11 skooppbevaringstips for å holde entréen din & skap ryddig

Innholdsfortegnelse:

11 skooppbevaringstips for å holde entréen din & skap ryddig
11 skooppbevaringstips for å holde entréen din & skap ryddig
Anonim

Hold skorotet i sjakk med de riktige oppbevaringsløsningene for hjemmet ditt.

Vi kan tjene provisjon fra lenker på denne siden, men vi anbefaler kun produkter vi elsker. Se gjennomgangsprosessen vår her.

Mann som åpner oppbevaringsskap for svarte stålsko
Mann som åpner oppbevaringsskap for svarte stålsko

Sko er en livsnødvendighet, og riktig skooppbevaring er like nødvendig! Heldigvis er det mange måter å organisere eller til og med skjule parene dine på for å holde hjemmet ditt pent og ryddig.

Smarte skooppbevaringsideer

Det kan overraske deg hvor mange alternativer det er for å oppbevare skoene dine. Ta en titt på noen søte løsninger på ditt voksende skorotproblem.

Gjør et endebord til skooppbevaring

I bruktbutikken finner du et gammelt endebord eller nattbord med skuffer å gjemme skoene dine i. Jeg elsker dette alternativet fordi det er lite nok til å bruke som et møbel i nesten alle rom og fungerer også som brukbar benkeplass.

Oppbevaringsboks under sengen

Ikke glem plassen under sengen din! Kjøp en lang og grunn oppbevaringsboks med lokk for å skjule alle skoene dine under sengen. Du kan til og med finne søppelkasser med hjul for å gjøre denne oppbevaringsideen enda enklere.

Revolverende skostativ

Roterende skooppbevaring
Roterende skooppbevaring

Det er noe med ideen om et roterende skohylle som ville få meg til å føle at jeg lever mitt beste Princess Diaries-liv. Men egentlig er det en søt og praktisk måte å oppbevare skoene på uten å måtte se på dem alle hele tiden.

Skooppbevaring i skapet

Noen ganger gir ikke livet deg mye skapplass. Men du trenger fortsatt et sted å oppbevare skoene dine, og heldigvis finnes det noen flotte løsninger som ikke tar opp all plassen du heller vil bruke til klærne dine.

Hanging Shoe Organizer

Jeg pleide å ha en hengende skoopplegger i utleien min, som var den beste løsningen for det lille skapet mitt som hadde litt ekstra hengeplass. Du kan passe flere par sandaler eller leiligheter i én hylle, så 10 hyller kan virkelig gå langt!

Over-the-door Shoe Organizer

Hvis du har en standarddør til skapet ditt i stedet for en tofoldsdør, bruk en skoopplegger over døren. Du kan gjemme skoene dine, men du kan enkelt komme deg til dem når du trenger dem. Dette kan også gå på baksiden av soveromsdøren din.

Veggmontert skostativ

Det er mange veggmonterte skohyller som kan passe i skapet ditt. Bare fest den til sideveggen i stedet for å rote gulvet eller bruke verdifull hengende plass. Dette alternativet er kanskje ikke særlig utleievennlig.

Small Entryway Skooppbevaringsideer

Entréen din er et naturlig sted å ta av skoene når du kommer hjem. Men de kan raskt hope seg opp til et rotete rot, spesielt hvis området er på den lille siden. Oppbevar skoene og støvlene dine med disse enkle oppbevaringsideene.

Sm alt skooppbevaringsskap

Skooppbevaringsskap blir populært med god grunn. Deres smarte skuffedesign gjør at de tar mindre plass samtidig som de kan passe til favorittskoene dine. De kommer i en rekke design som passer til stilen din og fungerer som flerbruksdeler for deg å sette nøklene eller vesken på.

Entryway Benk

Selv om du ikke har skikkelig mudderom, er en benk en god måte å definere inngangspartiet på, oppbevare skoene og til og med sette deg ned for å ta dem på. Snakk om luksus! Heng noen kroker over benken for å maksimere plassen.

Kubearrangør med kurver

Bruk en vanlig kubearrangør for å oppbevare sparkene dine i søte kurver. Jeg elsker at dette lar deg organisere skoene dine etter stil eller de mest til minst brukte parene dine. I tillegg kan du ha så mange kuber du trenger, så dette er et flott alternativ hvis du har barn og trenger ekstra oppbevaring.

Lidded Wicker Oppbevaringsboks

Du kan skjule skoene dine OG holde det moderne boho-designet ditt sterkt med en kurv med lokk. Det vil ikke trekke for mye oppmerksomhet og vil fortsatt skjule skoene dine slik at du ikke trenger å se (eller lukte) dem hele tiden. Det vil også gi rikelig med veggplass for å stilisere rommet med et speil og noen kroker.

Enkelt, men elegant skostativ

Ikke undervurder kraften til et solid skostativ i entréen. Finn en med riktig mengde hyller for deg - bare du vet hvor mange sko du har! Hvis du finner en med solid topp, kan du legge til en søt plante for å piffe den opp og bruke den som konsollbord.

Skooppbevaringsløsninger

Du vil føle deg så mye bedre å ha et godt skooppbevaringssystem på plass - spesielt et som fungerer for din individuelle plass og stil. Det beste er at du kan kombinere flere alternativer, slik at du aldri vil føle at du ikke har nok skolagring igjen!

Anbefalt: