11 gratis småbarnsspill: Beste apper for moro på farten

Innholdsfortegnelse:

11 gratis småbarnsspill: Beste apper for moro på farten
11 gratis småbarnsspill: Beste apper for moro på farten
Anonim
Småbarnsjente som bruker en smarttelefon
Småbarnsjente som bruker en smarttelefon

Barn går i disse dager inn i teknologiens verden tidligere enn noen gang før, og det er ikke uvanlig å ha småbarn som utforsker ulike pedagogiske konsepter via en skjerm. Ikke alle småbarnsspill og apper er laget like, og noen spill er mer fordelaktige for småbarn enn andre. Disse gratis småbarnsspillene er store for læring og moro.

Gratis småbarnsspill som fokuserer på læring og akademisk

En gratis app designet for småbarn som tar for seg de grunnleggende akademiske ferdighetene er en alle foreldre vil ønske å laste ned til telefoner og iPader. Det er vanskelig å føle skyld for å gi det lille barnet ditt skjermtid når de aktivt lærer så mange viktige pedagogiske leksjoner.

Play PBS Kids

Småbarn følger sine favoritt-PBS-karakterer på en læringsreise som tar for seg alt fra grunnleggende bokstavgjenkjenning til tidlige matematiske konsepter som å lære former. Mens noen komponenter er tilpasset førskole- og tidlige læringsår, er det mye på denne appen for småbarn å gjøre.

First Words Sampler

First Words Sampler er et så engasjerende spill, småbarn vil glemme at mens de spiller det, lærer de også seriøst. Å forstå phonics fungerer som en grunnleggende byggestein til mer omfattende og utfordrende leseferdigheter, så få et forsprang på emnet med denne spillfylte appen.

Little Stars Toddler School

Din lille stjerne vil raskt være på vei til toppen av klassen sin med denne fengende appen som handler om tidlig utdanning. Småbarn har som oppdrag å finne den riktige bokstaven eller formen, og når de mestrer ferdigheten, tjener de et virtuelt klistremerke. Barn vil bli trygge på tidlig leseferdighet og begynnende matematisk konseptuell læring, og de vil være mer enn villige til å leke hvis det betyr å motta et klistremerke. Alle vet at små barn elsker klistremerker.

Søt liten jente leker med smarttelefon
Søt liten jente leker med smarttelefon

Goodness Shapes

Former, farger og mønstre herregud! Goodness Shapes oppmuntrer småbarn til å jobbe med å sortere, matche og identifisere former gjennom enkle, interaktive spill. Det visuelle er ikke distraherende eller overveldende, og konseptene er enkle nok for småbarn helt ned til to år å samhandle med uavhengig.

Gratis småbarnsspill som retter seg mot følelser og velvære

Læring for ungdom strekker seg langt utover å identifisere bokstaver, tall og former. Småbarn begynner å utforske menneskelige følelser, både deres egne og andres følelser. Selv om det absolutt er avgjørende å lære denne komponenten autentisk, er det noen få bemerkelsesverdige apper på markedet som støtter barn som er klare til å begynne å lære denne ferdigheten.

Peek-a-Zoo

Peek-a-Zoo er et morsomt spill for små barn som føles litt som det ikoniske spillet Guess Who? Ulike dyr dukker opp på skjermen og barna må gjette hva dyret er. Mens mye introduksjonslæring vil finne sted om dyreriket, skjer det også mye sosial-emosjonell identifikasjon og assosiasjon med appen. Ett spill lar barna identifisere følelsene som dyret viser basert på handlingen det utfører. For en morsom og kreativ måte å hjelpe små barn å gjenkjenne vanlige egenskaper og trekk ved følelser.

Pust, tenk, gjør med sesam

Du vil ikke gå g alt med en Sesame Street-app fordi dette populære programmet er helt synonymt med småbarn. Breathe, Think, Do With Sesame lar småbarn hjelpe deres lille monstervenn med å sortere følelsene hans, bearbeide følelsene hans og lære å roe seg ned. Barn sprer bobler for å lede monsteret deres mot Zen, lære setninger knyttet til problemløsning og aktiv emosjonell planlegging, og lære å puste dypt når de føler seg bekymret. Appen inkluderer en del bare for foreldre som jobber med å navigere i daglige utfordringer knyttet til barn og følelser. Overlat det til Sesame Workshop for å løse følelsesmessige problemer hos ungdom.

Babygutt som bruker smarttelefon med søster på sofa
Babygutt som bruker smarttelefon med søster på sofa

Rolig

Calm fungerer som en selvberoligende app for alle sinn, inkludert sinnet til unge, utviklende barn som bare lærer å regulere sitt indre. Barn forstår lett nybegynnermeditasjonsferdigheter som de kan bruke i stressende situasjoner senere i livet. Appen inkluderer en «søvnhistorier»-funksjon der barna sovner bedre og lettere gjennom historiefortelling. Det er også en seksjon k alt Kids Calm, som utelukkende er viet til rolige barn. Hele familien kan bruke denne appen fordi den inneholder noe for hvert utviklingsstadium. En app som gjelder for alle og ikke koster noe er absolutt verdt å se nærmere på.

Kreative apper for å vokse små sinn

Små hjerner er kablet for kreativitet og fantasi. Disse gratis og morsomme appene tar sikte på å forbedre kunstnerisk utforskning og oppmuntre din lille Picasso til å strekke kreativiteten sin så langt som mulig, og bevise at du ikke alltid trenger maling og papir for å være en spirende kunstner.

Musical Me

Musical Me feirer musikk for ungdom. Småbarn begynner å lære om rytme, noter og tonehøyde gjennom denne gratis, interaktive appen. Barn vil forbli engasjerte med Mozzarella musen mens han vandrer gjennom fem forskjellige aktiviteter sentrert rundt musikkens fantastiske verden.

Barnelege: Tannlege

Barn får være tannlege for dagen for bedårende animerte dyr i denne appen. Selv om et besøk til en ekte tannlege kan føles skremmende for små barn, vil denne appen bidra til å dempe den engstelige frykten. Barn bruker fantasien sin til å behandle dyr virtuelt, mens de utvikler andre viktige ferdigheter som finmotorikk og visuell persepsjon.

Bildekunst for barn

PicsArt oppfordrer barna til å rable, tegne og jobbe med morsomme og klønete scener som appen gir. De bruker former, enkle bilder, farger og mer for å lage scener de kan være stolte av. Eldre småbarn kan fylle ut figurer med et fingertrykk, og appen vil vokse sammen med barnet ditt. Når de blir førskolebarn og barn i barnealder, kan de fortsatt bruke denne utmerkede tegneappen og utvide illustrasjonsgrunnlaget for å lage mer intrikate design.

Bror og søster legger seg og ser på telefonene
Bror og søster legger seg og ser på telefonene

Go Noodle

Småbarn trenger å bevege seg mye. Foreldre kan føle at spill og apper avskrekker ungdommer fra å forbli aktive, men noen få spill og apper oppmuntrer faktisk barn til å bevege seg, riste og engasjere seg i å late som om de beveger seg og leker. Go Noodle er en populær gratis app som brukes av både lærere og foreldre. Det hjelper å jobbe i kreativ bevegelseslek til dumme sanger. Hvis koreografien er over hodet til barnet ditt, er det greit, de kan fortsatt hoppe rundt og jobbe for å få vrikkene ut.

Småbarn og skjermtid

Selv om disse gratis spillene og appene er verdt å sjekke ut, husk at skjermbasert læring er ikke en erstatning for person-til-person eller praktisk læring for alle eldre barn. Spill og apper bør supplere andre læringsmetoder, spesielt når det gjelder småbarn. Sørg dessuten for å måle skjermtiden du tillater barnet ditt. Riktignok har disse spillene og appene tonnevis av verdi, men når det kommer til barn og skjermer, kan du faktisk få for mye av det gode. Arbeid sparsomt med skjermsentrerte aktiviteter i et barns timeplan, og husk å balansere læringen deres med andre nøkkelmåter for utforskning og vekst.

Anbefalt: