Hvor finner du funky møbler for en finurlig look

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner du funky møbler for en finurlig look
Hvor finner du funky møbler for en finurlig look
Anonim
Bilde
Bilde

Legg til litt pop og pizza i favorittrommet ditt med funky designmøbler. Disse moderne plaggene kommer i alle former, størrelser og farger, så det er noe for alle å glede seg over.

Hvor finner du funky designmøbler

Funky designmøbler lar deg lage et dristig designuttalelse med bare ett fantastisk, iøynefallende stykke. Hvis dekorasjonsbudsjettet ditt tillater mer, er flere funky aksentstykker brukt i stilig moderering enda bedre.

Wicked Elements

Leter du etter en sofa med livlige farger og en buet form? Sjekk ut Wicked Elements for et førsteklasses utvalg av funky sofaer, stoler, ottomaner og sjeselonger. Deres livlige samling av dekorative puter vil også legge til et snev av funkiness til enhver innredning. Snodige aksentputer er en perfekt måte å prøvekjøre en funky designidé uten å tømme banken.

Som produsentnettsted lar Wicked Elements deg kjøpe direkte og også lage skreddersydde funky møbler. De har dusinvis av stoffer som er fargerike, så vel som lodne, fløyelsaktige eller mønstrede.

Plush Pod

For sofistikerte, men funky designmøbler og tilbehør, ta en titt på Plush Pod. Deres stilige utvalg av moderne og moderne funn inkluderer sitteplasser, bord, belysning, tepper og soveromsmøbler. Plush Pod viser også en fin samling av funky møbler for barnerom. For et komplett utseende tilbyr de også funky tilbehør og veggdekor til kjøkkenet, stuen og mer.

Funky møbler og ting

Funky Furniture and Stuff tilbyr et stort utvalg av sære møbler for voksne og barn sammen med hjemmeaksenter og tilbehør. De har også oppsiktsvekkende barmøbler som krakker, pubsett og høye bord. Et annet unikt funn er deres utvalg av utemøbler, inkludert stoler, bord og solsenger.

Inflate Us

For det ultimate innen funky designmøbler, utforske verden av oppblåsbare sofaer og stoler fra Inflate Us. Boblemøbler kommer i livlige fargetoner (inkludert glød i mørket) og vil definitivt være et samtalestykke. Disse groovy oppblåsbare møblene er også svært rimelige, noe som gjør dem ideelle for tenåringer og studenter. De fleste av deres tredelte sett har en sofa, stol og fotskammel for under $100.

Bilde
Bilde

Andre kilder for funky funn

Funky Lights

For å lyse opp de nye funky designmøblene dine, legg til noen lysarmaturer fra Funky Lights. De har moderne belysning for enhver bruk, inkludert bordlamper, gulvlamper, lysekroner, baderomslamper og pendler. Funky Lights har også utendørsbelysning sammen med ideer for barn, tenåringer og sovesaler.

Funky Sofa

Hvis du har problemer med å finne den perfekte funky sofaen, prøv et tilpasset design fra Funky Sofa. De tilbyr moderne stuesofaer og stoler med matchende puter i herlige farger og kreative former for å passe med retro eller moderne stiler. Sofavision lar seerne se noen av stoffvalgene på en stolmodell.

Anbefalt: