Lukt skap muggen? Disse 10 hackene kan holde det friskt

Innholdsfortegnelse:

Lukt skap muggen? Disse 10 hackene kan holde det friskt
Lukt skap muggen? Disse 10 hackene kan holde det friskt
Anonim
Bilde
Bilde

Den naturlige fienden til huseieren og leietakeren: det muggen skapet. Den klamrer seg til klærne dine, håndklærne og det som er oppbevart i skapet som har blitt offer for luktene. Men ikke nå lenger. Forvis det muggen skapet tilbake til der det kom fra.

Gi det muggente skapet ditt et rent

Bilde
Bilde

Noen ganger er det beste stedet å begynne å begynne på nytt. Tøm skapet og gi hyllene og veggene dine en god skrubb. Vask klær og deodoriser sko mens du holder på.

Gi den en duftøkt

Bilde
Bilde

Vepn skapet ditt med en pose tørket lavendel eller urter for å bekjempe de muggen lukter.

Bruk god gammeldags Potpourri for å fjerne muggen lukt

Bilde
Bilde

Husk du knuste potpurrien hjemme hos bestemoren din, og lurte på hvorfor hun holdt det rundt? For å bekjempe muggen skaplukter.

Spritz din parfyme for å maskere lukt

Bilde
Bilde

Dette hacket for muggen skap er spesielt flott for klær og lin. Gi skapet ditt et snev av signaturduften din med en sprits eller to av parfymen din.

En spray med eddik hjelper et muggent skap

Bilde
Bilde

Eddik kjemper hardt mot uønsket lukt. Tilsett en del eddik til fire deler vann i en sprayflaske og gi det muggen skapet en tåke. Gjenta etter behov.

Bruk tørkearkene dine på andre måter

Bilde
Bilde

Brukt eller ny, stil skaphyllene med noen tørketrommel for å friske opp plassen.

Rydd opp i det du oppbevarer i skapet

Bilde
Bilde

Hvis du går veien for å skrubbe skapet, bør du rengjøre disse tingene også. Kast klærne eller sengetøyet i vaskeriet, tørk av de flaskene, uansett hva det er, gi det en fin rengjøring.

Bruk kaffegrut i skapet

Bilde
Bilde

Lagre kaffegruten og sleng den i en bolle eller plastikk. La dem stå utildekket i skapet for å absorbere de mindre gode luktene.

Noen få stykker kritt kan hjelpe

Bilde
Bilde

Noen pinner eller til og med en håndfull hvitt kritt kan hjelpe til med å trekke noen av de muggen luktene ut av luften.

Plukk opp noen luftfriskere med aktivt kull

Bilde
Bilde

Kull er et utmerket luktabsorberende middel. Fra å løse stinkende skoproblemer til muggen skaplukt, disse vil beseire fienden din.

Si så lenge til ditt muggen skap

Bilde
Bilde

Mugget skap? Ikke nå lenger. Ikke engang en sjanse. Bevæpnet med disse ideene er du klar til å gå inn i kamp – og vinne – mot det muggen skapet.

Anbefalt: