Webkinz hemmelige koder

Innholdsfortegnelse:

Webkinz hemmelige koder
Webkinz hemmelige koder
Anonim
Mor og datter bruker laptop sammen
Mor og datter bruker laptop sammen

Ved å bruke Webkinz hemmelige koder, er en Webkinz-eier i stand til å adoptere et kjæledyr, muliggjøre forskjellige typer lek og gå til steder på nettstedet som ikke hadde vært tilgjengelig tidligere. Finn ut hvordan du får tilgang til disse kodene hvor du får tak i dem og om du kan finne dem gratis på nettet.

Webkinz

Webkinz er plysjleker som kommer med en forhåndsprogrammert kode for å logge inn på det offisielle Webkinz-nettstedet. Når en Webkinz-eier logger på, registrerer han dyret sitt, gir det navn, lærer om dets favorittting å gjøre og farge og begynner å lære om Webkinz World. Kontoer varer i ett år med din Webkinz hemmelige kodepålogging. Når kontoen utløper, må en bruker fornye den. I løpet av året kan Webkinz-eieren imidlertid ha mye moro. Venner kan fås, Webkinz-rommet kan dekoreres (og re-dekoreres), WebkinzCash kan tjenes, og mange spill kan spilles.

Webkinz hemmelige koder

Webkinz tilbyr hemmelige koder som er tilgjengelige for brukere. Disse kodene gir brukere ekstra privilegier eller ekstra elementer. Kodene på Webkinz kan deles inn i to kategorier.

Adopsjonskoder

Adopsjonskoder oppnås når du kjøper Webkinz enten online eller gjennom en leverandør. Disse gir deg tilgang til en virtuell utgave av kjæledyret ditt. Dette vil låse opp et helt års medlemskap for kjæledyret ditt, og mange inkluderer en spesiell adopsjonsgaveeske. Spesialgavene varierer basert på vanlige, signatur og truede kjæledyr.

Funksjonskoder

Funksjonskoder er tilgjengelige på Webkinz med en W+ oppført på dem eller kan kjøpes online. Disse kodene gir barna tilgang til spesielle funksjoner på nettstedet. For eksempel kan koden låse opp varer på KinzStyle Outlet eller klasser på Kinzville Academy. I tillegg, avhengig av funksjonskoden, kan du få begrenset tilgang til Quizzys Discovery Zone eller Signature Safari.

Få Webkinz-koder

Du kan finne Webkinz-koder på plysjlekene som er tilgjengelige hos forskjellige forhandlere som Walmart og Walgreens. Du kan også kjøpe både funksjons- og adopsjonskoder i GANZ eStore. Ubrukte koder fra pensjonerte skapninger eller sjeldne dyr kan være tilgjengelige gjennom leverandører som Amazon eller eBay. Sørg imidlertid for å dobbeltsjekke med kjøperen at koden er ubrukt før du kjøper.

Innløse hemmelige koder

For å løse inn en adopsjonskode, klikker du på spill-knappen og skriver inn medlemsinformasjonen din hvis du allerede har et medlemskap. Hvis ikke, klikker du på 'Jeg er ny' og deretter 'Jeg har en adopsjonskode'. Det er her du skriver inn adopsjonskoden din. De med funksjonskoder vil gå til kodebutikken for å skrive inn koden sin. Vær oppmerksom på at adopsjonskoder og funksjonskoder er forskjellige og vil ikke fungere hvis de legges inn i feil seksjon. På appen kan du løse inn adopsjonskodene dine via familieknappen og funksjonskoder gjennom butikken.

Få gratiskoder

Med et enkelt Google-søk vil du se mange steder som tilbyr gratis koder både for adopsjon og funksjoner. Disse Webkinz juksekodene er imidlertid ikke autorisert av Webkinz. For de som leter etter adopsjonskoder, tilbyr Webkinz gratis kjæledyr som ikke krever en adopsjonskode for barn som ønsker å spille spillet, men som ikke har eller ikke har kjøpt en kode. De som leter etter gratis funksjonskoder, tilbyr Webkinz-siden gratis hemmelige koder på forskjellige tider av året. Disse kodene og når de tilbys finner du gjennom bloggen deres. For eksempel, i løpet av julen, tilbød Webkinz flere endagskoder for barn. Disse kodene ga barna gratis ting til kjæledyrene deres som nisseluer.

Juridiske måter å få gratis ting

I tillegg til gratiskoder gir Webkinz bort gratis ting til barn også. Du kan få gratis penger, gaver og mer ved å delta i Webkinz-sponsede arrangementer. Dette kan inkludere trofeer, gratis premier og forskjellige gaver. For eksempel, i mars 2019, har Webkinz en dag for verdsettelse av spillere, en Looking for the Leprechaun-utfordring og en vårshopping. I tillegg tjener barna bonusmynter som de kan bruke gjennom ulike spill.

Fordeler med en Deluxe-konto

Hvis du vil ha alle alternativene, men ikke trenger å bekymre deg for koder, tilbyr Webkinz en deluxe-konto som du kan kjøpe. Dette medlemskapet kan åpne døren til mange forskjellige områder som du trenger funksjonskoder for å få tilgang til. I tillegg tjener barna bonusmynter som de kan bruke hver måned. Kostnaden er så lav som $1 i måneden.

Using Your Codes

Webkinz er bygget av koder som lar deg gjøre din plysjbullterrier til et virtuelt kjæledyr som du kan ta vare på i den virtuelle Webkinz-verdenen. I tillegg til å bruke adopsjonskoder, tilbyr Webkinz hemmelige funksjonskoder som kan åpne forskjellige områder av nettspillet. Du kan også tjene gratiskoder ved å delta i utfordringer, spille spillene og Webkinz spesi altilbud. Disse kodene kan åpne nye kjæledyr, tilbehør og premier. Det er på tide å finne kodene dine for å nyte denne morsomme nettspillsiden.

Anbefalt: