17 vårmanteldekorideer som er et pust av frisk luft

Innholdsfortegnelse:

17 vårmanteldekorideer som er et pust av frisk luft
17 vårmanteldekorideer som er et pust av frisk luft
Anonim
Bilde
Bilde

Velkommen varmere vær med en vårlig mantelinnredning som lyser opp hele hjemmet ditt. Stil peismantelen din som en proff for en morsom måte å feire vårens tilbakekomst på. Enten du leter etter en rustikk peisdesign, en moderne og enkel våroppdatering eller dekorasjoner i gårdsstil for våren, vil noen få eksperttips hjelpe deg med å skape et trendy vårfokuspunkt.

Bruk et grønt fargeskjema

Bilde
Bilde

Hvis du foretrekker en nøytral stil eller subtile farger i hjemmet ditt, kan du hoppe over den livlige eller pastellfargede vårmantelinnredningen. En helgrønn fargepalett for vårmantelen din vil se tidløs og enkel ut på en vakker måte. Du kan til og med holde deg til grønne blomster for et naturlig nøytr alt utseende.

Velg moderne keramikk

Bilde
Bilde

Slanke og moderne stiler kan fortsatt fungere godt med tradisjonelle dekorelementer for vårmantel. Se etter moderne materialer som glasert keramikk, betong og marmor i form av tradisjonelle vårelementer som blomster, kaniner og insekter. Kombiner dette med stort sett nøytrale farger med en eller to farger for en moderne vårmantel som fortsatt føles varm og innbydende.

Heng en overdimensjonert krans

Bilde
Bilde

Våren er lys og dristig, så ta med disse egenskapene inn i sesongens hjemmeinnredning. En overdimensjonert og slående vårkrans vil få mantelen din til å føles som et kunstelement i hjemmet ditt.

Legg til m alte porselensdetaljer

Bilde
Bilde

Legg til litt tidløs sjarm til vårens mantelinnredning med m alte porselensbiter. Vaser, ingefærkrukker og antikke fat i klassiske fargekombinasjoner vil gi vårmantelen din en uanstrengt elegant stil eller binde inn ditt kystbestemor-look.

Varier høyden på innredningen din

Bilde
Bilde

Dekorative detaljer i varierende høyder vil gi din vårmantelinnredning visuelt tiltalende proporsjoner når den utføres riktig. For en mantel under et speil, kunstverk eller krans, hold deg til små elementer i midten og øk høyden på innredningen når du beveger deg utover. For mantels med blankt bakteppe, varier høyden på innredningen i seksjoner eller gå den enkle ruten og plasser ditt høyeste element rett i midten. Litt asymmetri er også vakkert, så prøv å la den ene siden av mantelen være tyngre enn den andre for ekstra interesse.

Prøv et erklæringsstykke

Bilde
Bilde

Vis frem din vågale stil med et statement-stykke i midten av vårmantelen. Store blomsteroppsatser, en stor stearinlyssamling eller en vårinspirert skulptur vil trekke øyet oppover.

Inkluder stearinlys med en fjærvri

Bilde
Bilde

Du tenker kanskje ofte på stearinlys på peishyllen i høytiden eller på kalde høstkvelder. Behold favorittduftene dine og den uovertrufne kosen til en stearinlyssamling ved å legge til en vårinspirert vri. Prøv stearinlys i klare farger eller pastell. Legg til lysestaker med fjærmotiv. Se etter blomsterdufter, fruktige eller friske dufter, så alle sansene dine får beskjed om at våren har kommet.

Feature rustikke detaljer

Bilde
Bilde

Enten du har en landlig, cottagecore- eller moderne gårdsstil, vil et par rustikke detaljer heve din vårmantelinnredning. Legg til en emalje- eller metallkrukke med blomster, et antikt speil eller lysestaker i vintagestil for en rustikk vårstil.

Inkluder elegante glassstykker

Bilde
Bilde

Få mantelen din til å føles frisk, elegant og eksklusiv med noen få glasskomponenter. Rent og klart glass vil hjelpe mantelen din til å føles mer romslig og designer. En titt på knallgrønne tulipanstilker gjennom en glassvase full av blomster er selve symbolet på vårdekor.

Legg til varme med gulldetaljer

Bilde
Bilde

Noen gulldetaljer vil heve enhver innredningsstil, uansett årstid. For en moderne og maksimalistisk tilnærming vil skinnende gulldekorasjoner bare øke din glamorøse stil ytterligere. For rustikke eller industrielle stiler vil en finish i børstet messing eller antikk gull sømløst blande seg med den andre innredningen din.

Bring liv til mantelen din med markblomster

Bilde
Bilde

Omfavn den ville og lunefulle siden av våren ved å bruke markblomster i mantelinnredningen din. Hopp over raffinerte kunstige blomsteroppsatser eller fagmessig utformede buketter til fordel for den fantastiske eksentriske stilen til en vase full av markblomster.

Heng en Boho-krans

Bilde
Bilde

Forsterk din bohemske stil med enkle vårelementer som binder alt i hjemmet sammen. En liten vårkrans, ravgule glassvaser, vevde teksturer og bare et snev av frynser vil blåse nytt liv i mantelen din akkurat i tide til varmere vær.

Bruk fargerikt glass og keramikk

Bilde
Bilde

Bring liv og farger til vårmantelen med morsomme nyanser av glass eller keramiske vaser. Rik gul, myk lavendel, knallblått og ulike nyanser av grønt bidrar til at vårinnredningen din skiller seg ut. Hvis du foretrekker mindre farger, vil en hvit vase med en iriserende finish forsterke vårinnredningen din på en myk og subtil måte.

Layer Feminine Elements

Bilde
Bilde

Fullblomstrende og pene rosa detaljer vil umiddelbart ta mantelen din fra vanlig til søt og vårlig. Bruk blomster med voluminøse kronblader og trekk blomster i duse farger. Ta med punkter av interesse som utfyller den feminine innredningen din, som delikat glass, blomstertrykk, gullaksenter og porselensstykker.

Følg Less Is More-regelen

Bilde
Bilde

Når du velger din grunnleggende manteldekorasjon, følg regelen mindre er mer for en enkel og klassisk stil. Elegant, nøytral og enkel innredning hjelper sesongens stykker å skille seg ut.

Prøv et brett med pyntegjenstander

Bilde
Bilde

Små innredningsgrupper kan fungere like bra på en mantel som på en bordplate. Oppbevar alt med et dekorativt brett. Balanser mantelen ved å legge til deler til brettet med forskjellige høyder. For mange gjenstander av lignende størrelse vil gjøre skuffen rotete, mens en gjennomtenkt kuratert kolleksjon vil gi et designerpreg.

Dekorer med knoppvaser

Bilde
Bilde

Hvis over-the-top blomsteroppsatser ikke er din stil, kan en samling knoppvaser passe regningen. En enkelt rad med knoppvaser med forskjellige stilker og enkeltblomster føles uanstrengt for en minimalistisk vårmantel.

Velkommen vår med enkel manteldekor

Bilde
Bilde

Nyt de livlige fargene og den forfriskende vårvarmen hver gang du går forbi peisen. Sesongbaserte blomster, perfekte fargesammensetninger og designerdetaljer kommer sammen for en mantel som føles like forfriskende som en luftig vårdag.

Anbefalt: