15 TV-stativ dekorideer for å oppgradere underholdningssenteret ditt

Innholdsfortegnelse:

15 TV-stativ dekorideer for å oppgradere underholdningssenteret ditt
15 TV-stativ dekorideer for å oppgradere underholdningssenteret ditt
Anonim
Bilde
Bilde

TV-en din er kanskje ikke den mest estetiske delen av hjemmet ditt, men med noen smarte innredningstips kan den se mer tilsiktet og kuratert ut. Finjuster måten du dekorerer rundt TV-en på, slik at plassen føles gjennomtenkt, innbydende og rett og slett pen. Nå når øynene dine vandrer under reklamefilmer, faller de på noe vakkert og inspirerende.

Lek med asymmetri

Bilde
Bilde

Interiørdesignere bruker ofte asymmetri for å skape visuell interesse og utvikle harmoni i et rom. Du kan bruke dette prinsippet på TV-stativet med forskjøvede vegghyller eller ved å bruke tyngre dekor på den ene siden av stativet. Hvis du kombinerer de to, balanser dem med høyde på den ene siden og dybde på den andre.

Bruk lange hyller over TV-en

Bilde
Bilde

Hvis TV-en din står foran en bred vegg og du vil bruke plassen uten å tømme gulvet, er ekstra lange hyller veien å gå. Heng den så høyt du kan uten å miste for mye plass over og fyll hyllene med bøker, kurver og dekor. Hvis TV-en din står på stativ, prøv å matche bredden med bredden på hyllene dine.

Oppfrisk TV-stativet med maling

Bilde
Bilde

Et oppdatert og stilig TV-stativ trenger ikke komme fra en stor investering i et nytt møbel. Du kan oppdatere ditt eksisterende TV-stativ med et nytt lag maling eller beis. Hvis rommet ditt stort sett er nøytr alt, prøv en rik eller dyp farge for å øke interessen for rommet og gi hjemmets fargepalett en ny aksentnyanse.

Simple Lines Are Mod & Minimal

Bilde
Bilde

Bruk noen skandinaviske stilregler på stuen din med et skarpt og kort TV-stativ. Med en enkel tilnærming til møbler, føles denne stilen frisk og lett selv om TV-en din er på den store siden. Minimal innredning fullfører det skandinaviske utseendet.

Gjør en erklæring med en vase

Bilde
Bilde

Enten TV-en din hviler på et stativ eller er montert på veggen, kan en statementvase være all dekoren du trenger. Se etter en overdimensjonert vasestil som gir et statement på rommet ditt. Fyll den med sesongens blomster eller klassisk grønt for en iøynefallende dekordetalj.

Bruk dekor for å introdusere kurver til rommet

Bilde
Bilde

De buede linjene i hjemmeinnredning er en trend verdt å ta i bruk i hjemmet ditt fordi det gir mykhet og balanse til rommet ditt. Sammenkobling av avrundet dekor som buede vaser og glassboller med de skarpe hjørnene på TV-en og TV-stativet harmoniserer rommet for en designerstemning.

oddetall er vennen din

Bilde
Bilde

Hvis du vil legge til dekor på TV-stativet ditt på en designer måte, hold deg til regelen om oddetall – eller regelen om tre. Å gruppere gjenstander i tre eller femmer har en tendens til å være mer behagelig for det menneskelige øyet og føles mer harmonisk i et rom. Hvis elementene dine summerer til et partall, del dem opp i oddetallsgrupperinger på overflaten.

Hjørnehyller rammer inn TV-en din

Bilde
Bilde

Få mest mulig ut av veggplassen din med en samling hjørnehyller på den ene siden av TV-en. Dette er en fin måte å legge til dekorativ karakter med keramikk, bøker eller potteplanter. Prøv å holde den totale høyden på hyllene nær høyden på TV-en for et balansert utseende.

Dekorer innebygde elementer som en designer

Bilde
Bilde

Å putte TV-en inn i et vakkert sett med innebygde elementer er én måte å lage en designeruttalelse på. Det neste trinnet er å sørge for at hyllene dine ser kuraterte og tilsiktede ut. Lag visuelle trekanter på hver hylle med stablede bøker, keramikk, dekorative figurer og planter. Sørg for å la det være mye tomt slik at hyllene ikke ser rotete ut.

Gi en uttalelse med standpunktet ditt

Bilde
Bilde

Hvis du trenger et stativ til TV-en din, velg en du virkelig elsker. Et unikt eller vintage stykke er en vei å gå, eller du kan velge et TV-stativ som gir et moderne uttrykk på rommet ditt og er så vakkert alene at du ikke trenger å legge til mye dekor for å gjøre det stilig.

Bretter fanger rot og ser søt ut

Bilde
Bilde

Hvis du elsker mye dekor eller bare har mange ting å holde styr på i nærheten av TV-en din, trenger du minst ett dekorativt brett i livet ditt. Disse allsidige innredningsdelene hindrer rot fra å gå ut av hånden og gjør oppbevaring av underholdningsbehovene dine uanstrengt stilig. Se etter tre eller metall i et rustikk hjem og stein eller akryl for et mer moderne interiør.

Legg til litt innrammet kunst

Bilde
Bilde

Enten du elsker malerier eller plakater, kan det se rotete ut eller frakoblet å vise dem i nærheten av TV-en. Med rammer og balansert plass mellom bildene og fjernsynet ditt, vil underholdningsstedet ditt se mer ut som et gjennomtenkt utformet galleri.

Prøv Less-Is-More-tilnærmingen

Bilde
Bilde

Nøkkelen til et elegant rom er å vite når du skal dekorere og når du skal gå bort. Du vil absolutt ikke at TV-stativet eller plassen rundt TV-en skal føles rotete. Velg ett eller to fokuspunkter for innredning og la resten av plassen stå tom. Enkelhet vil hjelpe rommet ditt til å føle seg innbydende, og tilsiktede uttalelser vil lede blikket bort fra TV-en når den ikke er på.

Lamper varmer opp rommet

Bilde
Bilde

Strategisk plassert belysning i rommet ditt vil varme opp plassen du oppbevarer TV-en. Koselige vibber vil distrahere fra den kalde atmosfæren elektronikk kan gi fra seg, og det varme lyset vil hjelpe balansere de blå lysene fra TV-en for et mer harmonisk oppholdsrom.

Planter gir liv til skjermtiden din

Bilde
Bilde

Det er alltid en god idé å ta med planter inn i interiøret ditt. De gir liv, tekstur og farger til ethvert rom. Når du plasserer dem rundt TV-en, skaper du balanse i et rom som ofte kan føles som om det er koblet fra naturen. Varier høydene og teksturene til plantene du bruker for å lage lag med grøntområder som lyser opp TV-området ditt.

Skaper TV-stativet ditt for en stilig plass

Bilde
Bilde

Med TV-stativet ditt omtenksomt dekorert, vil du være enda mer spent på å slappe av foran skjermen på slutten av en lang dag. Du trenger ikke gå over bord med dekor eller dekke alle overflater på stativet ditt. Alt du trenger å gjøre er å få plassen til å se tilsiktet ut, som om TV-stativet er en viktig designfunksjon i rommet ditt.

Anbefalt: