifikke for billån og månedlige betalinger. MSN Autos tilbyr et flott verktøy der du legger inn forskuddsbetaling, kjøpesum, rente og lengde på lånet eller låneperioden. Vær imidlertid oppmerksom på at renten din vil avhenge av kredittpoengsummen din. Få en gratis kopi av kredittrapporten din og sjekk ut kredittpoengsummen din årlig ved å besøke Federal Trade Commission i stedet for å bli med i et kredittrapportfirma som krever at du melder deg på et månedlig program mot en avgift.

Styr unna forhandlernettsteder som tilbyr en gratis kalkulator for månedlige betalinger. Forhandlere bruker disse for å oppmuntre deg til ikke bare å besøke deres nettside og forhandler, men også for å få informasjon fra deg som din e-postadresse, telefonnummer og navn.

Regn ut selv

Det er enkelt å beregne en månedlig betaling på egen hånd hvis du følger disse enkle trinnene:

  1. Skriv ned rentesatsen (I), lånebeløpet (A) og antall månedlige betalinger (M).
  2. Konverter renten til en desimal. Hvis renten din var 8 %, ville desimalen vært 0,08. Hvis renten din var 8,5 %, ville desimalen din vært 0,085 og så videre.
  3. Deretter tar du rentedesimalen din og deler den på tolv måneder. For 8 % vil du dele 0,08 på 12. Du vil få en faktor på 0,0067 ved å runde opp.
  4. Ta.0067-faktoren og gang den med lånebeløpet eller kjøpesummen for kjøretøyet. Hvis du for eksempel finansierer $15 000, vil du ta 0,0067 ganger $15 000 som tilsvarer 99,99. Denne faktoren på 99,99 vil bli brukt til å beregne en månedlig betaling.
  5. Ta nå renten din igjen, som i vårt eksempel er 0,08 og del den på 12 og legg til en ener for å få en faktor på 1,0067. Hev deretter verdien til negativ potens gjennom denne beregningen: (1 +.08 / 12) ^-60). Til slutt, ta 1 og trekk den fra den forrige verdien for å bruke som nevner. Resultatene i denne beregningen vil være 0,329. Lær mer om å heve verdier og tall til den negative kraften med EasySurf.
  6. Det siste trinnet ditt er å ta de to verdiene 99.99 og.329 og dele: 99.99 delt på.329 er lik $303.92. $303,92 vil være din månedlige bilbetaling inkludert både renter og hovedstol.

Tips for å beregne månedlige betalinger

  • Lek litt med kalkulatoren eller regnearkprogrammet som Microsoft Excel med forskjellige renter, låneperiode i måneder og lånebeløp for å finne ut hvilke månedlige betalinger du har råd til.
  • Husk, hvis du bruker en kalkulator, at tallene som vises i dette eksemplet er rundet opp.
  • Hvis du fortsatt har problemer med å beregne en månedlig bilbetaling, spør regnskapsføreren eller banksjefen din om å hjelpe deg.
  • Rentene varierer fra dag til dag, så ring først banken din og finn ut hva gjeldende rentesatser er, og legg til ett til to poeng til den rentesatsen. Ved å legge til ett eller to poeng, vil du få en rente som du mest sannsynlig vil bli tilbudt av en bank, forhandler eller kredittforening.
  • Bruk våre bilkjøpsstrategier for å hjelpe deg med å få det beste tilbudet når du handler bil.
  • Hvis en forhandlers økonomiavdeling kommer med en annen månedlig betaling enn det du beregner, spør om det er skjulte gebyrer i kjøpesummen.

Det er enkelt å beregne en månedlig bilbetaling på kalkulatoren eller med et matematisk regnearkprogram. Du kan finne enkle måter å regne på på nettet, men å lære å regne på egen hånd kan være gull hvis du sitter fast i forhandleren uten tilgang til Internett.