19 Grand Furniture Style-eksempler for interiørdesign

Innholdsfortegnelse:

19 Grand Furniture Style-eksempler for interiørdesign
19 Grand Furniture Style-eksempler for interiørdesign
Anonim

Eksempler på forskjellige møblerstiler

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Det er mange eksempler på møbelstiler du kan bruke i interiørdesignen til hjemmet ditt. Velg den som passer best for din familielivsstil og innredning.

Victoriansk stuesett

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette stuesettet handler om skapningskomfort og luksus. Den tradisjonelle stilen gjenspeiler påvirkningen fra de utsmykkede håndskårne møblene fra viktoriansk tid. Settet har også den populære gullforgyllingsstilen med trefinish som er trukket med chenille- og silkestoff.

Kunst og håndverk Eik Spisebord

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Kunst- og håndverksdesign har et solid eikebord og spisestoler med høy rygg med vertikale lameller i den typiske medium eller mørke beisen. Ektheten til den håndgnidde lakkfinishen gjør dette til et flott spisevalg for kunst og håndverk, landlig, rustikk eller moderne innredning.

Oppbevaringsseng Tradisjonell design

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Få ekstra lagringsplass med en unik fotbrettskuff i dette kirsebærsoverommet med elementer av tradisjonell stil. Sengegavlen har en moderne hodegjerde i skinn med tradisjonelt rullet treverk. Et midt akantusblad, et populært motiv som finnes i tradisjonelle møbler, fullfører dette overgangsstykket.

Ov alt spisebord med Splat-ryggstoler

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dekk bordet med dette ovale bordet i Queen Anne-stil med cabriole-ben (bue opp og ut og deretter snu inn) og den klassiske splat-ryggstoldesignen. Dette spisestuesettet er ideelt for en formell spisestue i enhver kolonial, georgiansk eller moderne hjemmedesign.

Versailles konsollbord og speil

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Den franske rokokko-stilen (rocaille) i barokkbevegelsen var et midtpunkt i Versailles-palasset. Dette utsmykkede håndskårne konsollbordet og matchende speilet i en antikk hvit finish er fremhevet med tradisjonell gullforgylling. Det er et elegant tillegg til enhver formell foaje, soverom eller hjemmekontor.

Retro frokostromsmøbler

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette retro spisebordet og -stolene blinker tilbake til 1950-tallet da krom- og vinylstoler og en formica-bordplate ble betraktet som et symbol på moderne stil. Du kan gjenerobre dette nostalgiske utseendet for ethvert moderne eller retrointeriør.

L-formet sofa

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Et populært valg for moderne stuemøbler er den L-formede profilen. Du finner dette i uendelige stoff- og skinnvalg. En avtagbar sjeselong er spesielt populær for denne seksjonen.

Fire-poster bed

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Denne himmelsengdesignen blander Queen Anne, Sheraton, georgiansk og edvardiansk stil. Hovedgavlen (trekantet) er forankret av plakater. Stolpene har urnefinaler, akantusblader og et utskåret rismotiv. Dette soveromssettet er ideelt for ethvert tradisjonelt interiør.

Hepplewhite Spisebord

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette Hepplewhite spisebordssettet har ikoniske sivfotsedestaller. Stolene er designet med skjoldformet rygg støttet av koniske ben og spadefotdesign. Dette settet er perfekt for enhver klassisk eller formell spisestue.

Mission Style Stue

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Et eksempel på møbler i misjonsstil, dette stuesettet er flott for ethvert kaus alt, rustikk eller fjellstil hjem. Møbelstilen Arts and Crafts har rette linjer med en serie vertikale lameller. Den er perfekt for et kunst- og håndverksdesign. Imidlertid er denne møbeldesignen allsidig nok til å passe til ethvert moderne interiør.

French Country Farmhouse Flair

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette gårdshussommerfuglbordet og -stolsettet gir stil til et landlig kjøkken eller spisestue. Et sommerfuglbord har et sammenleggbart blad som er lagret under bordplaten. Denne designen passer også til de fleste moderne hjemmeinnredninger.

Art Deco-inspirert

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette Art Déco-inspirerte nattbordet med speil er en fin måte å blande møbelstiler for et overgangsutseende. Ta en moderne eller moderne soveromsdesign til et nytt nivå med matchende nattbord.

Skandinavisk fra midten av århundret

Bilde
Bilde

Denne klassiske minimalistiske skandinaviske retro-looken har de elskede slanke, rene linjene. Dette utseendet kan blandes med moderne eller moderne møbler og tekstiler. Velg geometriske mønstre for en autentisk, men likevel frisk appell.

Moderne soveromssett

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Et moderne soveromsdesign tilbyr rene, pene linjer. Denne sengeenheten kommer med en plattformseng, hodegjerde og to nattbord, alle koblet sammen som en komplett enhet. Mens et moderne design kan dette sengesettet brukes i moderne innredninger.

Chic Farmhouse Look

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Det populære gårdshuset på låvedøren og det landlige utseendet oppnås enkelt med dette stilige soveromssettet. Den vinklede lamelltrestilen gir et nytt spinn til låvedørens bruk i hjemmeinnredning.

Kyststiler

Bilde
Bilde

Denne kystmøbelstilen har rotting, sjøgress eller flettet. Kurvestolene så vel som barstoler av sjøgress kan blandes med tradisjonelle eller moderne møbler for et komfortabelt eklektisk strandsideutseende.

Rustic Urban Appeal

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette moderne skrivebordet og bokhyllen er et godt valg for et urbant loft eller moderne kontordesign. Tinnfinishen gir et drivved-utseende, noe som gjør det til et annet valg for et hjem i kyststil.

Dramatisk asiatisk stil

Bilde
Bilde

Møblene i asiatisk stil som brukes i denne eklektiske romdesignen er fantastiske i håndverk og design. Kisten er dekorert med en stor dusk. Moderne stoffputer pryder det utskårne dragehodets armer og ben.

Polstret sledeseng

Bilde
Bilde

Flere detaljer

Dette soveromssettet er inspirert av barokkstilen. Sengegavlen og fotbrettet på slede samt nattbordene har utsmykkede utskjæringer i barokkstil. Hvert møbel er støttet av utskårne utskårne bolleføtter.

Det er mange designstiler du kan velge for interiørdesignen til hjemmet ditt. Du kan nyte å utforske et galleri med stuebilder for enda mer inspirasjon.

Anbefalt: