Hvordan vaske hei gutter så de holder seg friske lenger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vaske hei gutter så de holder seg friske lenger
Hvordan vaske hei gutter så de holder seg friske lenger
Anonim

Bli kvitt flekker og funk ved å lære å vaske Hey Dudes.

skitne hei dude sko
skitne hei dude sko

Hey Dudes har uteksaminert seg fra å være en stift i det verbale tenåringsrepertoaret til et godt elsket skomerke. Skoene er lette som en fjær og blir bare stive som et brett når du ikke har vasket dem på flere måneder. Hvis du lukter den brukte sko-funken vi alle kjenner så godt, er det på tide å lære å vaske Hey Dudes for å holde dem lukt- og smussfrie.

Hvordan rengjøre hei dudes

Hey Dudes har sko for hele familien, og de kommer i uformelle materialer som strikk og mer dresser som semsket skinn og skinn. Fordi de er så komfortable, bruker du dem sannsynligvis nesten hver dag, noe som kan føre til en alvorlig funky oppbygging. Hvis Hey Dudes er forsinket for en vask, sjekk ut disse enkle måtene å rengjøre dem på.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av HEYDUDE (@heydude)

Maskinvask

På nettstedet til Hey Dude anbefaler de at du maskinvasker dem for sine ikke-spesielle sko (alt annet enn semsket skinn, lær og ull). Bare sørg for at du tar ut innleggssålene og skolissene før du kaster dem i vask på en skånsom/fin syklus i kaldt vann, da de kan bli ødelagt i maskinen.

Når de er ferdige, la dem lufttørke. Selv om solfylte flekker vil tørke dem raskere, vil de også skade stoffet, så best å ikke gi dem for mye sol.

Bruk semsket rengjøringsmidler for spesialsko

Si at du eier et par av Hey Dude Pauls. Du kan ikke vaske dem i maskin fordi de er trimmet i semsket skinn og skinnfôret. I dette tilfellet må du vaske dem mer nøye.

Materialer du trenger

  • semsket skinnbørste
  • Mikrofiberklut
  • Rensemiddel for semsket skinn (eller destillert hvit eddik)

Instruksjoner

  1. Gni ut smuss og rusk med en semsket skinnbørste.
  2. Hell en liten prikk med semsket skinnrens (eller destillert hvit eddik) på en tørr mikrofiberklut.
  3. Gni rengjøringsmiddelet inn i skoen, pass på at du dekker den til (men ikke bløtlegger den).
  4. Når du er ferdig, la den tørke.

Rengjør sålene med et magisk viskelær

Sålene på et par sko slites mest og vil se sotete ut etter bare noen ukers bruk. Med Hey Dudes kan du ta et magisk viskelær til sålene for å få dem til å se knallhvite ut igjen.

Håndvask fotinnsatsene

Fotinnlegg og skolisser bør aldri vaskes i vaskemaskin. I stedet kan du håndvaske dine Hey Dude innleggssåler med et mildt vaskemiddel i en balje eller vask fylt med vann. Sørg for å skylle dem grundig og sett dem flatt til tørk. Sørg for at de er helt tørre før du setter dem tilbake i skoene.

Plettrengjøring mellom vaskene

Noen ganger blir du bare kvitt en liten flekk på skoen din, noe som ikke garanterer at du skal vaske dem gjennom en hel syklus. I stedet kan du rengjøre Hey Dudes med en fuktig klut og litt mildt vaskemiddel. Som alltid, trykk ut fuktigheten med et håndkle og sett ut for å lufttørke.

Hvordan forhindrer du at heiguttene dine stinker huset ditt

Fordi de fleste ikke bruker Hey Dudes med sokker, kan de bli stinkende veldig fort. Det er et par ting du kan gjøre for å forhindre at de kommer til den skadelige luktsonen:

  • La tørketrommelen ligge i dem når du ikke har dem på.
  • Dekk innersålen med en sokk som ikke vises for å absorbere svette.
  • Strø føttene dine med babypudder for å unngå at de svetter for mye.
  • Oppbevar sko i kjølige områder for å unngå å kolonisere bakteriene og øke lukten.

Invester i en skorengjøringsrutine

I motsetning til klær eller kropper, er ikke sko noe vi tenker på å vaske hver uke. Likevel, hvis du tar vare på skoene dine, vil de ta vare på deg og vare mye lenger. Så legg litt innsats i investeringen din ved å konsekvent rengjøre Hey Dudes fra hoppet.

Anbefalt: