16 tips for å bringe maksim alt interiørdesign til rommet ditt

Innholdsfortegnelse:

16 tips for å bringe maksim alt interiørdesign til rommet ditt
16 tips for å bringe maksim alt interiørdesign til rommet ditt
Anonim
Bilde
Bilde

Det åpne konseptet og den forenklede innredningen fra det siste tiåret går til side for den samlede, fargerike stilen til den maksimalistiske trenden. Maksimalistisk interiørdesign bringer tilbake kjærligheten til trykk, farger, tekstur og luksus i moderne hjemmeinnredning. Du kan oppnå dette glamorøse utseendet med noen få profesjonelle tips for å få den maksimalistiske stilen uten å skape rot og forbli tro mot dine egne designpreferanser.

Vær bevisst med stykker

Bilde
Bilde

En av nøkkelfaktorene i maksimalistisk design er intensjonalitet med overfloden av møbler og dekordeler. Du vil ikke velge elementer for maksimalismens skyld. Snarere vil du være forsettlig og subtilt koordinere hver brikke. Velg deler som gir visuell interesse gjennom høydevariasjon, tekstur, farge, mønster og materiale. Velg innredning som ser luksuriøs ut – eller til og med kitsch – i stedet for søt eller altfor trendy. Hvis ett element virker malplassert, legg til et annet som hjelper til med å blande det inn eller vurder å fjerne det helt.

Vær dristig med farger

Bilde
Bilde

En av hovedtrekkene ved maksimalistisk design som skiller seg fra egenskapene til tidligere populære trender, er dristige farger. Nøytrale farger har absolutt sin plass i stilen, men levende farger skiller maksimalismen fra hverandre. Bruk en blanding av lyse og dristige farger i maling, møbler og kunst for å vise frem din personlige stil innenfor maksimalismens paraply.

Skap bevegelse

Bilde
Bilde

Maksimalisme handler mindre om rot og mer om tilsiktet bevegelse. Mens minimalismetrender det siste tiåret har fokusert på skarpe, åpne rom, oppmuntrer maksimalisme til flyt innenfor et fullt rom. Se etter avrundede kanter på møbler, abstrakt design i kunst og aksentgjenstander, og bevegelse i mønstre og trykk.

Vis samlingene dine

Bilde
Bilde

Designregelen for tre forsvinner nesten i denne kommende trenden. Hvis du har en samling av keramikk, bøker, antikviteter eller noe annet, vis det frem! Vis frem skattene dine på stilige måter på peismanteler, aksentbord og til og med i vinduskarmene.

Mix Your Textiles

Bilde
Bilde

Maksimalisme trenger ikke å føles som rotete kaos. Velg brikkene dine med omtanke og vurder hvordan de spiller sammen med andre elementer i rommet. En enkel måte å gjøre dette på er å blande tekstilteksturene og mønstrene dine. Kombiner puter, puter og møbeltrekk som viser et bredt spekter av tekstiler fra dyreprint og blomstermønstre til glatt skinn og myk pels.

Lek med mønster på veggene

Bilde
Bilde

Flytt til side hvite og gråm alte vegger, det er en ny veggtrend i byen. Mønster på veggene skaper interesse og lar deg legge til personlig stil til din maksimalistiske stil. Prøv livlige tapeter, unike fliser og fargerike aksentvegger mens du går inn i den maksimalistiske trenden.

Maksimer plantesamlingen din

Bilde
Bilde

Ettersom designtrender har endret seg de siste årene, gjenstår ett element i nesten hver stil. Planter som dekorative detaljer kommer ingen vei, og de passer perfekt inn i den maksimalistiske trenden. I stedet for å velge en eller to statement-planter i hjemmet ditt, prøv en samling blomstrende planter og grønt løvverk for å forsterke den grønne siden av din maksimalistiske stil.

Dekorer overflater med omtanke

Bilde
Bilde

For bordplater og peismanteler, vær omtenksom når du plasserer dekor eller kunst. Finn balanse med høyde og grupper lignende elementer sammen slik at hver vignett i rommet ditt har en klar retning. For en virkelig maksimalistisk peismantel er ikke mindre alltid mer.

Kombiner Glam- og vintagedetaljer

Bilde
Bilde

Blanding av luksuriøs, feminin dekor med noen få vintage-stykker vil gi din maksimalistiske stil en umiddelbar eklektisk stemning. Balansen mellom gammelt og nytt vil hjelpe rommet ditt til å føle seg innbydende samtidig som du opprettholder en raffinert stil.

Omfavn dristige mønstre

Bilde
Bilde

En nøkkelkomponent i maksimalistisk design er den vågale tilnærmingen til farger og mønster. Ikke viker unna et par statement-møbler som har et iøynefallende trykk. En storstilt blomster eller et levende dyretrykk vil gi rommet ditt en tilsiktet sjokkfaktor som etterlater gjestene dine i ærefrykt.

Legg til humørfylte farger

Bilde
Bilde

Hvis de lyse og levende fargene i tradisjonell maksimalistisk design skremmer deg, finn en balanse med noen få humørfylte farger i hele hjemmet ditt. Gjørmete nyanser av grønt og blått eller dempet magenta vil gi interiøret et mørkt, sofistikert utseende. Kombiner disse nyansene med lyse tretoner for å opprettholde en innbydende atmosfære.

Style salongbordet ditt som en proff

Bilde
Bilde

Lag, lag og flere lag. Det er nøkkelen til et perfekt stil salongbord som enhver profesjonell designer vil godta. Legg pyntegjenstander på bøker, keramikk i brett og stearinlys på stigerør for en tilsiktet eklektisk stil.

Dress Up Your Walls

Bilde
Bilde

Nakne vegger er en no-go for den maksimalistiske designestetikken. Style veggplassen din med hyller, statement-kunstverk eller gjennomtenkte galleriveggoppsett. Du kan også legge til interesse for vegger med panelstøping eller hengende samlinger av billedvev eller keramikk.

Lær hvordan du styler hyllene dine

Bilde
Bilde

Bokhyller, flytende hyller og innebygde elementer er alle designmuligheter for å vise frem din maksimalistiske stil. Lag visuelle trekanter med stabler med bøker, dekorative gjenstander, innrammede trykk og vaser. Dra blikket til minivignetter på hyllen din for å lage en tilsiktet samling i stedet for en rotete catch all.

Break Out the Trinkets

Bilde
Bilde

I maksimalistisk stil er det helt akseptabelt å dekke hver bordplass med dekor. Små pyntegjenstander i samlinger eller stylet på brett vil hjelpe deg å oppnå det maksimalistiske utseendet elegant.

Oppdag din signaturmaksimalistiske stil

Bilde
Bilde

Den vakre delen av å velge en maksimalistisk tilnærming til hjemmets innredning er at den maksimalistiske designstilen virkelig er en paraply for tonnevis av spesifikk interiørestetikk. Innenfor den maksimalistiske designkategorien kan du velge mellom bestemor-chic, generell eklektisk, kystbestemor, tradisjonell rustikk, cottagecore og utallige glam-stiler. Du kan til og med kombinere stiler for det ultimate maksimalistiske interiøret.

Maksimer stilen din med den nyeste interiørdesigntrenden

Bilde
Bilde

Enten du foretrekker cottagecore-estetikken eller bestemor-chic-tilnærmingen, er den maksimalistiske designtrenden en umiddelbar måte å heve interiøret ditt på. Å blande de riktige teksturene, fargene og mønstrene sammen med en gjennomtenkt innredning vil hjelpe deg med å maksimere stilen din i hele hjemmet ditt.

Anbefalt: