22 Hollywood Regency Style Ideer for et Glam Design Scheme

Innholdsfortegnelse:

22 Hollywood Regency Style Ideer for et Glam Design Scheme
22 Hollywood Regency Style Ideer for et Glam Design Scheme
Anonim
Bilde
Bilde

En blanding av gammeldags glam og moderne praktisk, omfavner regency-stilen i Hollywood øyeblikkets maksimalistiske trend. Med en ny snurr på gammel Hollywood-dekor gir Hollywood-regency-stilen et statement med dristige farger, retrotrykk og detaljer i stor skala.

Highlight Grand Architecture

Bilde
Bilde

Hvis hjemmet eller leiligheten din har noen form for arkitektoniske detaljer, kan du bruke dem til din fordel i et regentskapsdesign i Hollywood. Trekk oppmerksomheten til utsmykkede lister, panellister, søyler, bjelker og høye tak for å inspirere din gamle Hollywood-stil.

Feature Glam Details

Bilde
Bilde

Nøkkelen til å skildre Hollywood-regentstilen er å ha så mange glamdetaljer som mulig. Ta med mye gull, plysjtekstiler og litt gnisten. Pass på å bruke noen få glamorøse detaljer som også gir mening på en praktisk måte, som en glasskaraffel på nattbordet eller en barvogn i spisestuen.

Bruk fløyelsmøbler

Bilde
Bilde

Ingenting sier glam Hollywood-stil som mye frodig fløyel. Bruk denne kongelige designdetaljen i møbler, draperier, puter og sengegavler. Fløyel kan skrike glam i utseende, men det tilbyr også praktisk med sin uimotståelige komfort.

Velg erklæringsbelysning

Bilde
Bilde

Belysning er en enkel oppdatering som gir et stort utsagn i alle rom. Se etter unike, retro eller kunstneriske lysfunksjoner. For aksentbelysning, prøv gull- og glassdetaljer eller velg lampeskjermer som har trekkspillfolder og rike farger.

Velg en polstret seng

Bilde
Bilde

En polstret seng i plysj er et perfekt eksempel på luksusen til et Hollywood-regentskapsdesign. Med inspirasjon fra tradisjonelle og retrodesignstiler vil en polstret seng umiddelbart oppgradere soverommet ditt og sette scenen for dine glam Hollywood-detaljer og dekor.

Bland i moderne stil fra midten av århundret

Bilde
Bilde

Mye av regencystilen i Hollywood henter inspirasjon fra den moderne trenden fra midten av århundret. Trekk inn noen designdetaljer fra tiden som trepanel, buede former og varme eller dristige farger.

Legg til en sittegruppe på soverommet ditt

Bilde
Bilde

Kjernen i regentstilen i Hollywood er en verdsettelse av det overdådige og luksuriøse. Ta med denne essensen til soverommet ditt med en lounge eller sittegruppe. Ta med et lite bord ved siden av en aksentstol eller en utsmykket sjeselong.

Inkorporer juveltoner

Bilde
Bilde

Juveltoner som kobolt, smaragd, rødt, gull og magenta er perfekte aksentfarger for ditt glam-hjem i Hollywood. Disse fargene føles kongelige, elegante og til og med kongelige blant et lerret av hvite eller nøytrale nyanser.

Bruk kontrastfarger

Bilde
Bilde

En av Hollywoods regentskapsstils kjennetegn er kontrast. Omfavn denne stildetaljen ved å bruke dristige, mørke eller levende kontrastfarger der du kan. Prøv møbler, malingsfarger og store tepper for et dristig uttrykk, eller hold deg til keramikk, puter, gardiner og aksentmøbler for en enkel stiloppdatering.

Vis formelle bordinnstillinger

Bilde
Bilde

Luksus ligger i detaljene. Fremhev essensen av Hollywood glam, et fokus på de overbærende delene av livet, ved å vise formelle borddekning i spiseområdet ditt. Med tøyservietter, det fineste porselenet ditt og dristige drikkeglass rundt et slående midtpunkt for et imponerende design.

Se etter Art Deco-detaljer

Bilde
Bilde

Et annet viktig designelement i regentstilen i Hollywood er bruken av retro art deco-motiver. Se etter møbler og dekor av metall, glass og lakk. Inkluder skarpe linjer, geometriske former og en blanding av myke nøytrale farger med dype farger.

Velg marmor for badet ditt

Bilde
Bilde

Luksusen til regentskap i Hollywood må strekke seg inn i hvert hjørne av hjemmet ditt, inkludert badet. Hvis du skal pusse opp eller bygge, ta med marmor i forfengelighet eller dusj. Hvis du er ute etter en enkel oppdatering, prøv en marmorinspirert såpedispenser, dekorativt brett eller vase.

Bruk storskriftsbakgrunn

Bilde
Bilde

Kled veggene i hjemmet ditt med retro tapetstiler som fremhever den glamoristiske essensen av stilen din. Se etter store trykk, kontrasterende farger og naturinspirerte motiver for å bringe vintage-glam inn i den moderne Hollywood-designtrenden.

Legg til farger

Bilde
Bilde

En ekte Hollywood-designstil med regentskap har en eller to livlige farger. Kellygrønn, livlig oransje, knallblå og slående fuchsia er tilsiktet og elegant mot nøytrale eller mørke dempede farger.

Funksjonsmøbler med høy rygg

Bilde
Bilde

Statement-møbler er en enkel måte å legge regentstil til hjemmet ditt på, og møbler med høy rygg gir et stort statement. Prøv stoler, kjærlighetsseter og sengegavler med rygger som er litt høyere enn gjennomsnittsmålene for et slående designelement som skriker gammelt Hollywood.

Velg en overdimensjonert lysekrone

Bilde
Bilde

Selv om det er noen få statement-belysningsvalg som vil heve din glam Hollywood-stil, hører den overdimensjonerte lysekronen til i en helt egen kategori. Dette glitrende armaturet vil gi umiddelbare kongelige vibber til stuen, spisestuen eller gangen.

Installer interessante flisfunksjoner

Bilde
Bilde

Flisfunksjoner henter inspirasjon fra art deco-stilen og vil bare forsterke de luksuriøse stemningene i rommet ditt. Baderomsfliser, kjøkkenfliser, flislagte halvvegger og peisinstallasjoner er alle gode steder å bruke et interessant flisdesign eller layout som føles luksuriøst.

Bland geometriske former

Bilde
Bilde

De to kjernestilene i Hollywoods regentskap, moderne fra midten av århundret og art déco, er sterkt dekorert med geometriske detaljer. Se etter muligheter for å blande skarpkantede geometrier med avrundede former for å gi regentstilen din et tilsiktet blandet utseende.

Vis en omfattende kunstsamling

Bilde
Bilde

Peak luksusdesign inkluderer en samling kunst i lerrets-, skulptur- og keramiske former. Vis frem en kunstsamling som utfyller regentskapsstilen din i Hollywood og viser øyet for eksklusive detaljer og unike stykker.

Inkluder lyse og mørke detaljer

Bilde
Bilde

Siden regentskapsstilen i Hollywood har kontrasterende elementer, vil blanding av lyse og mørke detaljer hjelpe stilen din til å skille seg ut. Prøv å blande gull med svarte metaller, pasteller med mørke farger og mørke tretoner med lyse nyanser av stein for å skape balanse.

Lounge in Luxury

Bilde
Bilde

En av de viktigste forskjellene mellom regentskap i Hollywood og andre glamstiler er fokus på avslapning og å slappe av i luksus. For stedene i hjemmet hvor du vil hvile eller underholde, velg luksuriøse møbler som hjelper deg å slappe av med stil. Store, myke sofaer og overdimensjonerte stoler med lag av tekstiler vil gi din glam-stil en koselig kvalitet.

Bruk en maksimalistisk tilnærming til å dekorere

Bilde
Bilde

Samlede stykker, statement-dekor og utsmykkede møbler kommer sammen for en virkelig maksimalistisk designstil innenfor regency-trenden i Hollywood. Selv om du ikke ønsker å overbefolke gulvet eller bordplaten, vil du likevel plassere en overflod av dekorative elementer i hjemmet ditt som viser frem en maksimalistisk designstil. Fokuser på hyller, aksentbord og peishyller for innredningen din.

Lev i luksus med Hollywood Regency Style

Bilde
Bilde

Flytt inn i den maksimalistiske designæraen med luksuriøse oppdateringer som introduserer Hollywood-regenskapsstil til hjemmet ditt. Glam Hollywood-stil er alt i detaljene, så la det være ditt fokus når du nærmer deg denne trenden. Uansett hvilken stil du har, vil et snev av luksus gi deg den retro og glamorøse designestetikken du sikter etter.

Anbefalt: